Skoči na vsebino

ČRNA MAGIJA

141 replies to this topic

#1 Hana

Hana
  • Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 04:43 PM

Vsi lepo pozdravljeni,danes sem zasledila vaš forum,ki me je zelo pritegnil,saj sem opazila,da vas veliko sploh ne ve kaj je črna magija in kakšne so lahko njene posledice,zato vam bom opisala svojo zelo težko izkušnjo z črno magijo.Vedno sem živela v prepričanju,da prekletstvo oz. črna magija ne obstaja,nisem verjela niti v vedeževanje kaj šele v višje sile.Moj način življenja je bil vedno preprost in enostaven,nikoli nisem nobenemu želela slabo in niti nisem nikoli želela,da se meni zgodi kaj slabega.Pred osmimi leti sem spoznala fanta s katerim sva se tudi zapletla v dolgo vezo in navsezadnje sva najino zvestobo potrdila tudi pred oltarjem in tu se je najina nočna mora tudi pričela.Mesec dni po poroki na isti datum ob isti uri,ko sva se poročila sem doživela hudo prometno nesrečo v kateri sem skoraj umrla,vsi vzroki prometne nesreče so ostali nepojasnjeni.Ko sem si šest mesecev kasneje malo opomogla sem nekako zopet začela živeti so se pričele zdravstvene težave,k jih nisem razumela.Imela sem hude bolečine v glavi in bolečine v ušesih.Kot vsak normalen človek sem jih pogojevala z prometno nesrečo,vendar glej ga zlomka,ko so bile bolečine že tako neznosne,da nisem več zdražala sem se odpravila po zdravniško pomoč in po vseh opravljenih pregledih so mi povedali,da so moji izvidi čisto normalni in da mi ne verjamejo da imam bolečine.Moj svet se je sesedel,saj nisem vedela kaj se z menoj dogaja.Kasneje so mi te bolečine nastale tako hude,da so se mi v ušesih naredili turi in ko se je eden ozdravil se je pričel drugi tako,da štiri mesece nisem slišala nič.Oba z možem sva se začela oddaljevati.Začela sem se skrivati pred ljudmi in v hiši sem morala vedno imeti temo,ker me je bilo vsega strah.Nato so se pričele še zelo hude nočne more,ki so pripeljale tako daleč,da sem ponoči zbudila moža in ga prosila naj pride z menoj do stranišča.In ko so bile zadeve že tako daleč nisem več mogla urediti svojih misli in se postaviti na realna tla.Sploh nisem več vedela kaj se z menoj dogaja,mož pa je vse to le nemočno opazoval.Potem je prišla faza,ko se mož ni smel več dotakniti moje kože,ker sem pričela kričati od groze,ki me je zmrazila ob njegovem dotiku.Vedno sva imela zadosti denarja za preživetje,naenkrat je vse obstalo,včasih tako hudo,da sva bila lačna.Počasi se je najina firma sesedala in vedno bolj sva izgubljala stranke.Bila sem še samo senca sebe.Noben zdravnik mi ni verjel,čeprav so videli in vedeli,da imam ture v ušesih,niso se zmenili za moje bolečine.Stranke so izginjale nepojasnjeno...In tako sem doživljala hudo stisko,po tihem pa so se vsi spraševali kaj se je zgodilo iz tega veselega dekleta.Na tihem so vsi krivili mojega moža,ki pa ni bil nič kriv.In tako me je nekega dne poklicala prijateljica iz otroštva in mi povedala,da je govorila z mojo mamo in da ji je povedala,da sem zelo slabo.Malo sem ji zaupala dogodke in nato me je direktno vprašala,če sem že razmišljala kaj o črni magiji.In še ob vseh teh težavah sem se ji nasmehnila in ji rekla,da to ne