LUNA
Started by Bina, Jul 25 2003 05:04 AM
355 replies to this topic
Objavljeno 14 March 2009 - 11:15 AM
jaz mam tud doma teleskop in veliko opazujem luno in moram povedat,da sem že nekajkrat opazil nekakšne bliske na njeni površini!
kaj pa je to pa ne vem??
glede vesoljcev in baz na luni,sem pa tolk vsega že prebral,da zdaj že tud jaz verjamem da je nekaj na tem!
kaj pa je to pa ne vem??
glede vesoljcev in baz na luni,sem pa tolk vsega že prebral,da zdaj že tud jaz verjamem da je nekaj na tem!
Objavljeno 14 March 2009 - 07:45 PM
alex jaz vem ti veš,pa pomojem vsi tu gor vedo,da nam luna kaže vedno sam eno stran,je pa res da 95% ljudi tega ne ve:(kar je smešno in žalostno:)
da vam povem še nek štos,ki je popolnoma resničen,velikokrat sem ponoči zunaj,s svojimi prijatelji in včasih tud kar tak s kom,pa gledamo v nebo in vidimo zvezdni utrinek,pa jaz vprašam,a pa veste kaj je bilo zdaj to? pa mi odgovorijo,ja zvezda se je utrnila,pa spet jaz a zvezda?a pa veste kaj je zvezda?pa me itak butasto gledajo pa še ker reče ja zvezda na nebu sijejo,tista se je utrnila!
pol jih pa vprašam če vedo kaj je naše sonce?in seveda nimajo pojma,da je naše sonce tud zvezda,in ko jim to razložim,jih vprašam kaj bi blo če bi naše sonce kar naenkrat spizdlo kot zvezdni utrinek kar tak nekam? no potem me ponavadi malo bebavo gledajo,preden si kak od njih pride gor o čem govorim,in šele potem po dolgem času jim končno dopovem kaj je to--zvezdni utrinek:)))
vam pa ne bom razlagal,kaj je to ker ste pomojem že sami talk dalč prišli,da veste kaj je to,navaden zvezdni utrinek hhehehehe
da vam povem še nek štos,ki je popolnoma resničen,velikokrat sem ponoči zunaj,s svojimi prijatelji in včasih tud kar tak s kom,pa gledamo v nebo in vidimo zvezdni utrinek,pa jaz vprašam,a pa veste kaj je bilo zdaj to? pa mi odgovorijo,ja zvezda se je utrnila,pa spet jaz a zvezda?a pa veste kaj je zvezda?pa me itak butasto gledajo pa še ker reče ja zvezda na nebu sijejo,tista se je utrnila!
pol jih pa vprašam če vedo kaj je naše sonce?in seveda nimajo pojma,da je naše sonce tud zvezda,in ko jim to razložim,jih vprašam kaj bi blo če bi naše sonce kar naenkrat spizdlo kot zvezdni utrinek kar tak nekam? no potem me ponavadi malo bebavo gledajo,preden si kak od njih pride gor o čem govorim,in šele potem po dolgem času jim končno dopovem kaj je to--zvezdni utrinek:)))
vam pa ne bom razlagal,kaj je to ker ste pomojem že sami talk dalč prišli,da veste kaj je to,navaden zvezdni utrinek hhehehehe
Sporočilo uredil(-a) madhack1 dne 14 March 2009 - 07:47 PM
Objavljeno 27 August 2010 - 06:27 PM
