ouija rox!
zakaj duhovi preganjajo
Started by tejci-tejci, Aug 18 2006 08:59 PM
20 replies to this topic
Objavljeno 29 August 2006 - 06:40 AM
jaz bi rad posredoval moj način klicanja, ki je res povsem preprost, in večini nor. Lepo se usedem kamor koli že, zaprem oči, in lepo pokličem po imenu, ali pa po kakem drugem vzdevku; Babica, kličem te, javi se mi. To je to. nič več, nič manj. Tako kot kličem angele, vodnike in vse druga bitja. čeprav drevo je res bolje če tudi objameš. aja, sicer se mi pa babi še ni javila
, koga druzga pa tudi ne želim klicat
Objavljeno 29 August 2006 - 09:59 AM
Azmond, je Aug 29 2006, 06:40 AM, rekel:
jaz bi rad posredoval moj način klicanja, ki je res povsem preprost, in večini nor. Lepo se usedem kamor koli že, zaprem oči, in lepo pokličem po imenu, ali pa po kakem drugem vzdevku; Babica, kličem te, javi se mi. To je to. nič več, nič manj. Tako kot kličem angele, vodnike in vse druga bitja. čeprav drevo je res bolje če tudi objameš. aja, sicer se mi pa babi še ni javila
, koga druzga pa tudi ne želim klicat 
ka govoriš
Eko,eko Azarak(Al neki tazga)
Objavljeno 30 August 2006 - 07:34 AM
jah načinov klicanja ja sigurno ogromno
Saj sem rekel da verjetno nihče ne kliče na moj način. Zdaj razmišljam če bi kaj pomagalo, da bi se usedel za tak res stari telefon, in potem zaprl oči, in kar nekam poklical, seveda z namenom da se mi javi. mogoče pa deluje
Halo babi? Si na drugi strani? Ok, dovolj heca.(aja, tega ne probavat)
Objavljeno 31 August 2006 - 08:27 AM
ej jz sm že študiral če bi to naredil- sam se vedno najdem pri vprašanju- če telefon vklopim ali ne
- ker potem bo kdo mene poklical... sem si pa že vse naštudiral kako z predstavljanjem povežem telefon z neko žico ki jo ustvarim z mislimi in jo poženem nekam v nek prehod- kajti če v zrak pošljem- ni rečeno da se vglasi kdo, ker ni rečeno da kar letijo in vse...
Objavljeno 31 August 2006 - 09:56 PM
hm, to maš pa zelo zanimivo idejo. Lahko pa prav tako narediš v mislih tak svetlobni tunel, ki prihaja od zgoraj, in potem to žico vanj vtakneš. Ok, je res da v resnici ta drugi svet ni nekje nad nami, ampak gre samo za predstavo. Misliš da bi delovalo? Seveda tako,da imaš izklopljen telefon...
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0