Skoči na vsebino

Kdo zna razložiti?

37 replies to this topic

#31 blabla123

blabla123
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 27 March 2009 - 04:40 PM

em...jaz mam psičko in se že nekaj časa nekaj čudnega dogaja...samo na začetku še nisem opazla...no...res je da moj pes dosti krat cvili tvja v en dan ker ji je pač dougčas samo je blo drugače ker je gledala v nekaj na stropu in cvilila in se sploh ni zavzela za mene (na začetku sem misla da cvili ker se ji pač da...)..no in tak nekaj krat in pol  je enkrat ko je spet tak cvilila kr naekrat trznila in začela histerično lajat v strop in sem misla da se ji je vtrgalo in je začela krampat po vratih ker je hotla it ven iz sobe in pol ko sem jo hotla pomirit mi je začelo v ušecih nekaj nevzdržno piskat in pol je blo kr naekrat vsega konec in se je psička kr naekrat pomirla in šla na prostor...mene je blo seveda tak strah da mi je srce skoraj ven skočlo pa še sama sem bla doma....tisti večer sem pol šla k prijatelci spat ker me je blo doma tak strah... :lol:  

po tistem nisem več hotla sama doma ostat :D  samo sem še dosti krat mogla!

no to je moja zgodba o tem da živali čutijo NEKAJ......

#32 d-krz

d-krz
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 16 July 2009 - 12:45 PM

torej če mačka od moje none beži stran od mene pomeni, da je neki slabega okrog mene.. !?

#33 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 16 July 2009 - 01:34 PM

ne. to pač pomen da mačku ne sede bit v tvoji bližini. mački so itak zlo izbirčni in hinavski

#34 Farik

Farik
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 12 August 2009 - 09:35 PM

Preberi objavoAliena, je 26 March 2007 - 01:25 PM, rekel:

Prejšnji teden sem brala v eni reviji kako mačke čutijo duše in podobne stvari in kako je ena mačka gledala po sobi nad umirajočim, kot da bi kaj po tisti sobi letelo...pa ni bilo nič....
To sem že enkrat gledala eno dokumentarno oddajo in se mi je zdelo zanimivo, saj verjamem da živali čutijo določene stvari bolj kot mi ljudje...od tsunamijev, potresov...zakaj pa ne, tudi paranormalnih stvari...

Mene je danes prav malo strah... se mi je zgodila ena čudna reč ...
No, v glavnem... danes zjutraj kot ponavadi moj dragi vstane pol ure pred mano in spusti v hišo mojga mačkona, ki kot ponavadi pride v sobo in zaspi z mano še pol urce...vse v redu in prav, dokler...
Mačk vstane s postelje, skoči na okensko polico in grozno gleda proti stropu in po sobi, kot da bi nekaj letelo po zraku!!! Jaz vstanem s postelje si manem oči, ker sem mislila, da je kaka muha ki leti po sobi---nič!!!   :D
Me je blo kar pošteno strah, ko sem se še spomnila na tisti članek...
Pa tudi v zadnjih dveh dneh, ko sem bila sama me je nekaj strašlo ...zvok kot da bi padlo nekaj potleh... kot en vijak ki pade na tla... to se mi je zgodilo predvčerajšnjim in tudi včeraj zvečer...pa ni blo nikjer nič potleh...

Mi zna kdo to razložit za kaj se gre? Moj se mi je smejal... meni, ki sem tak čuden občutek začutla, pa se mi ne zdi prav nič smešno!!!  :lol:

Glej vse skupaj je tko..Duhov umrlega človeka v tvoji hiši 100% ni. Ker oni so v svojih grobovih na pokopopališču. Le te na pokopališču lahko začutijo različne živali,kot je že omenjeno v Častnem Kur'an-u, da lahko trpljenje nekoga v grobu slišijo vsa živa bitja, razen ljudi in džinov(na ta bitja bova prišla malo kasneje). No to da živali slišijo trplenje v grobu je dokazano-Žival se ustraši. Če na primer vržeš pesu pod noge petardo se bo ustrašila in skočila stran 4-5 največ. Če pa žival postaviš zraven groba, pa bo bežala 100 m. No to kar imaš ti(če imaš) v hiši ni Duh umrlega človeka ampak Džin. To so bitja ustvarjena iz teme. Poznamo dobre in Slabe džine. Muslimani se pred slabimi branimo z nekakšnimi molitvami, ampak tebi tega ne morem svetovati, ker verjetno nisi muslimanka. Oni nam povzročajo težave, kot so odpiranje in zapiranje predalov, prižiganje televizije in celo obsedenost...Ča imaš to v hiši si ga verjetno imela že od prej(če je hiša stara in se je kdo igral z "klicanjem duhov"...Svetujem ti pogovor s kakšnim šejhom v kakšni mošeji, ampak če se boš zato odločila ma prej kontaktiraj...Lep pozdrav

#35 Tomozuki

Tomozuki
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 14 August 2009 - 11:21 PM

Preberi objavoamadea, je 04 March 2009 - 04:55 AM, rekel:

živali čutijo prisotnost entitet pa še veliko močneje kot človek vse zaznavajo.