Pozdrav da temna stran Lune, zavita v tančico skrivnosti, kaj so videli Astronavti na zadnji strani Lune vedo samo oni in operaterji v NASI. Krožijo govorice o Nacistični bazi na Luni, vendar to lahko dobesedno pozabite saj plovila Nacistov res da so bila oblike N.L.P.-jev in res da je Hitler sklenil pakt z Greyi, a Greyi so spoznali njegove namere in so ga obrnili okoli. Na njegovih plovilih na eni od fotografij se vidi da je plovilo sestavljeno enako kot Zepelin. Torej plovilo nebi zdržalo pritiska atmosfere vesolja saj ga bi le ta spremenil v palačinko, kar se ne dogaja s pravimi N.L.P.-ji. Nemci so prišli le do Antarktike in ne dalje. Astronavti Apola 20 pa so na Luni odkrili čudne objekte in omenjali prisotnost N.L.P.-jev, oglejte si na You tube -Apolo 20. Med drugimi so odkrili tudi sarkofag z vsebino trupla Kitajskega dekleta davno umrlega z čudnimi pridatki Luna je v bistvu umetni satelit N.L.P. gigantskih razsežnosti, matična ladja katero obdaja gmota peska ter kamnin, nekaj zamrznjene vode na zadnji strani. Astronavtom je bilo ukazano, naj se ne približujejo bazam oz steklenjakom z bijo sfero. Posnetki, ki prikazujejo Astronavte, ki se premikajo po nekakšnih ruševinah- negdanja baza v stekenjaku, ki je bil zaradi trka asteroida uničen ter neprimeren za bivanje. Torej je vse razkrito vendar vlade ševedno molčijo o vsem tem kar je povezano z nezemelskim življenjem.
Objavljeno 06 July 2011 - 10:19 AM
Na luni so odkrili veliko neznanih in skrivnostnih objektov, poleg tega pa tudi neznanih letečih predmetov, zato verjamem, da je na luni njihova baza oz. da je tam več podzemnih baz. Prav zaradi njih je NASA nehala pošiljati astronavte na luno. Zato so se raje preusmerili na raziskovanje marsa. To je moja ugotovitev.
Objavljeno 06 July 2011 - 01:36 PM
Luna je še dandanes zanimiva za mnoge denimo obstajajo sveže fotografije in posnetki objektov kateri so krožili okoli Lune. Se spomnite Aziske misije z sondo katera je izginila tik preden je zašla za temno stranjo Lune in pa APOLO 13, ki ni dočakal pristanka na Luni zaradi nesreče na plovilu uradno naj bi šlo za explozijo na plovilu. Je Aziska sonda res kot je bilo uradno predstavljeno naj bi sonda izgubila zvezo zaradi prehoda za temno stranjo Lune toda to se je zgodilo v času, ko so bile aktualne odprave sond na Mars, ko je bila tehnologija razvita in nikakor ni moglo priti do takšnih težav neglede na razvitost držav katere se obadajo z takšnimi projekti. Potem takem si lahko predstavljamo teorijo, ki pravi da je morda negdo tretji, ki je nezemelskega izvora imel prste vmes, ko so izgubili sondo in nato kot pravijo uradno zopet vzpostavili stik z njo. Toda vprašanje je ali so res vnovič vzpostavili stik z sondo? Pa APOLO 13 je tista explozija res bila plod napake na sistemu ali pa najbolje da si predstavljajmo teorijo da je bila explozija mogoče sprožena s strani nekoga tretjega, ki je nezemelskega izvora in pa kot pravijo uradno naj bi bila misijla APOLA 17 zadnja. Tu zopet nastopi teorija o obstoju vsaj 3 misij APOLA po APOLU 17. Luna bo bila vedno ovita v tančico skrivnosti, katere pa poznajo samo tisti na vodilnih položajih in pa zapisi dokumentov zaprtih v arhivih z oznako strogo zaupno.
Objavljeno 26 July 2011 - 01:19 PM
http://www.ujet.si/p...ek-sel-na-luno/
http://justa4t.ueuo....aze-na-Luni.htm
V razmislek,....
l.p.
T-100
http://justa4t.ueuo....aze-na-Luni.htm
V razmislek,....
l.p.
T-100
Sporočilo uredil(-a) T-100 dne 26 July 2011 - 01:21 PM
Odgovori