ČRNA MAGIJA
Objavljeno 26 June 2006 - 04:43 PM
Lep pozdrav vsem
Hana
Objavljeno 26 June 2006 - 05:11 PM
Nevermind...
Tud jaz sem mel prometno nesrečo, pa tud z punco sva se razšla...skratka vse kar so bile moje največje nočne more, so postale resničnost. Ampak pred kratkim sem si kupil pentagram in sem našel neki urok na eni izmed internetnih strani. Pentagram sem blagoslovil z 4 nadangeli neba in sem ga začel nosit okoli vratu. Opazil sem, da se stanje malo umirja in da sem bolj sproščen.
Hana, glede tvojih težav z ušesi; ali si kdaj slišala za "Evil eye"-Mallochio.
The Evil Eye is one of the oldest and mostly wide spread inborn superstitions to possess man. The belief that there is a transmittal power of Evil existing in man, which can suddenly discharge upon any object it beholds, has existed since the time of prehistoric man. The origin of the belief is lost in the age of obscurity but carried forward and documented during the time when Witchcraft and Magic long preceded the world of Science. Its existence was attested to in Egyptian Hieroglyphics, the Bible and the classic Greek and Roman Writings. It was widely believed by the Ancients that certain envious or evil people could induce sickness and death merely by casting their Eye on another person. Its piercing force avowed to be so powerful could infect surrounding objects.
Evil Eye" symptoms:
1. Total head and back of the neck pain and the feeling of heavy eyes.
2. An Acute uneasiness or apprehension: everything seems to go wrong.
3. Stomach ache accompanied with dizziness and a feeling of vomiting
Več o tem na tej strani: http://www.spellsand...m/Evil_Eye.html
Objavljeno 26 June 2006 - 09:30 PM
Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 26 June 2006 - 09:32 PM
Objavljeno 27 June 2006 - 01:35 PM
Andariel,če lahko bi ti svetovala,da si poiščeš strokovno pomoč,če se ti vse te stvari dogajajo,kajti tudi tvoj osebni pentagram,ki si ga sam naredil ti lahko nekako škoduje,mogoče se samo trenutno počutiš bolje,kasneje pa se lahko obrne na slabše.Naj ti povem,da bela magija čisti črno in pri beli magiji se načeloma ne uporabljajo pentagrami,ampak posebne zaščite in voda,ki ti očisti telo.Hođa je muslimanski duhovnik in v 100% se lahko zaneseš samo nanj,kajti njim je to po večini nekako prirojeno.Ko sem jaz prišla k njemu sem bila zelo presenečena kajti,ko sva začela pogovor mi ni dovolil nič govoriti,ampak je odprl neko zelo staro knjigo in je iz nje začel brati moje življenje.Moram priznati,da sem obsedela kot kamen,saj mi je povedal skoraj celo moje življenje.In na podlagi vsega tega mi je tudi izdelal osebno zaščito in zaščito za stanovanje.Reakcije so res zanimive.Ko je moja tašča prišla k meni v stanovanje je dobesedno skoraj znorela,ostala sem brez besed,saj nisem vedela kaj naj rečem,obnašala se je kot,da se ji je zmešalo in takrat sem se zavedala,da je ona tista,ki mi je želela vse slabo.Saj pravim,ljudje smo notranje bolj močni kot si sami mislimo in naj vam povem,da črna magija pri ljudeh z močnim karakterjem veliko slabše deluje kot pri ljudeh z šibkejšim karakterjem.Meni je tašča to prvič naredila preko neke ciganke in ta magija,ki jo naredi ciganka je skoraj najmočnejša,naj vam povem,da sem vse to izvedela od moževega moža,kajti,moja tašča je želela,s tem doseči tudi,da najin zakon razpade ampak,kot sem vam že povedala,se ji je magija hudo vrnila in lansko leto se je ona ločila in moj tast mi je povedal vse kar se je dogajalo.V glavnem magija ji je postala tako všeč,da se je kasneje tudi sama pričela ukvarjati s tem in zgodbe so kar srhljive od tega,da je uporabljala zemljo z grobov,ki je po njo hodila ponoči,do korenin,ki jih je pobirala tudi na grobovih in ta magija je tako močna,da deluje na vsakogar,čeprav črno magijo lahko dela samo izredno psihično močna oseba in na koncu koncev se je mora znati branit,če ne dragi Andariel se prično kasneje dogajati hude stvari,ki počasi nimajo več meja.
