Izginotje ljudi
Started by gost1, Jul 03 2003 12:32 PM
309 replies to this topic
Objavljeno 17 July 2003 - 10:27 AM
Sama osebno ne poznam nikogar, ki bi ga NLP ugrabil, vse kar vem o tem je le iz raznih knjig in revij. Koliko komu verjeti je res vprašanje, je pa tudi res, da je tega veliko. :!: :?: :roll:
In ne vem zakaj bi si to izmišljevali, saj ob tem doživijo le posmehovanje. Kaj pa veš, kaj je res in kaj ne!
In ne vem zakaj bi si to izmišljevali, saj ob tem doživijo le posmehovanje. Kaj pa veš, kaj je res in kaj ne!
Objavljeno 21 July 2003 - 12:35 PM
tisti folk k naj bi ga ugrabili vesoljci ...oz k to so trdili da naj bi jih ugrabili in delali obdukcijo in tako dalje, večin jih misli da ti ljudje lažejo sam fora je v tem da so ob "vrnitvi iz vesolja"imeli rane po nogah ali po rokah(v večini modrice v obliki trikotnika)ki so po parih dnevih izginale.
strokovnjaki pravijo da je lahka vse to na psihi,sej je navsezadnje raziskana le 1/10 človekovih možgan. to naj bi nekako delovalo na istem principu kot stigma a ne!
strokovnjaki pravijo da je lahka vse to na psihi,sej je navsezadnje raziskana le 1/10 človekovih možgan. to naj bi nekako delovalo na istem principu kot stigma a ne!
Objavljeno 22 July 2003 - 06:19 AM
Kaj pa primeri, ko so imeli "ugrabljenci" vsadke v svojem telesu? In to tudi takšne, da si jih niti znanstveniki niso znali obrazložiti! :shock: :?:
In množična izginjaja ljudi? Ne spomnim se točno kje se je to že zgodilo, vem pa da sem nekje prebrala, da je izginila cela vas ljudi. Če je to res ali ne, res ne bi vedela, je pa kar malo strašljivo, a ne.
:mrgreen:
LP
In množična izginjaja ljudi? Ne spomnim se točno kje se je to že zgodilo, vem pa da sem nekje prebrala, da je izginila cela vas ljudi. Če je to res ali ne, res ne bi vedela, je pa kar malo strašljivo, a ne.
LP
Objavljeno 22 July 2003 - 03:58 PM
Jst, sem pa bral, da se je nekdo vozil nekje z avtom in sta s sopotnikom videla NLP. Šla sta si ga ogledat, nakar so se prikazali nezemljani in so enega odvlekli v notranjost NLP. Tam so delali na njem neke raziskave, z čudaškimi stroji. Ko je prišel človek ven, ga je voznik že čakal v avtu, vendar se ni ničesar spominjal, tistemu, ki pa je bil noter, pa so se poznali nekakšni fleki na koži.
Objavljeno 22 July 2003 - 10:37 PM
Citat
Zanima me, če ve kdo za kak primer, ko so NLP.ji ugrabili človeka?
V nekaterih knjigah piše neki o tem, vendar ni vsemu za verjet :shock:
V nekaterih knjigah piše neki o tem, vendar ni vsemu za verjet :shock:
Na www.nenavadno.com bi moral biti članek o pričevanju predsednika ufološkega zveze. Povedal mi je za nekaj primerov, še najbolj pa mi je v spominu ostal primer o ženski, ki je bila ugrabljena že velikokrat in še bo.
Vem za kraj kjer ta ženska živi, ne vem pa kdo je, ker to je zaupen podatek znotraj ufološkega društva. Sem prek predsednika hotel priti do nje in je že skoraj pristala, da bi se pogovorila, potem potem pa je sodelovanje odklonila. A vendarle upanje še vedno imam.
Mimogrede. Omenjeni članek je bil pred leti objavljen v Auri, na Nenavadno pa bo prišel v zelo podobni obliki, saj orginal zapis je šel.
Tako nekako zgleda ta članek kolkor ga je od originala sploh še ostalo.
