ČRNA MAGIJA
Objavljeno 10 July 2006 - 07:15 PM
Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 10 July 2006 - 07:17 PM
Objavljeno 10 July 2006 - 08:43 PM
Ljudje imajo res nenavadne ideje. Enkrat me je mama od moje prjatlce vprašala, če lahko nekaj pogledam za njenega sina. Sem rekla, da o mrtvih vse najlepše. Si morš mislit, da je hotla nekaj izvedet iz njegovega življenja. Zato pravim, da kar je zakopano, naj bo tam kjer je, isto pa tud preteklost. Za nazaj itak ne moreš kaj spremenit, spremeniš lahko samo prihodnost, če želiš...
Objavljeno 11 July 2006 - 11:42 PM
spoštujem mnenje vsakogar, ampak ko oz. če ga parkrat dobim na laži, pa zame ni več "zanimivo" oz. ga kr odpikam (kar ni letelo na nobenga na forumu)... skratka, če nebi spoštoval vaših mnenj me niti nebi bilo na tem forumu. se vam ne zdi? nirti, se mi je pa zdelo ql, da si me opozorila (btw, OBUŽUJEM direktne ljudi)!
Objavljeno 12 July 2006 - 06:08 AM
jaz zase že lahko rečem, da o tem kaj nalagam na forumu, še nisem govorila z živo dušo, ker itak mam dost problemov z okolico, ki me nikoli ni sprejela take kot sem in mi je zaj bistveno laže, ker vem, da so tudi drugi ljudje, ki podobno doživljajo svet in dogajanje v duši in človeku. Marsikatero reč z vašo pomočjo postavljam na pravo mesto, prej je bila pa ena sama zmeda, da sem se včasih pri sebi resno vprašala, če sem sploh normalna, kakšno dediščino za hudiča nosim s sabo, saj je bil moj dedek najdenček na meji na bregu Mure in nikoli niso ugotovili, kdo je in kdo so njegovi starši.
Družina mojega pravega očeta me je, ko sta se z mamo razšla, ko je zvedela da je noseča, čisto ignorirala, tak da pravzaprav sploh nimam nekih sorodnikov. Hecno je, da sem zaradi glavobolov morala na slikanje glave in so ugotovili, da me sinusi ne morejo bolet, ker jih nimam, genetska napaka, ali pa recimo dvojni srčni utrip, mislim normalno je tam med 60 in 70, jaz imam pa vedno že od otroštva med 110 do 130 udarcev na minuto in sem popolnoma zdrava, pa še enih par takih bolnih genetskih bedarij. Skratka hotla sem reč, da se šele tukaj čutim nekako sprejeto, prvič v življenju. Oh, zaj sem pa že patetična, se vidi, da moram molčat, zaj bom pa tule pisarla do nezavesti
Sporočilo uredil(-a) nirti dne 12 July 2006 - 06:09 AM
Objavljeno 12 July 2006 - 07:00 AM
Objavljeno 12 July 2006 - 12:09 PM
zdaj sem se razpisal, ampak tak me verjetno nebo polovica razumel kaj sem želel povedat. glavno, da to vem jaz in še negdo, katero me vsaj delno pozna. mene in moje malenkostne izpade. heh, pa ne mislit, da sem s tem kaj hudega mislil.
SE POSTAMO!
Objavljeno 12 July 2006 - 02:01 PM
Objavljeno 12 July 2006 - 02:33 PM
Andariel: sumba...verjetno leti spet kaj na mene ha
daj mi no povej, je kdaj iz moje strani letelo kaj na tebe?
Objavljeno 12 July 2006 - 08:55 PM
Objavljeno 12 July 2006 - 10:38 PM
sumba, je Jul 12 2006, 02:09 PM, rekel:
Naprimer... Jaz sem si kupil dismana in ko je en moj sošolec to izvedo je na vsak način htel bit boljši in mi kr tam neka kakega ma on, pa lala, pol pa ko smo šli na končnega se je pa ven vleko, da ga nima in, da mi nikol ni reko, da ga ma...
pa en drug sošolec tu, da ma nevemkak dobrega, pol pa je spet bil končni, pa je pravo, da je v bistvu od njegovega strica, pa da ni mel baterij, pa vedno si je neko novo verzijo izmislo
pa kr hočejo ti zbit moralo, kao da so nekaj več...
.... discman ma res neko magijo v sebi
Glede moderatorjev pa sploh ni problem... bi že kerga od nas, aktivnih članov izbrali pomoje
Sporočilo uredil(-a) gost1 dne 12 July 2006 - 10:40 PM
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0