Objavljeno 27 June 2006 - 04:18 PM
Drugače ji je pa čisto prav... Da greš na tak način nekomu škodo delat moreš bit pa res pravi psiho. Počasi se nam bodo teroristi začeli zdeti pravi angelčki, če bo šlo z magijo tako navzdol
Objavljeno 27 June 2006 - 05:08 PM
Ja nekoč sem stopil v kontakt z neko vedeževalko...ugotovila je, da baje mam blokirano avro al neki...ampak me je full razočarala...samo plačevati moraš...Pred kratkim sem spoznal prijatelja, ki mi daje nasvete pri tem...vedežuje,...Veliko se pogovarjava...Ker še vedno prebolevam bivšo punco, me nekako spravi na noge, ko se srečava. Ampak pred kratkim mi je povedal, da je tud on hodil z njo...
Zgleda, da sem res preklet.
Objavljeno 27 June 2006 - 05:25 PM
Objavljeno 28 June 2006 - 06:38 AM
Žalostno je, da negativno usmerjena magija, ni edino kar nekdo lahko pošlje proti nekomu. Seveda v primerih kot je bil Hanin je zelo opazno da je nekaj narobe. In še tukaj je trajalo vsaj dve leti preden se je pomislilo na možnost magije. Dejstvo pa je, da je negativno usmerjen urok čisto isti kot negativno usmerjena želja. le močnejši. Koneckoncev je tak urok sam po sebi želja, da se nekomu nekaj slabega zgodi, le da to željo vpelješ v nek ritual, ter ji z drugimi pripomočki povečaš vpliv, moč. Z samo željo pa je isto. Ko je naprimer v tvojem življenju oseba ki je res ne maraš...je zoprna, grdo govori, ali pa največkrat ti gre samo na jetra ker pač samo je ( ker ljudje smo res tako netolerantni) in si v mislih rečeš daj crkni že!! (recimo) to takoj ustvari trenutno umetno elementarno bitje v astralu. To bitje je dobesedno naša negativna želja, ki je na nek način oživela. takoj nato "poleti" k osebi h kateri je bila poslana, in nažalost tako kot je rekla Hana, če je oseba šibka, bo to bitje našlo neko malo špranjo v njeni integriteti in ji začelo sesati energijo. Ta oseba bo začela razmišlati o tej želji. Več energije bo to umetno bitje dobilo od osebe, slabše se bo ta oseba počutila. In žalostno je ravno to, da tukaj težje opaziš da je to delo nekoga drugega. Težko je ugotovit da okoli tebe leta neko negativno bitje, preprosta misel nekoga, ki je nastala v jezi, in iz tebe srka življenje. In tako bitje je lahko zelo uspešno. Vsekakor pa je isto, če se ta oseba zateče k pravilni pomoči, ali pa se celo sama takega bitja odbrani in mu ni več ranljiva, se bo to bitje vrnilo nazaj k lastniku. To je logično, saj bitje dobro ve da je nastalo v jezi. V jezi pa so skrite velike zaloge energije.
Dejstvo je da se magija NE deli na črno ter belo, in vse druge veje. Magija je le ena sama, odvisno pa je od osebe ki jo prakticira, ali bo pozitivna ali negativna.
Astral je svet misli. Ta svet obstaja tukaj in sedaj, sočasno z našim. V njemu je kopija tega fizičnega sveta, ker je tukaj vsaka stvar oblikovana misel. Tako se tudi vsaka misel, ki tu nima oblike, tam oblikuje. Slabe želje, dobre želje, bežne želje na katere sploh nismo podobne. V astralu vse dobi obliko za tisti trenutek, ko ko tem razmišljamo. Zavedat se moramo naših lastnih misli, in predvsem nehat drugim slabo želet, ker to niso le nemočne želje, vsaka želja ima moč.
S tem ustvarjamo svoj lasten svet.
Objavljeno 28 June 2006 - 06:45 AM
magus, je Jun 27 2006, 05:25 PM, rekel:
Objavljeno 28 June 2006 - 08:49 AM
Objavljeno 28 June 2006 - 11:36 AM
Objavljeno 28 June 2006 - 01:04 PM
Objavljeno 28 June 2006 - 01:06 PM
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0