Srečanje vseh, ki nas vse to zanima
Started by kochagna, Aug 05 2006 02:22 PM
41 replies to this topic
Objavljeno 05 August 2006 - 02:22 PM
Sem zainteresiran za enodnevno srečanje vseh, ki nas zanima paranormalno (NLPji in nezemljani, prerokbe, skrivnostna bitja, duhovi, magija,…).
Kdor je zainteresiran naj mi napiše mail: kocjancic.iztok@siol.net
Napišite:
Ime, priimek, naslov, telefonska številka.
Sem pripravljen organizirat naše srečanje. Takih srečanj je v ZDA in ostalih večjih državah kar nekaj. Zakaj ne bi tudi v Sloveniji? Klepeti bi bili sigurno super zanimivi….
LP, Iztok
Kdor je zainteresiran naj mi napiše mail: kocjancic.iztok@siol.net
Napišite:
Ime, priimek, naslov, telefonska številka.
Sem pripravljen organizirat naše srečanje. Takih srečanj je v ZDA in ostalih večjih državah kar nekaj. Zakaj ne bi tudi v Sloveniji? Klepeti bi bili sigurno super zanimivi….
LP, Iztok
Objavljeno 17 December 2006 - 03:41 PM
Zgleda, da te beseda "kurba" ne moti. Nekatere izmed nas pa zelo. Ker sodiš v kontekst tistih, ki jim je malo mar za žensko enakopravnost in rad ponižuješ ženske in ljudi, ki so mogoče "manjvredni od tebe", bi ti predlagal, da zavoljo nekaterih med nami, ki smo strpni popraviš tvoj post.
Objavljeno 17 December 2006 - 09:42 PM
A veste da se najde beseda Kurba tudi v slovarju slovenskega jezika......hmmm čudno....
Novica zate magus: me ne zanima kaj si misliš o meni
Andariel, kolk sm pa jst strpen do žensk pa ti ne moreš vedet. A zarad tega ker sem napisal K**** namesto prostitutka sem nestrpen......?
Novica zate magus: me ne zanima kaj si misliš o meni
Andariel, kolk sm pa jst strpen do žensk pa ti ne moreš vedet. A zarad tega ker sem napisal K**** namesto prostitutka sem nestrpen......?
Objavljeno 17 December 2006 - 09:52 PM
Ampak v tvojem postu je bilo razvidno oz. DVOUMNO vprašanje žensk, katerega si nekdo, ki te ne pozna ustvari svojo subjektivno sliko. Besedo kurba bi si torej lahko predstavljal kot: kurbe oz. pocestnice, ki so plačane za svojo najstarejšo obrt, ali pa da si to predstavljaš kot vse ženske pripadnice, ki se bojo nalile skupaj z vami in bojo enakovredne manjvredno zaznamovanim pocestnicam oz. prostitutkam. Isto foro imaš npr. po ciganih oz. romih. Zdaj vprašanje je eno; kaj misliš s tem povedati...
Ampak okej...da ne bomo toliko razpravljali o tem... tvoj odgovor na to je bil: kurbe v kontekstu prostitutk.
Ampak okej...da ne bomo toliko razpravljali o tem... tvoj odgovor na to je bil: kurbe v kontekstu prostitutk.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0