No jst sem imela pred leti zelo zanimive sanje,da so v našem mestu na točno določenem mestu zgradili velik trgovski center in sem se sprehajala po njem,šla v trgovino,kjer so živila in si zapomnila police,vse kako je bilo obrnjeno in kaj je bilo na kateri polici zloženo.Seveda v resnici na tistem mestu pri nas ni bilo nobenega trgovskega centra,samo trava,če se prav spomnim.No in čez kakšno leto so res točno na tistem mestu zgradili velik trgovski center.In ko sem vstopila vanj,se mi je zdelo vse znano,hodniki,oblika stavbe,trgovine,potem pa sem vstopila še v trgovino z živili in doživela šok,res velik šok

Police so bile postavljene točno tako kot v sanjah

na policah so bili podobni artikli-igrače,neke barbie punčke

,ko sem šla naprej spet vse tako kot v sanjah

,in spomnim se da je pred vhodom tega trgovskega centra oz. tistega v sanjah stala majhna lesena hiška v kateri so prodajali obutev.No tudi v resnici je bila postavljena lesena hiška,le da je bila očitno kar tako,mogoče za reklamo.Sedaj je ni več tam.V glavnem kot, da bi videla v prihodnjost.No ta trgovski center je Planet Tušv Celju.
Včasih sanjam o nekem kraju oz. kakšni ulici,ki je v živo še prej nikoli nisem videla,pa včasih ko grem na sprehod zaidem kam in se znajdem v enaki ulici kot v sanjah.
In tudi to npr.Neke osebe,ki je že lep čas nisem videla ali pa sem jo pred kratkim.in se ravno spomnim na njo,jo potem še v istem dnevu srečam,včasih že za ovinkom,če sem kje vzunaj.