Skoči na vsebino

Ali Raeljanci mislijo resno s prihodom nezemljanov?

83 replies to this topic

#1 Wolverine

Wolverine
  • Člani
  • 33 Objav:

Objavljeno 08 February 2003 - 08:51 PM

Pozdravljeni :P !

Sem novinec na tem forumu in redno berem RevijoX(ker je zakon, edina revija v Sloveniji o tem). Nekaj sem slišal glede Raeljancev, da na Zemljo prihajajo naši "stvaritelji". Ali je to res? Neko podobno zaevo sem slišal o letu 2012. Takrat naj bi naša civilizacija "mutirala" na področju genoma(vključile bi se razne zadeve, ki jih sedaj komaj spoznavamo, npr. telepatija, telekineza :P , itd.). Ta vsa stvar je v povezavi z majanskim koledarjem, ki je to napovedal(sedaj mislijo da je tudi to res, ker so vse stvari povezane z vesoljem napovedali zelo zelo natančno).

#2 Izidor Plazar

Izidor Plazar
  • Člani
  • 49 Objav:

Objavljeno 09 February 2003 - 02:16 PM

Vcasih se mi zdi, ko da so ti Realianci neka sekta, ki iščejo neko reklamo zase in k temu se je priključilo še neko podjetje, ki se ukvarja z kloniranjem ljudi. Zdi sem pa zelo bolno, da izkoriščajo neke koledarje civilizacij, ki so bili v duhovnem smislu veliko bolj napredni, kot je zdaj naša civilizacija.

Res je da se v vičini koledarjev omenja leto 2012 koneko prelomno, vendar ne delajno prehitro zaključkov.

#3 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:
  • Interests:Duhovi NLP

Objavljeno 09 February 2003 - 08:49 PM

Ma ja sej so za leto 2000 tudi govorili da bo konc sveta bla bla. Pa, da nas bojo aštrkomand ( upam da sem prov napisal ) rešile pred blizajočim se zemljskim katastrofam
Hot_head
Uf kako peče :twisted:

#4 Wolverine

Wolverine
  • Člani
  • 33 Objav:

Objavljeno 10 February 2003 - 07:36 AM

Sam a si ne predstavljate kako bi blo lepo da pridejo na Zemljo eni "ta pametni" :P  in nas naučijo bolje živeti, dobimo Super-technology :P , živimo dlje, mirovni posredniki, itd.
Ja ampak jst sm bral neki tut o tem in vse kaže da se vsaj nek del tistega uresničuje...Bliža se III. svetovna vojna :twisted: , če se bo nadaljevalo v tem stilu. To je napovedal en človek pred enim letom(ki baje ima neke sposobnosti) in pravi da se bo svetovna vojna začela z napadom na Irak in potem posledično zaostreni odnosi s Kitajsko?(tisti ki zdej morijo z atomskim orožjem). Sčasoma bi bil vpleten cel svet. Amerika bi na koncu pošten zgubila ker bi prišlo do "full atomic exchange".

• Guests

Objavljeno 10 February 2003 - 04:01 PM

Kaj pa tale, lepo pridejo na zemljo in nam rečejo "ej zemljani, zemljo bo zajela huda katastrofa pojdite z nami in bolje vam bo" in seveda gremo, nato nas oni potisnejo v rudnike.

#6 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:

Objavljeno 10 February 2003 - 04:04 PM

Kaj pa če smo že sužnji?!!!!

#7 Wolverine

Wolverine
  • Člani
  • 33 Objav:

Objavljeno 11 February 2003 - 08:13 AM

Če Raeljanci govorijo resnico, se nam bliža "zlata doba" človeštva. Jst komi čakam da odkrijejo Warp pogon al pa ga ukradejo iz strmoglavljenih NLP :P .Ker se men zdi Raeljanska razlaga Biblije tut bolj resnična tut nekako delno verjamem njim.

