Skoči na vsebino

tukaj sem že bil

206 replies to this topic

#1 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 22 July 2003 - 03:51 PM

Zanimiv, je občutek, ko se ti zdi, da si nekje že bil, vendar v resnici še nisi bil. Ali pač!? :wink:

Sam včasih kam pridem in se mi dozdeva, da sem tam že bil :wink: , čeprav sem tam prvič :?:  :!:  :roll:  :wink:

Včasih pa tudi se nekdo z nekom pogovarja in preprosto "uganem" kaj bo naslednja beseda, ki jo bo nekdo rekel :wink: . Šesti čut, ali kaj :?:

Prosim, povejte še vi, če se vam to tud dogaja :wink:
Objavljena slika

#2 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 23 July 2003 - 09:43 AM

Tudi meni se to dogaja. :roll:
Predvsem kar se tiče šestega čuta, me velikokrat na kaj opozori. Eden še posebej čuteč in strašljiv se mi je zgodil pred 10 leti. Že cel dan sem imela tako nori občutek, da se bo tisti dan nekaj zgodilo. In to nekaj slabega. Šolo sem takrat prešpricala, saj se nisem in nisem mogla zbrati. Zvečer smo se s prijateljicami zmenile, da gremo ven. Oni dve sta šle še na en cigaret in takrat sem si ga prižgala tudi sama, čeprav ne kadim. Vedno sta me zbadali zakaj se tako držim, saj me nista takšne navajene, ker sem bolj živahno in zabavno dekle. Jaz pa se nisem mogla znebiti slabih občutkov in to me je prav morilo.
V disku pa se je potem zgodilo. Moj zelo dober prijatelj se je sredi plesa, ki smo ga skupaj plesali, samo zgrudil in umrl. Ne morem opisati občutkov, ki sem jih takrat imela, vem le da je bilo "grozno".

Včasih se tudi spomnim na kakšno osebo po zares dolgem času in ponavadi to osebo tisti dan tudi srečam. In podobne stvari...

LP

#3 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 23 July 2003 - 12:27 PM

Hvala za odgovor Bina :!:  :P  :P

Ampak, a je še kdo ki se mu zdi, da ima šesti čut :?:  :roll:  :wink:
Objavljena slika

#4 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:
  • Interests:Duhovi NLP

Objavljeno 23 July 2003 - 02:48 PM

Kaj bi sploh rekli za 6 čut?
A je mogoče to da kdo vidi duhove, ali pa da ma kake prebliske kateri se pol uresničijo :?:

#5 Nasty

Nasty
  • Člani
  • 6 Objav:

Objavljeno 23 July 2003 - 06:15 PM

Jah ne vem kako bi to poimenovala, ampak gost1, v tvojih besedah sem se vsekakor našla...

Bina glede tistega tvojga slabega občutka, ko je nato umrl tvoj prijatelj... js sm mela tud grozn občutek, že tri dni preden je umrl moj dedek in občutek ni in ni hotel ponehat. Zanimivo je to, da dedka pred tem že 14 dni nisem videla in se mi tudi niti sanjalo ni, da je bolan. No saj tudi ni bil... umrl je nenadoma, ker mu je počila žila tako da je bila smrt za vse šok. Jaz pa sem "vedela" že kakšne tri dni prej, neprestano sem ga imela pred očmi in počutila sem se naravnost grozno. In potem izvem, da "sem imela prav". Kaj je na tem...??

#6 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 23 July 2003 - 07:03 PM

Že dve taki zgodbi :!:

Nekaj je sigurn na tem :!:  :wink:
Objavljena slika

#7 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 24 July 2003 - 05:22 AM

Zanimivo Nasty in žalostno hkrati!

Za 6 čut pa si jaz razlagam, da je to nekaj, kar je povezano z vsem nenavadnim, nam ljudem težko razumljivim; kot so slabi ali dobri oziroma predvidevajoči občutki za prihodnost, čutenje bližine duhov, mogoče tudi videnje duhov in podobne zadeve. :roll:

Mogoče se motim, ne vem. Kaj mislite ostali?  :?:  :idea:

LP

#8 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 24 July 2003 - 08:33 AM

Se strinjam :P
Objavljena slika

#9 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 26 July 2003 - 11:59 AM

Po mojem imaste prav o 6 cutu!
Meni pa se dogaja, da eno stvar podoživljam veckrat oz. v kakšni situaciji (npr. moment ko se z nekom pogovarjam ali pa da prvic spoznam ali vidim eno osebo) imam obcutek, da ali osebo sem že prej poznala (ma ne v tem življenju) in da cez npr. en pogovor sem že šla skozi ali pa sem ga sanjala in zdaj se mi dogaja isto! Mah, jaz ne vem kako si to razlagat!
Ni isto, kot je reku Gost1 da že ve, kaj bo reku nekdo!
Upam, da ste me razumeli, ker sploh ne znam dobro opisat ta obcutek! Ne vam, ali imam slab besedni zaklad ali pa take besede jih ne poznam! :oops:
:roll:  :wink:  :P

#10 atenca

atenca
  • Člani
  • 36 Objav:

Objavljeno 26 July 2003 - 07:34 PM

Tudi jaz imam včasih občutek kot, da sem neko stvar doživela že enkrat ali pa sanjam neki kraj in kaj se tam dogaja potem pa pridem tja in zgodi se enako kot v sanjah.
Sem pa enkrat sanjala nekaj samo to sem sanjala po smrti moje babice. Ko je umrla moja babica sem bila stara komaj 1 leto tako, da se res ne spominjam ničesar o njej. Ko pa sem bila stara ene 4 leta sem jo na dan njene smrti sanjala. Sanjala sem jo pa točno takšno kakršna je bila. Vedela sem da je šepala čeprav se je sploh ne spominjam.
  Moja mama je pa sanjala misli, da tudi na dan njene smrti njo in očeta(oba sta mrtva) v nekem vrtu z lepemi rožami. Med njo in njenimi starši pa je bila reka in ob bregu čoln. Starša sta jo klicala in vabila naj se jima pridruži na onem svetu. Moja mama se jima je upirala in jima pripovedovala, da ima še majhne otroke, ki jih ne more pustiti same. Od tiste noči dalje jo potem nista več obiskovala. Te sanje pa je povedala prijateljici, ki ji je rekla, če bi se odzvala povabilu, da bi tisto noč umrla.
  Je pa še ene zanimive sanje sanjala moja sestrična samo se mi zdi, da ni glih taprava tema zej o sanjah.

#11 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 27 July 2003 - 03:04 PM

Še dve zelo zanimivi zgodbi :P

Ma še kdo kej :?:  :wink:
Objavljena slika

#12 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 28 July 2003 - 05:31 AM

Me veseli, da je takšen odziv na to. Le tako naprej :!:  :P

#13 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 29 July 2003 - 08:32 PM

Tud z moje strani pohvale vam za odziv :D  :!:  8)  :lol:
Objavljena slika

#14 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 30 July 2003 - 02:52 PM

Prosim...še kakšno dobro temo treba dat gor, da se razpišemo 8)
Objavljena slika

#15 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 30 July 2003 - 03:23 PM

Se strinjam, vendar še vedno odgovarjajte na to temo :D  :wink:  8)
Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0