Exorcizem fikcija ali realnost?
Started by exorcist, May 21 2003 09:54 PM
144 replies to this topic
Objavljeno 25 August 2003 - 09:12 AM
Imaš tudi prav, vendar pa če boš gledal na vse kar drugi pravijo ali te postrani gledajo, potem tudi ne bo nikoli prav. :? Saj so ljudje različni in vedno se najde kdo, ki mu kaj ne paše. Jaz sem se tega že vsaj malo privadila, da gledam čim manj na druge kaj pravijo, saj je navsezadnje moje življenje samo moje in nihče mi ne bo diktiral, kako ga naj živim. Na srečo ne izstopam veliko od drugih ljudi, s kakšno svojo modo ali načinom obnašanja, tako da s tem nimam težav. :shock:
In tudi sama se ne obnašam čudno do tistih, ki so drugačni od mene, saj sami iz sebe delajo to, kar delajo.
In tudi sama se ne obnašam čudno do tistih, ki so drugačni od mene, saj sami iz sebe delajo to, kar delajo.
Objavljeno 26 August 2003 - 01:20 PM
S tabo se popolnoma strinjam...to je moje življenje in lahko delam kar ho?eš (ma ne pretiravat). Ampak se mi je dosti krat zgodilo, da tudi mojim staršem ni bilo vše? kako sem se obla?la, ker sem hodla na okoli v širokih hla?ah, polna zapestnic in verižic, vsa v ?rnem...to je bil moj stil. Ampak toliko so mi težili, da enostavno sem se raje za?ela obla?it "normalno" kot pa da jih poslušam....
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0