Skoči na vsebino

Izginotje ljudi

309 replies to this topic

#301 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 18 July 2006 - 09:10 AM

Kire čokoladice?

Pa ponavadi jih jem z mlekom, nt pa dam večini navadnih žitnih, malo pa še onih čokoladnih kroglc (nesquick - upam, da sem vsaj približno prav napisal) in pol pride tak malo čokoladno vse skupaj, drugače pa sem si včasih kakav not dal.

Sicer pa res obožujem čokoladno mleko... NJAAAAAM!

Zdaj si grem spet počasi delat to skup :P
Objavljena slika

#302 rado

rado
  • Člani
  • 44 Objav:

Objavljeno 02 June 2007 - 01:16 PM

gost1, je Jul 3 2003, 12:32 PM, rekel:

Zanima me, če ve kdo za kak primer, ko so NLP.ji ugrabili človeka?

V nekaterih knjigah piše neki o tem, vendar ni vsemu za verjet :shock:
Njega dni,sem prebral,zdi se mi v reviji misteriji,naslednjo zgodbo.Jo bom skrajšal,a bo vseeno primernaza razmislek,sploh pa za to,ker je zgodba arhivirana,vpolicijskih analih,kakor tudi v vseh medijih tistega časa.Zgodba je iz konca 19 stol.
Starejša zakonca zjutraj posedata ob čaju, v nekem angleškem stanovanju večjega mesta.Moški reče ženi,da gre po jutranji časopis,v trgovino,ki je v isti zgradbi.zato gre kar v copatih in ogrinjalu.Vendar v prodajalni se ne pojavi.Ne takrat, ne kdaj drugič.Seveda se je začela preiskava in poizvedba na vseh nivojih,a brez uspeha.Minila so leta in na dogodek so ljudje že pozabili,ko se je neko jutro pojavi človek, v čudnem ogrinjalu,iz minulega časa, v copatih.Lastnik trgovine je bil že ostarel,a še vedno zaposlen v trgovini. Moški zahteva jutranji časopi  :D skaterega je vedno kupoval.takrat ga je lastnik prepoznal in prebledeli zajecljal,kje je bil toliko let?.sevada se je moškemu zdelo čudno,zakaj ga sprašuje neumnosti,ko pa je trajalo samo nekaj sekund,da pride do trgovine.Ni mu verjel,da ga ni bilo,zato je pogledal časopis in videl datum,ki je bil nekaj let starejši.Ni verjel,ker je mislil,da je šala, tudi zato,ker je bil lastnik nekoliko starejši in je mislil,da so mu pripravili šalo.A ko je pogledal datume tudi drugih časopisov,se je ves prestrašen sesedel.Žal ne vem,kako se je vse skupaj končalo,ker je od tega že več let! :)

To sem napisal, tudi zaradi omenjenih sestavkov,kakor tudi,da bi odprli novo debato,o časovnih luknjah.No morda je že kdaj bila,a je še vedno aktualno,ker so se podobni dogodki pojavljali v preteklosti večkrat,kot si lahko mislimo.

#303 nexus

nexus
  • Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 02 June 2007 - 05:36 PM

zanimiv primer. mene spominja na časovno luknjo - človek se je nekako znašel v drugi dimenziji, v paralelnem vesolju... kjer sta prostor-čas ukrivljena in veljajo povsem druge zakonitosti kot na zemlji. zanimivo.

#304 alex

alex
  • Člani
  • 191 Objav:

Objavljeno 02 June 2007 - 06:15 PM

Mogoče pa samo zamrzneš v času!?

#305 nexus

nexus
  • Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 02 June 2007 - 07:31 PM

problem je, da je naša percepcija časa omejena. če se znajdeš v drugi dimenziji, verjamem, da se ti spremeni (razširi) zavest in da so perspektive povsem drugačne. tam verjetno časa ne zaznavaš več (ali pa povsem drugače).

#306 rado

rado
  • Člani
  • 44 Objav:

Objavljeno 03 June 2007 - 07:41 PM

nexus, je Jun 2 2007, 07:31 PM, rekel:

problem je, da je naša percepcija časa omejena. če se znajdeš v drugi dimenziji, verjamem, da se ti spremeni (razširi) zavest in da so perspektive povsem drugačne. tam verjetno časa ne zaznavaš več (ali pa povsem drugače).
Ali potem pomeni,da se staramo samo zato,ker se zavedamo, saj se on ni defakto nič spremenil,mislim fizično,medtem ko so se ostali,normalno postarali.

#307 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 24 August 2008 - 09:13 PM

bi blo tudi zelo možno:huh: sam po moje je to bila časovna luknja, samo zakaj se pojavljajo? trčenja ali srečanja neznanih delcev in atomov(malo se čudno sliši)?? :D
lepota je grdega začetek

#308 ???

???
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 12 May 2010 - 04:22 PM

ja mene so ugrabl:::resno no!!!!!prvo sm tak furu monocikl nebiu je večer bliz ene farme z koruzopa se mi je zdel da v koruzi vidim močno belo svetlobo ko je nim nikol prej vidu,......in priem jst tja pa poun luči ej in pol jst gleam pa so bli ludje tam pa so hodl pa nezemljani so delal neke čudne poskuse so bli na takih čudaških strojih ko so jih vrtel pol pa sm vidu tam en napis.....L-U-N-A-P-A-R-K....A MI ZNA KDO KJ O TEM POJASAT??????

#309 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 14 May 2010 - 05:27 PM

Preberi objavo???, je 12 May 2010 - 04:22 PM, rekel:

ja mene so ugrabl:::resno no!!!!!prvo sm tak furu monocikl nebiu je večer bliz ene farme z koruzopa se mi je zdel da v koruzi vidim močno belo svetlobo ko je nim nikol prej vidu,......in priem jst tja pa poun luči ej in pol jst gleam pa so bli ludje tam pa so hodl pa nezemljani so delal neke čudne poskuse so bli na takih čudaških strojih ko so jih vrtel pol pa sm vidu tam en napis.....L-U-N-A-P-A-R-K....A MI ZNA KDO KJ O TEM POJASAT??????

To pa je posledica kakih gobic ali česa podobnega :(

#310 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 16 May 2010 - 04:23 PM

///bsa

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0