Skoči na vsebino

Kdo zna razložiti?

37 replies to this topic

#1 Aliena

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 26 March 2007 - 01:25 PM

Prejšnji teden sem brala v eni reviji kako mačke čutijo duše in podobne stvari in kako je ena mačka gledala po sobi nad umirajočim, kot da bi kaj po tisti sobi letelo...pa ni bilo nič....
To sem že enkrat gledala eno dokumentarno oddajo in se mi je zdelo zanimivo, saj verjamem da živali čutijo določene stvari bolj kot mi ljudje...od tsunamijev, potresov...zakaj pa ne, tudi paranormalnih stvari...

Mene je danes prav malo strah... se mi je zgodila ena čudna reč ...
No, v glavnem... danes zjutraj kot ponavadi moj dragi vstane pol ure pred mano in spusti v hišo mojga mačkona, ki kot ponavadi pride v sobo in zaspi z mano še pol urce...vse v redu in prav, dokler...
Mačk vstane s postelje, skoči na okensko polico in grozno gleda proti stropu in po sobi, kot da bi nekaj letelo po zraku!!! Jaz vstanem s postelje si manem oči, ker sem mislila, da je kaka muha ki leti po sobi---nič!!! :unsure:
Me je blo kar pošteno strah, ko sem se še spomnila na tisti članek...
Pa tudi v zadnjih dveh dneh, ko sem bila sama me je nekaj strašlo ...zvok kot da bi padlo nekaj potleh... kot en vijak ki pade na tla... to se mi je zgodilo predvčerajšnjim in tudi včeraj zvečer...pa ni blo nikjer nič potleh...

Mi zna kdo to razložit za kaj se gre? Moj se mi je smejal... meni, ki sem tak čuden občutek začutla, pa se mi ne zdi prav nič smešno!!! :)

#2 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 26 March 2007 - 04:45 PM

mozno je da mas vse v glavi lahko pa da je vse res . ce bi res bil duh v taki blizini bi ga zacutla ,te je preletel srh , najezla koza,obcutek da te nekdo gleda ??? ce ja klici duhove pa ga vprasaj kje je doma prej pa se pozanimaj in to naredi cim bolj pazljivo in VARNO no v bistvu se sama odloci :)

#3 Aliena

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 27 March 2007 - 08:40 AM

Saj ta občutek kot da je res nekaj ki leta po sobi me je najbolj ustrašil... :)
Da bi klicala duhove in jih spraševala me pa niti najmanj ne mika... pa tudi se me ubadam s takimi stvarmi...
So mi pa rekli da je mogoče res kaj v hiši saj je precej stara... :unsure:

#4 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 27 March 2007 - 03:42 PM

aha viš to je pa zanimivo stara hiša . mene tudi ne vlece to pogovarjanje z duhovi . mas slucajno obcutek da se dogajajo nenavadne stvari ??? npr.prizge se luc , budilka ne zvoni ,ko bi morala, vrata se odprejo ,... ??

#5 Aliena

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 31 March 2007 - 10:00 AM

Zaenkrat se take stvari ne dogajajo... in tudi upam da se ne bojo!!! :)
Že ti dogodki ki so se pripetili so več kot dovolj! :unsure:

#6 odpisana

• Člani
  • 22 Objav:

Objavljeno 08 April 2007 - 09:38 AM

Oprosti, vprašala sem se če je to res tako hudo. Pa sem se spomnila da je.
Sčasoma se jih navadiš. Če ti ne delajo večjih problemov, ja.
Pri nas je precej pogosta zadeva trkanje po oknu v nadstropju, prižiganje luči, ropotanje. Z mrazenjem sva si pa že tako domača, da je kar prijetno, ko vem, da me vsaj ti ne bodo pustili same, če že nikogar drugega ni doma.
Pa saj morajo tudi oni nekje bit in dokler nikomur ne škodijo v tem ne vidim nič slabega.
Srečno.

#7 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 08 April 2007 - 11:19 AM

poznam eno vas ,kjer v eni hisi strasijo duhovi in sicer vedno se odpirajo in zapirajo okna :)

#8 Andariel

• Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 08 April 2007 - 11:19 AM

Si se kdaj zamislila nad "Poltergeistom"? Značilno je trkanje, ropotanje v prostorih, kjer naj bi se nahajale mlajše osebe, teenagerji, večinoma najstnice... Oddajale naj bi neko neizživeto energijo, npr. ko starši zapirajo najstnico in ima house arest..., se zelo rado zgodi, kar si omenila

#9 keka

• Člani
  • 8 Objav:

Objavljeno 03 June 2007 - 11:29 PM

hay

Aliena,
čestitam, če je tako kot pišeš, potem imaš verjetno obisk z onostranstva.