V filmu Duh je bil prikazan ta primer, ko je maček čutil duha in ga opazil.

Dokaj podobna zadeva:

#36 Primus

Primus
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 10 March 2010 - 03:08 PM

Preberi objavoNik, je 17 September 2008 - 02:34 PM, rekel:

Mam še jaz eno vprašanje pa ne bi topica odpiral, ker je ubistvu vprašanje:

"mi zna kdo razložiti?"

če ma kdo kej pojma kaj bi lahko bilo nej mi prosim pove...problem pa sigurno ni z moje strani ker enostavno 3 dni nazaj sem bil najbolj srečen
človek pod obličjem sonca...enostavno vse je blo kul, pa tudi nihče nima nič proti meni, tako da ne verjamem da bi bila tukaj kje vmes kakšna črna magija...

Pozdravljen!

Ko sem bil jaz v maminem trebuhu, ko sem pričel brcat pa to, je bila na meni delana črna magija, ko smo se preselili, mi je bila narejena še ena, noben me še poznal ni, in jaz imel v roku 5-ih let delani kar dve črni magiji nato pa še kasneje, pa še spoznati me niso imeli časa, črna magija je lahko narejena na komurkoli, ne glede na to ali ima kdo razlog ali ne... lahko ti posredujem tel. št. neke Gospe na gorenjskem, ki bi ti znala potrditi sume ali duh ali črna magija ali kaj podobnega, če želiš...

Lep dan vam želim
Tisti, ki me obrekuje in kritizira, je moj najboljši prijatelj. Nihče drug mi ne more napraviti večje usluge. Kdor me obrekuje, me čisti. On odstrani vso umazanijo z moje obleke in to zastonj. Ne pere je, ampak jo izsesava s svojimi usti. Vse nečisto v meni in na moji obleki vpija vase. On mi dela ogromno uslugo. Zato moram biti zelo ljubezniva do tistega, ki me obrekuje in blati, ker bom zaradi njegove dobrote in milosti prečkala neizmeren ocean on pa se bo v njem utopil.

TRUE

#37 Shaggx

Shaggx
  • Člani
  • 13 Objav:
  • Interests:4wheels, music, FRIENDS...

Objavljeno 15 May 2010 - 06:08 PM

Preberi objavoFarik, je 12 August 2009 - 09:35 PM, rekel:

Glej vse skupaj je tko..Duhov umrlega človeka v tvoji hiši 100% ni. Ker oni so v svojih grobovih na pokopopališču. Le te na pokopališču lahko začutijo različne živali,kot je že omenjeno v Častnem Kur'an-u, da lahko trpljenje nekoga v grobu slišijo vsa živa bitja, razen ljudi in džinov(na ta bitja bova prišla malo kasneje). No to da živali slišijo trplenje v grobu je dokazano-Žival se ustraši. Če na primer vržeš pesu pod noge petardo se bo ustrašila in skočila stran 4-5 največ. Če pa žival postaviš zraven groba, pa bo bežala 100 m. No to kar imaš ti(če imaš) v hiši ni Duh umrlega človeka ampak Džin. To so bitja ustvarjena iz teme. Poznamo dobre in Slabe džine. Muslimani se pred slabimi branimo z nekakšnimi molitvami, ampak tebi tega ne morem svetovati, ker verjetno nisi muslimanka. Oni nam povzročajo težave, kot so odpiranje in zapiranje predalov, prižiganje televizije in celo obsedenost...Ča imaš to v hiši si ga verjetno imela že od prej(če je hiša stara in se je kdo igral z "klicanjem duhov"...Svetujem ti pogovor s kakšnim šejhom v kakšni mošeji, ampak če se boš zato odločila ma prej kontaktiraj...Lep pozdrav
zakaj pa moj pes gre šist lepo zravn mene na pokopališče... si sam nebi upal...
Sm kar sm, nbom se pretvarju... pun kurac mam usega okol mene, k nben ne zna bit unikatn več

#38 davko33

davko33
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 25 June 2011 - 10:39 AM

aliena kera revija je to bila?

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0