obstaja.In samo njej se imam za zahvalit,ker me je tako dolgo prepričevala,da naj vsaj pokličem hođo in da mi bo on že znal svetovati.In tako sva se z možem pogovorila o tem in se odločila,da ga pokličem.Hođa je bil zelo prijazen in ker je vedel,da je z menoj nekja hudo narobe me je naročil takoj za naslednji dan.Ko sem prišla k njemu sem planila v takšen jok,da sem ga komaj zaustavila.Hotela sem mu zaupati vse moje težave,pa je rekel,da to ni potrebno,da on to ve.Rekel mi je,da naj ne skrbim,da od danes naprej ne bo več ne bolečin,ne nočnih mor in da bo denar začel pritekati nazaj....In tako je tudi bilo.Opisal mi je kako mi je bila magija storjena:iz groba odnešena zemlja,voodu z mrtvaško nogavico in tako naprej,imela pa sem magijo tako močno narejeno,da izgubim pamet dokler ne naredim samomora,da ostaneva brez denarja,da ne morem zanositi,da počasi izgubim zdravje.....Še bi lahko naštevala...Hođa mi je naročil,da ko pridem domov,da moram pregledati celo stanovanje,ker je nekaj v njem in mi dal posebno zaščito.Edinega odgovora,ki mi ga ni hotel dati je bilo,kdo mi je to naredil-rekel je samo,da bom sama izvedela,ker mi ta oseba ne more več škodit in se mi bo sama približala.Ko sem prišla domov sem pregledala celo stanovanje in v stranišču na kotličku za vodo,ki ga imamo zgoraj našla korenino,ki sem jo odnesla in vrgla v reko.Magijo mi je nastavila moja tašča,ki sem jo imela zelo rada in sva se izredno razumeli,tega verjetno ne bom nikoli dojela zakaj prav ona???Prišla je k meni 3 dni po tem,ko sem bila pri hođi in ne boste verjeli,dobesedno je ušla iz hiše,ker jo je tako pričela boleti glava,da ni mogla zdržati niti ene minute v moji hiši.Takrat sva z  možem prekinila vse stike z njo,magija se ji je vrnila v veliko  hujši obliki kot meni-tako kor je rekel hođa.Magija se je čistila 2 leti,vendar z zelo naglimi uspehi,kajti magija se čisti tako dolgo kot je trajala.Bodite pozorni na vse,magija se lahko prične tako nežno,da ne boste niti občutili in potem počasi raste.Danes je tega 5 let,posledice so izginile z možem živima lepo življenje.Ne počnite tega drugim,ne zanimajte se za črno magijo,če ne veste kakšne so lahko posledice.Ne sovražite,naučite se odpustiti,ker negativna energija je močnejša od vas samih.Danes vem o magiji vse,saj sem vsa ta leta namenila samo raziskavi magije,verjemite posledice so lahko tudi s smrtnim izidom.Vsak ,ki se poskuša ukvarjati s črno magijo pa ni dovolj močan,se mu ta magija vrne v najhujši obliki in nobeden vam ne bo hotel pomagati,da to ozdravite,ker ste pač delali slabo...Tisto kar pride iz srca,seže do srca....Razmišljajte pozitivno in boste močnejši kot črna magija...Simptomov črne magije je veliko in če že imate najmanjši sum se obrnite po pomoč,kajti hitro je lahko prepozno in posledice dolgotrajne.Na žalost pa vam moram povedati,da Slovenija ni tako nedolžna pri uporabi črne magije in se na žalost vse veliko preveč ljudi ukvarja s tem...In predvsem ne razmišljajte o tem,da črna magija ne obstaja.....
                                                                Lep pozdrav vsem
                                                                        Hana

