Skoči na vsebino

tukaj sem že bil

206 replies to this topic

#196 Prior_of_the_Ori

Prior_of_the_Ori
  • Člani
  • 162 Objav:

Objavljeno 18 November 2006 - 12:18 AM

snowqueen. To ni tako težko razložit.
Recimo jaz sem pred meseci imel 3x kao preroške sanje o propadu RKC-ja, v podrobnosti se ne bom spustil. Ampak razlog je bil preprost - ne maram rkc-ja  <_<

Ziher je možno, da so to bili vaši načrti, ki so se pojavili v obliki sanj in se tudi sčasoma uresničili, kot uresničeni načrti.

Lahko pa nam opišeš delčkek tvojih preroških sanj, mogoče pa le to ni naključje. Mah, pozanimaj se v izbi za sanje.

#197 snowqueen

snowqueen
  • Člani
  • 54 Objav:
  • Interests:konji, rolanje, plavanje, atletika, tenis,.

Objavljeno 24 November 2006 - 12:00 PM

ja no bolj kot ne jih imam,. vse kar sanjam se v kratkem zgodi ampak ne da bi bili to moji načrti,. recimo enkrat sem nekaj sanjala in čez nekaj časa se mi je to zgodilo in šele potem sem se spomnila tistih sanj in vse se je odvijalo natanko tako kot je bilo takrat v sanjah in še nekaj slploh ni biv tisti čas kakšen načert,.

#198 Samos

Samos
  • Člani
  • 53 Objav:

Objavljeno 14 February 2007 - 07:09 PM

Zanimive sanjske zgodbice.

Spomnim se, da sem sanjal o strmogljavljenju potniškega letala nedaleč od mojega doma. Skupaj z nekaj ljudmi na ulici smo opazovali letalo, ki je nekam čudno krožilo v zraku in se med tem spuščalo. Na misel mi je prišlo, da to ne pomeni nič dobrega in da bo letalo padlo na tla. Opazovali smo, kako je še zadnjič zaokrožilo nizko nad nami in se usmerilo naravnost proti reki Dravi. Pristalo je tako, da je bilo deloma v reki deloma na bregu. Takoj sem z navzočimi ljudmi pohitel k letalu, da bi videli ali lahko komu pomagamo. O teh sanjah sem razmišljal nekaj dni.
Zanimivo je morda tudi to, da sem to sanjal v času, ko se je začelo resno govoriti o dejavnostih na mariborskem letališču. Ko se je začelo resno govoriti o tem, da bi letališče usposobili za mednarodne polete letal.
Sprašujem se ali obstaja  kakšna povezava.

;)

Sicer pa, ali sta se med sanjami kdaj ujeli, da ste vedeli da sanjate in se skozi misli pojavi misel: "Saj to so samo sanje".

#199 rado

rado
  • Člani
  • 44 Objav:

Objavljeno 21 June 2007 - 04:54 PM

Zopet jaz!. No jaz osebno nimam kakšnih"direktnih občutkov,da bi že bil na določenem mestu,pač pa se pri meni pojavlja nenavadna ljubezen,skoraj bolestna ljubezen do države SSSR -ja.Čeprav sem "čistokrvni"Slovenec vsaj  110(po rodbinskem drevesu).Vse kar čujem o SSSR -ju,me skoraj spravi v trans,sploh pa,ko je govor o ruskem podeželju,lesenih "dačah",o preprostosti.Vse to pa se je začelo nekje v obdobju,ko sem v enem od "7 dni",videl,samo videl, majhno leseno hišico, bolj štalico kot hišico,vso pobarvano z živo belo barvo,ki je stala na nizko pokošeni svetlozeleni travi.Takrat je bil to skoraj šok za mene.Nisem občutil ničesar drugega,kot neizmerno lepoto,čeprav sama -samo po sebi ni sploh nič posebnega.
Ali so se takrat v meni prebudili "praslovanski geni"in so se "spomnili" preteklosti,ali pa je to kaj drugega.Ne vem kaj bi dal,da bi še enkrat videl to sliko,ki me spremlja skozi življenje.Iskal sem že po univerzitetni knjižnici,na mikrofilmih,pa mi je ni uspelo najti.Upam še naprej.
Druge države pa me sploh ne privlačijo,še najmajn ZDA.Samo,samo SSSRin seveda Slovenija.

#200 rado

rado
  • Člani
  • 44 Objav:

Objavljeno 04 July 2007 - 09:48 AM

Bina, je Jan 16 2004, 01:36 PM, rekel:

Te pa tak vredi, čuj.....
Bina ,si ti mariborčanka,ali pa vsaj štajerka?