#8 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:

Objavljeno 11 February 2003 - 03:09 PM

Ja no jest ne bi bil tako prepričan
Kako pa mislš da jih bojo neverniki sprejeli?!!
( Nevernik - nekdo ki ne vrjame v NLP )

#9 Izidor Plazar

Izidor Plazar
  • Člani
  • 49 Objav:

Objavljeno 11 February 2003 - 06:00 PM

Res je kot pravis Wolverine, da se kazejo neki indici, za III.vojno, sej napovedujejo neke spremembe. Ampak kot pravi moj Učitelj, je to čisto prav kar se dogaja. Sej tud Človek kot posameznik mora najprej premleti neko krizo in potem je bolje.

Kar se pa tiče vseh zajetih pllovil neznanega izvora. Mislim, je izvor vse računalniče in ostale elektronske tehnologije iz tistih plovil. Pa to še ni vse. V rokah vojskah je bil taksen računalnik že pred 30-imi leti v uporabi in sam Bog ve kja imajo zdaj.

Čeprav je žalostno, da je ta tehnika v rokah vojske - mogoče je pa tako bolje.

#10 Wolverine

Wolverine
  • Člani
  • 33 Objav:

Objavljeno 12 February 2003 - 02:49 PM

Ja glede te tehnologije vem tudi da je res, ker če poznate Area51, tam je vse kar hočete, med drugim se mi zdi da bi se dalo najti Warp pogon(pa tudi računalniki, kvantni sigurno že bolj napredni od teh ki jih preizkušajo zdaj.Samo je pa vprašanje časa kdaj bo to prišlo na dan, ker vse kar je v vojski nekaj časa pride v civilizacijo. Tako da lahko kajkmalu pričakujemo eksotične tehnologije). Ali je to res, da so v drugi galaksiji odkrili planet z življenjem in so ga poimenovali Avtera(v Delu je nekaj pisalo o tem)? Če je je zelo super, samo na živce mi gre folk, ki ne verjame temu, oni bojo najbolj prestrašeni in presenečeni ko pridejo :P .

#11 Wolverine

Wolverine
  • Člani
  • 33 Objav:

Objavljeno 12 February 2003 - 02:52 PM

Najboljša lastnost človeške vrste je, da se lahko prilagaja čudnim tehnologijam. In potem sami znamo ustvariti podobno :P . Drugače pa vem da so imeli Nemci med II. sv. vojno že v načrtu antigravitacijska plovila. Kaj bi bilo sedaj v zraku če jih ne bi Amerika sesula?
Glede III. sv. vojne pa ne bi ravno rad da se uresniči, ker sem Technology freak in bi se rad naučil in videl čimveč eksotičnih tehnologij(mogoče bojo vidne prav v III.sv vojni :roll: )Ampak pa komaj čakam da spoznam nezemljane.

• Guests

Objavljeno 26 February 2003 - 11:50 AM

Ja samo fora za leto 2012 je res zanimiva,... namreč naše osončje se spet (po 65.000 letih) poravna z diskom naše galaksije. Za ta pas pravijo astronomi da vsebuje največ radiacije neznane (neraziskane) energije, ki ji ne morejo določiti fazo. Torej je res možnost prehoda v višjo raven dimenzije.

Tudi Nostradamus in Edgar Cayce nista videla nič po letu 2012,.. in tema dvema možema gre dokaj zaupati kajne?.

Samo misel za razmislek.

#13 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:

Objavljeno 26 February 2003 - 03:59 PM

Mislm da to ne drži preveč!!

• Guests

Objavljeno 10 March 2003 - 04:57 PM

Fotonski pas je potrjen,.. malce se pozanimaj. Samo njegovi učinki na naše osončje niso jasni. Bomo vidl čez par let. :P )

#15 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:

Objavljeno 11 March 2003 - 08:09 PM

Uredu potrjen fotonski pas , in kaj pol a pol kr k bo leto 2012 bomo prešli v višjo frekvenco al kaj  :?:  :!:
Na prosim :!:  
No če tako misliš pol use prodaj in uživaj do leta 2012 ,ker bol ne boš več potreboval materilnih dobri :!:  :?:  :idea:

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0