#2 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 05:11 PM

Zanimiva zgodba...Ampak kdo je "Hođa"...
Nevermind... :rolleyes: Tud meni so se pred nedavnim dogajale full hude stvari...Ko sem se pred leti začel ukvarjati z black magic kot mulc v 8 razredu, sem po par letih spoznal, da se mi dogajajo čudne stvari, ki so se vedno bolj stopnjevale...Pravzaprav sem se odklopil od zunanjega sveta, ker sem menil, da me vsi sovražijo in začel sovražiti vse ljudi okoli sebe...postal sem depresiven...
Tud jaz sem mel prometno nesrečo, pa tud z punco sva se razšla...skratka vse kar so bile moje največje nočne more, so postale resničnost. Ampak pred kratkim sem si kupil pentagram in sem našel neki urok na eni izmed internetnih strani. Pentagram sem blagoslovil z 4 nadangeli neba in sem ga začel nosit okoli vratu. Opazil sem, da se stanje malo umirja in da sem bolj sproščen.

Hana, glede tvojih težav z ušesi; ali si kdaj slišala za "Evil eye"-Mallochio.
The Evil Eye is one of the oldest and mostly wide spread inborn superstitions to possess man.  The belief that there is a transmittal power of Evil existing in man, which can suddenly discharge upon any object it beholds, has existed since the time of prehistoric man. The origin of the belief is lost in the age of obscurity but carried forward and documented during the time when Witchcraft and Magic long preceded the world of Science. Its existence was attested to in Egyptian Hieroglyphics, the Bible and the classic Greek and Roman Writings. It was widely believed by the Ancients that certain envious or evil people could induce sickness and death merely by casting their Eye on another person. Its piercing force avowed to be so powerful could infect surrounding objects.

Evil Eye" symptoms:

1. Total head and back of the neck pain and the feeling of heavy eyes.
2. An Acute uneasiness or apprehension: everything seems to go wrong.
3. Stomach ache accompanied with dizziness and a feeling of vomiting

Več o tem na tej strani: http://www.spellsand...m/Evil_Eye.html

#3 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 09:30 PM

ah, saj mislim da nihče ni dvomil v magijo. Mislim da vsak ki se vsaj malo pouči o tem ve, da je še kako resnična. Na žalost Hana je bil tvoj primer zelo hud...ampak morda tako tudi nujen. Sreča da si dobila pomoč v pravem trenutku. Strinjam se. Vsak bi moral poznati vsaj nekaj urokov za odpravo negativno poslane energije, in za obrambo pred njo. Grozno da so ljudje taki. Po drugi strani pa tudi ne. Vrnilo se ji je nazaj, vse kar je poslala nate. Namreč ko poslana negativnost nate ni morala več učinkovat se je avtomatsko preusmerila na pošiljatelja, ker je ta najprimernejša tarča. kdor čuti tako mračno, lahko mračno tudi sprejme. Želim ti vso srečo od sedaj naprej Hana. Zvedaj se, bitje luči si, in vse kar izvira iz svetlobe te ljubi. Včasih je potrebno pretrpeti mnogo, da na koncu spoznamo da je bilo vse z razlogom da se razvijemo preko vseh možnih pričakovanj. Srečno!

Sporočilo uredil(-a) Azmond dne 26 June 2006 - 09:32 PM

#4 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 27 June 2006 - 12:06 PM

Pa to je res grozno, da ti nek sorodnik gre tako štalo naredit!

Pa kaj tvoja tašča se prav ukvarja s črno magijo al kaj? :rolleyes:
Objavljena slika

#5 Hana

Hana
  • Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 27 June 2006 - 01:35 PM

