mene pa zanima kaj je tisto k se pogovarjaš z duhovi pa ne smeš povedat?pa zakaj ne smeš povedat?
ko se pogovarjaš z duhovi,kaj se pogovarjate
Started by tejci-tejci, Jul 20 2006 12:32 PM
5 replies to this topic
Objavljeno 21 July 2006 - 09:24 AM
ne zanima me , tistu k recimo folk se pogovarja z duhovom, recimo zajebancije k so pa jih duh ne pusti nek časa, pa pač tist kr se pogovarjajo ne smejo povedat. pravjo da "o tem se ne sme govort" pa zanima me kaj je tistu k se ne sme govort? to je ponavad takrat k duha pokličš tko s svečami na pokopališču al pa kej tazga. pa zanima me zakaj se ne sme govort...
Objavljeno 18 May 2011 - 07:28 PM
magus, je 21 July 2006 - 07:56 AM, rekel:
pomoje misli tisto ko si enkat omeno da določenih vprašanj ne smeš postavljat, pa bit nesramen al kako...kej tazga?
Da,baje predvsem ne smeš biti nesramen,žaljiv.Govoriti moraš vljudno,ga lepo nagovarjati,baje imajo radi vprašanja o tem,kako spremeniti svoje življenje,kaj narediti,da ti bo v življenju bolje,itd...Ni ga dobro spraševati po osebnih stvareh,ne sprašuj zakaj,ker ne vem.=)Iz lastnih prepričan pa se mi zdi,da se v te stvari ni dobro umešavati.
Objavljeno 18 May 2011 - 07:37 PM
tejci-tejci, je 21 July 2006 - 09:24 AM, rekel:
ne zanima me , tistu k recimo folk se pogovarja z duhovom, recimo zajebancije k so pa jih duh ne pusti nek časa, pa pač tist kr se pogovarjajo ne smejo povedat. pravjo da "o tem se ne sme govort" pa zanima me kaj je tistu k se ne sme govort? to je ponavad takrat k duha pokličš tko s svečami na pokopališču al pa kej tazga. pa zanima me zakaj se ne sme govort...
Hei,sicer ne vem,ampak je na grobovih klicanje duhov sploh kaj drugačno,kot klicanje drugače?In drugje?Razen grozljivega priukusa?Ker,če tako pomisliš,koliko ljudi je sploh umrlo v svojem grobu??????Jaz še nisem slišala za nobenega...=)Po mojem...Ne vem.Po mojem so to osebne stvari osebe,ki jo priklicuješ in teh prej noče,kot pa ne sme povedati...No,samo na glas razmišljam.Vedi pa,da so vtikanja v take stvari resne stvari,ki jih najbolje počnejo strokovnjaki.Samo storiti to,ni tako težko,bolj težko se je potem soočiti s posledicami.Vsaj tako so moja prepričanja v te stvari.Lahko,da kdo drug misli ali ve drugače,ne vem,jaz sem samo povedala svoje.
Lepo se imejte!
Sporočilo uredil(-a) Bella zu dne 18 May 2011 - 07:40 PM
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0