Skoči na vsebino

Srečanje vseh, ki nas vse to zanima

41 replies to this topic

#1 kochagna

kochagna
  • Člani
  • 17 Objav:

Objavljeno 05 August 2006 - 02:22 PM

Sem zainteresiran za enodnevno srečanje vseh, ki nas zanima paranormalno (NLPji in nezemljani, prerokbe, skrivnostna bitja, duhovi, magija,…).

Kdor je zainteresiran naj mi napiše mail: kocjancic.iztok@siol.net

Napišite:

Ime, priimek, naslov, telefonska številka.

Sem pripravljen organizirat naše srečanje. Takih srečanj je v ZDA in ostalih večjih državah kar nekaj. Zakaj ne bi tudi v Sloveniji? Klepeti bi bili sigurno super zanimivi….

LP, Iztok

#2 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 17 December 2006 - 02:16 PM

Ja jssssst.
A bodo kurbe pa pivo pa hrana????

#3 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 17 December 2006 - 03:31 PM

nekam pozno se oglašaš- zopet...
joj kako sem danes razpoložen za prepir...
čemu takšni odgovori? res misliš da si car- ja res misliš da si... novica zate Zorro: jaz ne mislim da si... in tudi to: pazi na izražanje in neprimerne besede

hvala

#4 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 17 December 2006 - 03:41 PM

Zgleda, da te beseda "kurba" ne moti. Nekatere izmed nas pa zelo. Ker sodiš v kontekst tistih, ki jim je malo mar za žensko enakopravnost in rad ponižuješ ženske in ljudi, ki so mogoče "manjvredni od tebe", bi ti predlagal, da zavoljo nekaterih med nami, ki smo strpni popraviš tvoj post.

#5 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 17 December 2006 - 09:42 PM

A veste da se najde beseda Kurba tudi v slovarju slovenskega jezika......hmmm čudno....
Novica zate magus: me ne zanima kaj si misliš o meni

Andariel, kolk sm pa jst strpen do žensk pa ti ne moreš vedet. A zarad tega ker sem napisal K**** namesto prostitutka sem nestrpen......?

#6 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 17 December 2006 - 09:52 PM

Ampak v tvojem postu je bilo razvidno oz. DVOUMNO vprašanje žensk, katerega si nekdo, ki te ne pozna ustvari svojo subjektivno sliko. Besedo kurba bi si torej lahko predstavljal kot: kurbe oz. pocestnice, ki so plačane za svojo najstarejšo obrt, ali pa da si to predstavljaš kot vse ženske pripadnice, ki se bojo nalile skupaj z vami in bojo enakovredne manjvredno zaznamovanim pocestnicam oz. prostitutkam. Isto foro imaš npr. po ciganih oz. romih. Zdaj vprašanje je eno; kaj misliš s tem povedati...
Ampak okej...da ne bomo toliko razpravljali o tem... tvoj odgovor na to je bil: kurbe v kontekstu prostitutk.

#7 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 17 December 2006 - 10:13 PM

lol, zorro... doma tut tak grdo govoriš?

še vedno obstaja folk, ki je doraslo pod našim nivojem, oz. da povem po domače- JE FROC.

#8 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 18 December 2006 - 05:30 AM

Verjetno sem starejši od večine geekov tukaj.
Drugače pa, kurbe sem mislu kot kurbe.....ženske ki se ukvarjajo z najstarejšo obrtjo. Nikakor pa nisem mislil ženskih predstavnic foruma.

#9 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 18 December 2006 - 03:58 PM

ok, napredujemo... povedal je, da ni mislil žensk na forumu. zdaj ap dovolj o kurbah, pa raje rečimo kako...

#10 snowqueen

snowqueen
  • Člani
  • 54 Objav:
  • Interests:konji, rolanje, plavanje, atletika, tenis,.

Objavljeno 20 December 2006 - 10:19 AM

A veš zooro novica zate: nas ne zanima kaj govoriš si misliš in še nekaj ne da se nam ukvarjati steboj!!! Ja? Ja! Zmenen? Zmenen!

<_<  :rolleyes:  :rolleyes:

#11 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 20 December 2006 - 04:29 PM

Ne nič  ni zmenen....a se ti sama s seboj pogovoarjaš? A veš kje takšni pristanejo? V norišnci! Ja? Ja! Zmenjen? Zmenjen.
Pa očitno nisi pismena? Zorro, ne Zooro.

Sporočilo uredil(-a) Zorro dne 20 December 2006 - 04:29 PM

#12 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:
  • Interests:- Programiranje v jeziku c++<br>- Pwnanje n00bov v ET-ju<br>- Linux :)

Objavljeno 20 December 2006 - 07:54 PM

Vseen se mislim da admini in modi premal cepijo tule :>
Mene na oblast, bojo koj padali bani!!!1 <_<

Lp

#13 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 20 December 2006 - 10:25 PM

pa dajte no.........
zaključimo že enkrat s kreganjem

#14 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 22 December 2006 - 05:05 PM

Kraljicaaaaaaaaaaaaa kaj je zdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej....................wrooooooooooooooooooooooooooom..................

#15 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 22 December 2006 - 05:05 PM

WhiteWolf, je Dec 20 2006, 07:54 PM, rekel:

Vseen se mislim da admini in modi premal cepijo tule :>
Mene na oblast, bojo koj padali bani!!!1 <_<

Lp
Banal te bom po gobcu.

Odgovori

0 članov prebira to temo