Hvala za vse dobre želje.Načeloma je tako,da te v večini primerov ravno sorodnik,ki si najmanj misliš preseneti s tem.Tudi jaz sem nevede sprejemala razna darila od nje in si niti v sanjah nisem mislila kam vse to pelje.Včasih naju je z možem povabila tudi na kosilo in moram povedati,da kuha zelo dobro a kaj,ko je meni bilo po kosilu večkrat slabo...Ampak nekako si takrat ne prideš gor.
Andariel,če lahko bi ti svetovala,da si poiščeš strokovno pomoč,če se ti vse te stvari dogajajo,kajti tudi tvoj osebni pentagram,ki si ga sam naredil ti lahko nekako škoduje,mogoče se samo trenutno počutiš bolje,kasneje pa se lahko obrne na slabše.Naj ti povem,da bela magija čisti črno in pri beli magiji se načeloma ne uporabljajo pentagrami,ampak posebne zaščite in voda,ki ti očisti telo.Hođa je muslimanski duhovnik in v 100% se lahko zaneseš samo nanj,kajti njim je to po večini nekako prirojeno.Ko sem jaz prišla k njemu sem bila zelo presenečena kajti,ko sva začela pogovor mi ni dovolil nič govoriti,ampak je odprl neko zelo staro knjigo in je iz nje začel brati moje življenje.Moram priznati,da sem obsedela kot kamen,saj mi je povedal skoraj celo moje življenje.In na podlagi vsega tega mi je tudi izdelal osebno zaščito in zaščito za stanovanje.Reakcije so res zanimive.Ko je moja tašča prišla k meni v stanovanje je dobesedno skoraj znorela,ostala sem brez besed,saj nisem vedela kaj naj rečem,obnašala se je kot,da se ji je zmešalo in takrat sem se zavedala,da je ona tista,ki mi je želela vse slabo.Saj pravim,ljudje smo notranje bolj močni kot si sami mislimo in naj vam povem,da črna magija pri ljudeh z močnim karakterjem veliko slabše deluje kot pri ljudeh z šibkejšim karakterjem.Meni je tašča to prvič naredila preko neke ciganke in ta magija,ki jo naredi ciganka je skoraj najmočnejša,naj vam povem,da sem vse to izvedela od moževega moža,kajti,moja tašča je želela,s tem doseči tudi,da najin zakon razpade ampak,kot sem vam že povedala,se ji je magija hudo vrnila in lansko leto se je ona ločila in moj tast mi je povedal vse kar se je dogajalo.V glavnem magija ji je postala tako všeč,da se je kasneje tudi sama pričela ukvarjati s tem in zgodbe so kar srhljive od tega,da je uporabljala zemljo z grobov,ki je po njo hodila ponoči,do korenin,ki jih je pobirala tudi na grobovih in ta magija je tako močna,da deluje na vsakogar,čeprav črno magijo lahko dela samo izredno psihično močna oseba in na koncu koncev se je mora znati branit,če ne dragi Andariel se prično kasneje dogajati hude stvari,ki počasi nimajo več meja.

#6 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 27 June 2006 - 04:18 PM

Zveni kot droga. Ko te not potegne, te ne spusti več ven tale črna magija. :rolleyes:

Drugače ji je pa čisto prav... Da greš na tak način nekomu škodo delat moreš bit pa res pravi psiho. Počasi se nam bodo teroristi začeli zdeti pravi angelčki, če bo šlo z magijo tako navzdol ;)
Objavljena slika

#7 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 27 June 2006 - 05:08 PM

Ja res je  Hana...vse se stopnjuje...Ampak nekako preživljamo... ;)  Ponavadi, ko mam full hud dan spizdim v naravo z prijatli pod en most...kjer se umirim...Zabrenkam na kitaro in je že vse ok... Drugače pa glede tistega talismana...Pentagram imam obrnjen navzgor, tako da en krak štrli navzgor. Če pentagram obrneš, je pa druga zgodba...Poznam še en magični talisman...egipčanski simbol življenja -"ankh". Mi je nekoč zelo pomagal...samo sem ga začuda izgubil...Čudno je to, da sem ga nosil noč in dan...in ko sem se nekoč zjutraj prebudil ga ni bilo več... :rolleyes:
Ja nekoč sem stopil v kontakt z neko vedeževalko...ugotovila je, da baje mam blokirano avro al neki...ampak me je full razočarala...samo plačevati moraš...Pred kratkim sem spoznal prijatelja, ki mi daje nasvete pri tem...vedežuje,...Veliko se pogovarjava...Ker še vedno prebolevam bivšo punco, me nekako spravi na noge, ko se srečava. Ampak pred kratkim mi je povedal, da je tud on hodil z njo...
Zgleda, da sem res preklet.

#8 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 27 June 2006 - 05:25 PM

hana- ne vem zakaj, ampak ta zgodba mi je tako znana...samo povej kako je tvoji tašči ime??! No sej možno da se je zgodilo kaj podobnega kje drugje, ker je konec koncev tega res veliko...in tudi res je, črna magija je droga če mena vprašate, kajti ne moreš se ji preprosto odreči če pomisliš kaj lahko storiš- nekdo ne more imeti otrok, povzročaš avtomobilske nesreče, padce, bolezni...vse kar se sliši včasih edina rešitev-pa vendar si mnogi želimo le to, čeprav vemo, da to ni prav...aja- pa še to-kot prvo kje je ta HAĐI(mislem kje ga najdemo) pa, a si mogla za to plačati?!

