gost1, je Jul 3 2003, 12:32 PM, rekel:
Zanima me, če ve kdo za kak primer, ko so NLP.ji ugrabili človeka?
V nekaterih knjigah piše neki o tem, vendar ni vsemu za verjet :shock:
Njega dni,sem prebral,zdi se mi v reviji misteriji,naslednjo zgodbo.Jo bom skrajšal,a bo vseeno primernaza razmislek,sploh pa za to,ker je zgodba arhivirana,vpolicijskih analih,kakor tudi v vseh medijih tistega časa.Zgodba je iz konca 19 stol.
Starejša zakonca zjutraj posedata ob čaju, v nekem angleškem stanovanju večjega mesta.Moški reče ženi,da gre po jutranji časopis,v trgovino,ki je v isti zgradbi.zato gre kar v copatih in ogrinjalu.Vendar v prodajalni se ne pojavi.Ne takrat, ne kdaj drugič.Seveda se je začela preiskava in poizvedba na vseh nivojih,a brez uspeha.Minila so leta in na dogodek so ljudje že pozabili,ko se je neko jutro pojavi človek, v čudnem ogrinjalu,iz minulega časa, v copatih.Lastnik trgovine je bil že ostarel,a še vedno zaposlen v trgovini. Moški zahteva jutranji časopi

skaterega je vedno kupoval.takrat ga je lastnik prepoznal in prebledeli zajecljal,kje je bil toliko let?.sevada se je moškemu zdelo čudno,zakaj ga sprašuje neumnosti,ko pa je trajalo samo nekaj sekund,da pride do trgovine.Ni mu verjel,da ga ni bilo,zato je pogledal časopis in videl datum,ki je bil nekaj let starejši.Ni verjel,ker je mislil,da je šala, tudi zato,ker je bil lastnik nekoliko starejši in je mislil,da so mu pripravili šalo.A ko je pogledal datume tudi drugih časopisov,se je ves prestrašen sesedel.Žal ne vem,kako se je vse skupaj končalo,ker je od tega že več let!
To sem napisal, tudi zaradi omenjenih sestavkov,kakor tudi,da bi odprli novo debato,o časovnih luknjah.No morda je že kdaj bila,a je še vedno aktualno,ker so se podobni dogodki pojavljali v preteklosti večkrat,kot si lahko mislimo.