Leto dni je od tega kar je nastajal èlanek o sreèanju zunajzemeljskih bitij z zemljani, na otoški državi Islandiji. Za one, ki slabše pomnijo, zgodilo se je 6.11.1993 ob 21.00 GMT. Pred nekaj dnevi so se pobudniki sreèanja, ki so z nezemljani imeli telepatsko, sanjsko ali kakršnokoli drugo navezo ponovno sreèali in obiskali mesto ob ledeniku Snaefellsjokul na zahodni obali Islandije. Njihov namen ni bil enak kot pred letom dni sreèati se. To pot se je v pokrajino Snaefellsnesi podala skupina evropskega združenja o nad nadnarvnih vedah in NLP, lanskoletni glavni pobudnik Michael Dillon, ki je imel z zunajzemeljskimi bitji tudi sanjski stik kot je rekel. Seveda na kraju dogodka niso izostali islandski kolegi, med njimi tudi Magnus Skarphedinsson, ki je trn v peti vsaj dvema tretjinama prebivalcev te otoške države. Razlogov za to je veè. Prvi in najveèji greh Magnusa je ta, da že vrsto let sodeluje z Greenpeacom in se kajpak tudi iz tega razloga bori proti pokolu kitov v severnem Atlantiku. Magnus gre obèasno še dlje saj se med drugim zavzema tudi za prenehanje ali zmanjšanje ribolova v teh vodah, ni pa skrivnost, da je gospodarska panoga v 99%. deležu ribolov. Seveda si s takimi izjavami v tako mali deželi hitro nakoplješ veè kot toliko soražnikov. In èe te že imaš, poleg tega pa si ravnatelj duhovne in spiritistiène šole, ter še javno govoriš, da zunajzemeljska bitja obstajajo in tudi letijo okrog zemlje, potem res, mora biti nekaj narobe s tem èlovekom. Da, tako meni veèina islandcev, ter so si mnogi enotnega mnenja , da se je tega èloveka treba izogibati, èeravno je njegov brat minister za okolje. Tudi meni osebno so pripovedali, da kakšen, je le toliko da niso rekli, “narodu v sramoto”. Toda ker ljudi drugaènih od veèine prej cenim kot obsojam sem ga pred kratkim tudi poklical in dogovorila sva se za kratek intervju ali pogovor za revijo Aura. Kajpak bi Magnus lahko odklonil, ker v oèeh Islandcev Slovenija še vedno velja za Jugoslavijo, Slovaško, morda celo državico, ki je bila nekoè v sklopu sovjetske zveze. S pogledom na svet kakršen ta paè je danes me je magnus povabil k nejmu na dom zato si stanovanje v katerem živi zasluži nekaj vrstic, ker utegnile bi korististi slehernemu režiserju ali scenaristu, saj kaj podbnega ni mogoèe videti v filmu, to je potrebno doživeti.
Topla hiša strahov
Tisti dan, bila je to deževna sobota sem prišel v stari del mesta Reykjavik. na ulico z imenom Grettisgata. Hiše tam so stare, fasade nekaterih še vedno kot v starih èasih prevleèene z aluminijastimi plošèami. Iskal sem številko 40b in sem jo kaj hitro našel , saj mi ta del mesta ni ravno neznan. Sprva nisem mogel verjeti, da stojim pred pravo hišo, ker v podobnih okolišèinah danes ne živi nihèe. Da, tam živi Magnus Skarphedinsson. Pozvonil sem, brž zatem, ko mi je odprl tudi vstopil, toda pod deskami, èez katere je položen linolej je zaèelo škripati. Šel sem skozi predsobo, ženske roke, kot se je dalo ugotoviti nima pri hiši. Na desni strani manjša kot kabinet velika delovna sobica z raèunalnikom in ostalimi pripomoèki. Šel sem naprej, kjer je bila kuhinja ne ravno v razsulu, a bila je. Odtod dalje se zavijo v dnevno sobo, ki je zagotovo najveèji šok hiše. Sedel sem v udoben naslanjaè, niè mlajši kot petnajst let. Za trenutek je v sobo prišel Magnus, ki mi je takoj povedal, da na tem stolu sedi najboljši islandski medij kadar imajo seanse. Tudi to je bila novica, saj do takrat nisem vedel, da se ukvarja tudi s spiritizmom. V glasbeni stolp je vkljuèil mikrofon, kabel napeljal preko koles na zidu do stropa in ponovno dol dokler ni obvisel le noliko nad najinima glavama. Zazvnil je telefon, Magnus se mi je opravièil, jaz pa sem tisti èas izkoristil za ogledovanje sobe, ki nikakor ni bila sodobno opremljena.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0