Skoči na vsebino

ČRNA MAGIJA

141 replies to this topic

#31 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 10 July 2006 - 05:42 PM

Nirti, pa ti si že imela kako izkušnjo, da si videla kaj res slabega, pa nisi upala povedat tisti osebi? :rolleyes:
Objavljena slika

#32 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 10 July 2006 - 07:15 PM

meni pa napovedovanje prihodnosti ni preveč všeč... Mislim saj če je nekaj namenjeno se bo pač zgodilo, ni treba da vem. Ker ko mi je ena prijateljica enkrat brala z dlani, mi je nasplošno povedala za celo življenje v naprej, in en dogogek ki se je potem res zgodil v bližnji prihodnosti. Po tem se nisem zmogel znebit občutka, da ne morem stvari spremenit, da sm ujet...čeprav vem da sami ustvarjamo svojo prihodnost....samo še zmeraj se počutim mučno ko pomislim na to kar mi je povedala... kot da nimam moči tega spremenit. ni fajn tako se počutit.

Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 10 July 2006 - 07:17 PM

#33 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 10 July 2006 - 08:43 PM

So dogodki na katere lahko vplivaš, če imaš namig, na nekatere pa ne moreš. Nikoli nisem povedala nič zelo hudega, sem se izgovorila, da se slabo vidi v kartah :rolleyes:

Ljudje imajo res nenavadne ideje. Enkrat me je mama od moje prjatlce vprašala, če lahko nekaj pogledam za njenega sina. Sem rekla, da o mrtvih vse najlepše. Si morš mislit, da je hotla nekaj izvedet iz njegovega življenja. Zato pravim, da kar je zakopano, naj bo tam kjer je, isto pa tud preteklost. Za nazaj itak ne moreš kaj spremenit, spremeniš lahko samo prihodnost, če želiš...

#34 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 11 July 2006 - 06:20 PM

... Če te moja mama pokliče jo kar odslovi :rolleyes:

Pa kaj njen sin je bil torej mrtev? In kaj jo je te tak strašno zanimalo :lol:
Objavljena slika

#35 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 11 July 2006 - 11:42 PM

ammm, ok, zdaj pa sem malo v zadregi....  :lol:
spoštujem mnenje vsakogar, ampak ko oz. če ga parkrat dobim na laži, pa zame ni več "zanimivo" oz. ga kr odpikam (kar ni letelo na nobenga na forumu)... skratka, če nebi spoštoval vaših mnenj me niti nebi bilo na tem forumu. se vam ne zdi? nirti, se mi je pa zdelo ql, da si me opozorila (btw, OBUŽUJEM direktne ljudi)! :rolleyes:

#36 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 06:08 AM

Mislim da tisti, ki smo trenutno zaj bolj pišoči na forumu, imamo veliko skupnega, so pa tudi razlike med nami, najbrž odvisno od življenjskih izkušenj. Menim da marsikdo v resnici o rečeh o katerih tukaj piše, ni govoril še z nikomer, tako mislim osebno in da se tukaj lahko skrije za namišljeno osebo in končno vrže iz sebe vse o čemer nima s kom govorit. Najbrž pa tudi traja en čas, da lahko poveš v resnici kaj čutiš, vsak se morda podzavesto boji kritike oziroma nesprejemanja drugih. Da v začetku na forumu tipaš, kaki ljudje so, kaj lahko poveš, kaj ne, vedno pa te je malček strah, kako bodo reagirali na tisto kar poveš.

jaz zase že lahko rečem, da o tem kaj nalagam na forumu, še nisem govorila z živo dušo, ker itak mam dost problemov z okolico, ki me nikoli ni sprejela take kot sem in mi je zaj bistveno laže, ker vem, da so tudi drugi ljudje, ki podobno doživljajo svet in dogajanje v duši in človeku. Marsikatero reč z vašo pomočjo postavljam na pravo mesto, prej je bila pa ena sama zmeda, da sem se včasih pri sebi resno vprašala, če sem sploh normalna, kakšno dediščino za hudiča nosim s sabo, saj je bil moj dedek najdenček na meji  na bregu Mure in nikoli niso ugotovili, kdo je in kdo so njegovi starši.