#201 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 04 July 2007 - 08:40 PM

rado, kaj če si ti kak KGBjevc :)  me je že strah... prihodnje bom dol. stvari res obdržal zase ;)
Aja mogoče si pa pred spanjem poslušal Zorana Predina...tisti "njegov praslovan, ki je preplaval s krokodili preko neke reke in se v mojih genih naselil" al kak že gre tisti komad... (uradna šolska zgodovina slovencev-6. st.)
:D

#202 rado

rado
  • Člani
  • 44 Objav:

Objavljeno 09 July 2007 - 02:57 PM

Ja glede na mojo veliko"ljubezen",bi si lahko to misli,me pa samega zanima,zakaj se je ta simpatija prebudila ravno takrat in za to državo in ljudi.Včasih se vlovim,da že vse postaja rahlo bolestno,saj sem začel  goreče zbirat SSSR znamke (sem namreč strastni filatelist),ter pretežno čitam sovjetske pisatelje. Njihova resna glasba,je pa tako zdaleč najboljša... Sem teški primerek a ne ? Morda mom postal zanimiv za kakšnega psihologa..???!

#203 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 09 July 2007 - 07:53 PM

Isto je pri meni, razlika je le v tem da je država druga (USA). Vsi izdelki na katerih piše "made in USA" so v moji sobi na posebnem mestu (če so dovolj majhni), zbiram dolarje, zaradi vse te obsedenosti z ZDA sem se že parkrat mel burno debato s kolegi itd.

#204 odpisana

odpisana
  • Člani
  • 22 Objav:

Objavljeno 09 July 2007 - 08:36 PM

čeprav je tole malo offtopic
dostkrat sanjam stvari, ki se potem vsaj delno uresničijo. se spomnim nekih sanj, ko sem na travniku srečala nekega človeka. zaradi ostale vsebine sanj mi je precej ostal v spominu. pol leta kasneje sem spoznala sedaj že bivšega fanta in, ko me je kasneje predstavil staršem, sem od šoka skoraj skup zlezla - njegov oče je bil enak. postava, obraz, lasje, očala, brki, glas, kretnje. kasneje sem ga srečala tudi v enaki obleki, kot jo je imel takrat v sanjah.

Sporočilo uredil(-a) odpisana dne 09 July 2007 - 08:38 PM

#205 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 10 July 2007 - 01:41 PM

odpisana, to mi je zelo znano... no pri meni je šlo v obratni smeri. Sanjal sem da sem spoznal očeta in mamo od punce in to se je res zgodilo. Bila sta ravno takšna kot ju je prej risala domišljija. Bila sta res prava nočna mora.

#206 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 18 October 2007 - 07:25 PM

No jst sem imela pred leti zelo zanimive sanje,da so v našem mestu na točno določenem mestu zgradili velik trgovski center in sem se sprehajala po njem,šla v trgovino,kjer so živila in si zapomnila police,vse kako je bilo obrnjeno in kaj je bilo na kateri polici zloženo.Seveda v resnici na tistem mestu pri nas ni bilo nobenega trgovskega centra,samo trava,če se prav spomnim.No in čez kakšno leto so res točno na tistem mestu zgradili velik trgovski center.In ko sem vstopila vanj,se mi je zdelo vse znano,hodniki,oblika stavbe,trgovine,potem pa sem vstopila še v trgovino z živili in doživela šok,res velik šok :D Police so bile postavljene točno tako kot v sanjah ;) na policah so bili podobni artikli-igrače,neke barbie punčke ;) ,ko sem šla naprej spet vse tako kot v sanjah :lol:  :blink:  :D ,in spomnim se da je pred vhodom tega trgovskega centra oz. tistega v sanjah stala majhna lesena hiška v kateri so prodajali obutev.No tudi v resnici je bila postavljena lesena hiška,le da je bila očitno kar tako,mogoče za reklamo.Sedaj je ni več tam.V glavnem kot, da bi videla v prihodnjost.No ta trgovski center je Planet Tušv Celju.

Včasih sanjam o nekem kraju oz. kakšni ulici,ki je v živo še prej nikoli nisem videla,pa včasih ko grem na sprehod zaidem kam in se znajdem v enaki ulici kot v sanjah.

In tudi to npr.Neke osebe,ki je že lep čas nisem videla ali pa sem jo pred kratkim.in se ravno spomnim na njo,jo potem še v istem dnevu srečam,včasih že za ovinkom,če sem kje vzunaj.

#207 kevin

kevin
  • Člani
  • 8 Objav:

Objavljeno 20 July 2009 - 03:50 PM

to se meni velikokrat dogaja..vi ste prvi ki sem vam to zaupo...nikomur še nisem povedal tega...naprimer vidim psa ki leti do mene pa se mi zdi da sem to že kdaj videl :lol:  :D

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0