Najboljše zaznajo prisotnost nečesa konji in mačke.

#10 goth_ic

• Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 07 June 2007 - 03:09 PM

jaz sem tudi leto dni nazjaj imela podobno izkusnjo s svojo psicko... mirno sem sedela v temi v dnevni soli, le luc iz kuhinje in racunalnika je osvetljevala prostor... naenkrat pa kot da bi mi nekaj reklo da naj pogledam tamalo, in jo vidim stati za mano in gledati v smeri proti balkonskim vratom, nicesar ni bilo tam, ona pa je nepremicno zijali, in se ko sem jo klicala, jo bozala, jo celo uzmaknila, ni pogleda premaknila stran... posteno sem se ustrasila a h sreci nimam se bolj ocitnih srecanj z duhovi, in tudi upam da ne bom,... vsaj ne ko bi bila sama... :D

#11 nexus

• Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 08 June 2007 - 10:28 AM

no, jaz pa imam sledečo izkušnjo. v začetku maja letos se nas je več lotilo klicanja duhov. imeli smo zelo zanimivo seanso (z mamo sem komunicirala več kot eno uro in, med drugim, mi je rekla, da je ona povzročila, da sem se v mesecu marcu iznenada odločila, da kupim psička. na vprašanje, zakaj, je rekla, da zato, da me ščiti). zanimivo in malce nenavadno pri celi stvari je to, da te pasme sploh nisem poznala. nekaj me je preprosto gnalo, da ga kupim, čeprav sem imela pred tem številne pomisleke, ali bom zmogla skrbeti za njega. no, zanimivo je to, da se je izkazalo, da je ta pasma (basenji) stara 5000 let in izvira iz starega egipta. zakaj zanimivo? zato, ker je bila ravno moja mama s starim egiptom dobesedno obsedena celo svoje življenje. zaradi tega je nekoč celo hotela študirati arheologijo.

naslednji dan (po klicanju duhov), se je kuža pozno zvečer začel obnašati skrajno nenavadno. več kot uro ni reagiral na moje klice, pač pa je ves čas strmel v nevidno točko v sobi in ji sledil s pogledom. tudi, ko sem ugasnila luč, karje zanj običajno znak, da gre spat, je sedel na mestu in strmel naprej. ne vem, ali to res kaj pomeni, vendar sem takrat tudi sama dobila občutek nekakšne prisotnosti v prostoru in obšla me je misel, da je v moji bližini mama.

#12 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 08 June 2007 - 11:23 AM

je bla . dobro zate da ves kdo je in da nisi sama , da mas poleg angela se mamo

#13 Ghost_Whisper

• Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 11 August 2007 - 08:33 PM

Zadnč smo klical duhove, smo mel psa zravn in je čist ponoru..odtrgal se mu je :P

#14 Azmond

• Člani
  • 1043 Objav:

Objavljeno 11 August 2007 - 09:25 PM

hm.. ja. logično. drugič živali raje stran :P

#15 sabinna

• Člani
  • 31 Objav:

Objavljeno 28 September 2007 - 02:46 PM

hmm res zanimiv brat tele vase zgodbe in dozivetja... no res da sem tudi jaz brala v knjigah da macke vecino stvari zacutijo...takrt mojga dogodka nism glih obesala na zvon sam se pa se zmer spomnem pa je blo to 6 let nazaj, kako je moja muca zdaj stara 15 let kar ne lepem strmela v kot v kuhinji...ker sm misnla da pac gleda kakega pajka al pa kj sm jo pustila in brala naprej in ko sem jo se enkrat pogledala je imela usesa mocno nazaj in grdo strmela v ta kot in na lepem zacela pihati in nato sla...takrat sm si misnla...smesn mack in ker nism niti pomisnla na duhove ali kako njihovo prisotnost nisem tud obcutla ali opazila kaj nenavadnega kar se tice tega: mraz, rahle sapice, neprijetn obcutek... zanimivo...ocitno nekj je blo al pa tud ne...na vem:D

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0