Družina mojega pravega očeta me je, ko sta se z mamo razšla, ko je zvedela da je noseča, čisto ignorirala, tak da pravzaprav sploh nimam nekih sorodnikov. Hecno je, da sem zaradi glavobolov morala na slikanje glave in so ugotovili, da me sinusi ne morejo bolet, ker jih nimam, genetska napaka, ali pa recimo dvojni srčni utrip, mislim normalno je tam med 60 in 70, jaz imam pa vedno že od otroštva med 110 do 130 udarcev na minuto in sem popolnoma zdrava, pa še enih par takih bolnih genetskih bedarij. Skratka hotla sem reč, da se šele tukaj čutim nekako sprejeto, prvič v življenju. Oh, zaj sem pa že patetična, se vidi, da moram molčat, zaj bom pa tule pisarla do nezavesti :lol: Bedasta angina :rolleyes:

Sporočilo uredil(-a) nirti dne 12 July 2006 - 06:09 AM

#37 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 07:00 AM

;) jaz imam tudi vedno glavobole! Pa je najhuje ko mi noben ne vrjame... Doma pravjo da sem odvisen od tablet in da jih kr skos jemlem :lol: in da je to samo izgovor, samo mene prav res vsak teden boli, pa kar koli grem delat, pa za vsako najmanjšo stvar. Sam jaz poje mam sinuse :rolleyes: Ja jaz tut večino stvari še nisem nikomur povedal. Kar se tiče družine doma je že res več let tako da me skoraj da ne sprejemajo takega kot sem. No vsaj tako so mi dali vedet, čeprav vem da me majo itak radi. Samo potem je pa še toliko bolj neumno, da se iz nekoga delaš norca, iz njegovih prepričanj, mnenj, upov, da se sploh ne zmeniš za njegove misli, ker itak nima pojma...in vse to samo zato ker ga imaš rad  ;)  A ljudje spoh še vemo kaj o brezpogojni ljubezni? Saj jaz tut ne vem veliko, samo se pa trudim da bi tako čutil. Kar se okolice tiče sem bil pa 17 let večinoma oddmaknjen on nje. To zgleda nekako tako da si med ljudmi, pa te v resnici ne vidijo, ker nočeš. Čeprav v resnici si zelo želiš bit viden, samo je taktika popolnoma zgrešena.  :lol:  Zato ja je bilo neko čludenje kar se tiče mene, da sem malo čudak :lol: samo tisti ki so bili moji prijatelji so vedli da sem prav fajn... Mja, danes imam pa super prijatelje, res čeprav jim ne povem vsega tega, samo tudi ni potrebe. Vemo, da ko je komu hudo se lahko takoj zaupa :lol: Pa tudi nočem bit nadležen s svojim govorjenjem o teh stvareh ko v resnici nikogar ne bi zanimalo, pa še razumeli ne bi, na forumu je pa tako, da če nočeš videt, ne preberi. Problem rešen! ;)

#38 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 12:09 PM

azmond se ne strinjam s tvojim zadnjim stavkom. vedno je na forumu nekdo, ki zase misli, da je ah in oh in ga morejo vsi poslušat. taki folk gre meni dobesedno na k***c. ne prenesem, da nateguje folk in si s tem še nekako veča to moč. prav, če si pa res tako edinstven in imaš to kar nima noben drug pa mi to dokaži. Takrat pa zaškriplje. In bognedaj, da kdo omeni eno svojo lastnost ali pa se s čim pohvali bo tale oseba vedno korak za tabo in se bo že pohvalila kao; ja, to pa ni nič posebnega, to pa znam/imam jaz tudi. prav, če vam paše.... meni ne, pa magri se skregamo, od svojega mnenja ne odstopam. zato pa sem dost folk že 10000 krat dobil na laži, in priznam, da mi ej užitek gledati tistega, ki se potem ne zna izvleči in preprosto nima druge, kot pa da se še enkrat zlaže ali pa se preda in prizna, da je hotel biti nekaj več. jp, magus sam si opazil, da ful ljudi lovim pri besedah. hvalabogu, meni je to kul, ker vsaj potem vem, da sem malenkosten in mi zna to mogoče kdaj priti zelo prav. kakorkoli, sem kakšen sem.
zdaj sem se razpisal, ampak tak me verjetno nebo polovica razumel kaj sem želel povedat. glavno, da to vem jaz in še negdo, katero me vsaj delno pozna. mene in moje malenkostne izpade. heh, pa ne mislit, da sem s tem kaj hudega mislil.

SE POSTAMO!

#39 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 02:01 PM

sumba...verjetno leti spet kaj na mene ha  :rolleyes: ...kot si mi že napisal 1x na osebno sporočilo...verjetno ti nekateri gremo res na jetra...že zaradi tega da smo drugačni od tebe še ne pomeni da smo slabi...prav nasprotno se zadnje cajte trudim, da bi našel kakšno informacijo na netu in bi vam jo posredoval, da vam nebi bil dolgcajt... Nismo vsi enaki in nimamo vsi podobnih mnenj...

#40 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 02:33 PM

omfg, priznam da si mi ti res šel na jetra... ampak ne zaradi tega ker si drugačen al pa kaj podobnega... kar spomni se odgovora na moj post,... ja, tako je, tisti nesramen odgovor od tebe (tako, da res me ne moreš obtoževat, da sem jaz neki arogantnež samo zaradi tega, ker je negdo drugačen od mene)

Andariel: sumba...verjetno leti spet kaj na mene ha

daj mi no povej, je kdaj iz moje strani letelo kaj na tebe?

#41 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 06:44 PM

ah joj, pa ne se zdaj kregat no :rolleyes: saj jes se ubistvu strinjam s tabo da so ljudje ki morajo skos tekmovat in se hvalit da so boljši. Samo pač če je tebi vseeno zato, potem ti tudi nič ne morjo na tak način.

#42 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 07:30 PM

A grem jaz komu na živce? Kar povejte, se bom poboljšala, samo ne me ki zbanat s foruma, ker bi umrla od žalosti in bi vas vse, čisto vse brez izjem, na smrt pogrešala.

#43 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 07:34 PM

no meni ne gre nihče na živce. Mogoče grem pa jaz komu  :rolleyes:  A ni to smešno ko človek misli da ga majo vsi čisto radi, potem pa zvš da te je kakšna oseba opravljala za tvojim hrbtom, pa sploh ne moreš razumet zakaj :lol:

#44 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 08:55 PM

jp, tut men ste se kr vsedli v srce, kot opažam res teče en simpl pogovor med nami. sej ste verjetno vsi opazli da smo pri vsaki temi offtopic in se menim prav splošne stvari... zato pa je to edini forum na katerem aktivno sodelujem. upam samo, da nebo kaki moderator prišo pa brisal poste ali teme kr eno za drugo.

#45 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 12 July 2006 - 10:38 PM

sumba, je Jul 12 2006, 02:09 PM, rekel:

zato pa sem dost folk že 10000 krat dobil na laži, in priznam, da mi ej užitek gledati tistega, ki se potem ne zna izvleči in preprosto nima druge, kot pa da se še enkrat zlaže ali pa se preda in prizna, da je hotel biti nekaj več.
Jaz sem (skoraj) vse moje sošolce zasovražil, ker so se lagali, da so pol še sami sebi verjeli ;)

Naprimer... Jaz sem si kupil dismana in ko je en moj sošolec to izvedo je na vsak način htel bit boljši in mi kr tam neka kakega ma on, pa lala, pol pa ko smo šli na končnega se je pa ven vleko, da ga nima in, da mi nikol ni reko, da ga ma...

pa en drug sošolec tu, da ma nevemkak dobrega, pol pa je spet bil končni, pa je pravo, da je v bistvu od njegovega strica, pa da ni mel baterij, pa vedno si je neko novo verzijo izmislo ;)

pa kr hočejo ti zbit moralo, kao da so nekaj več... :rolleyes:

.... discman ma res neko magijo v sebi :lol:

Glede moderatorjev pa sploh ni problem... bi že kerga od nas, aktivnih članov izbrali pomoje  :lol:

Sporočilo uredil(-a) gost1 dne 12 July 2006 - 10:40 PM

Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0