#9 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 28 June 2006 - 06:38 AM

ah, naj bo zgoda znana ali pa ne, ne vem zakaj bi morala omeniti njeno ime. Ne zdi se mi preveč vredu. Naj pozabi na to taščo, jaz pa res tudi nimam velike želje izvedet imena. Pri taki osebi že samo ime deluje negativno.

Žalostno je, da negativno usmerjena magija, ni edino kar nekdo lahko pošlje proti nekomu. Seveda v primerih kot je bil Hanin je zelo opazno da je nekaj narobe. In še tukaj je trajalo vsaj dve leti preden se je pomislilo na možnost magije.  Dejstvo pa je, da je negativno usmerjen urok čisto isti kot negativno usmerjena želja. le močnejši. Koneckoncev je tak urok sam po sebi želja, da se nekomu nekaj slabega zgodi, le da to željo vpelješ v nek ritual, ter ji z drugimi pripomočki povečaš vpliv, moč. Z samo željo pa je isto. Ko je naprimer v tvojem življenju oseba ki je res ne maraš...je zoprna, grdo govori, ali pa največkrat ti gre samo na jetra ker pač samo je ( ker ljudje smo res tako netolerantni) in si v mislih rečeš daj crkni že!! (recimo) to takoj ustvari trenutno umetno elementarno bitje v astralu. To bitje je dobesedno naša negativna želja, ki je na nek način oživela. takoj nato "poleti" k osebi h kateri je bila poslana, in nažalost tako kot je rekla Hana, če je oseba šibka, bo to bitje našlo neko malo špranjo v njeni integriteti in ji začelo sesati energijo. Ta oseba bo začela razmišlati o tej želji. Več energije bo to umetno bitje dobilo od osebe, slabše se bo ta oseba počutila. In žalostno je ravno to, da tukaj težje opaziš da je to delo nekoga drugega. Težko je ugotovit da okoli tebe leta neko negativno bitje, preprosta misel nekoga, ki je nastala v jezi, in iz tebe srka življenje. In tako bitje je lahko zelo uspešno. Vsekakor pa je isto, če se ta oseba zateče k pravilni pomoči, ali pa se celo sama takega bitja odbrani in mu ni več ranljiva, se bo to bitje vrnilo nazaj k lastniku. To je logično, saj bitje dobro ve da je nastalo v jezi. V jezi pa so skrite velike zaloge energije.
Dejstvo je da se magija NE deli na črno ter belo, in vse druge veje. Magija je le ena sama, odvisno pa je od osebe ki jo prakticira, ali bo pozitivna ali negativna.
Astral je svet misli. Ta svet obstaja tukaj in sedaj, sočasno z našim. V njemu je kopija tega fizičnega sveta, ker je tukaj vsaka stvar oblikovana misel. Tako se tudi vsaka misel, ki tu nima oblike, tam oblikuje. Slabe želje, dobre želje, bežne želje na katere sploh nismo podobne. V astralu vse dobi obliko za tisti trenutek, ko ko tem razmišljamo. Zavedat se moramo naših lastnih misli, in predvsem nehat drugim slabo želet, ker to niso le nemočne želje, vsaka želja ima moč.
S tem ustvarjamo svoj lasten svet.

#10 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 28 June 2006 - 06:45 AM

magus, je Jun 27 2006, 05:25 PM, rekel:

hana- ne vem zakaj, ampak ta zgodba mi je tako znana...samo povej kako je tvoji tašči ime??! No sej možno da se je zgodilo kaj podobnega kje drugje, ker je konec koncev tega res veliko...in tudi res je, črna magija je droga če mena vprašate, kajti ne moreš se ji preprosto odreči če pomisliš kaj lahko storiš- nekdo ne more imeti otrok, povzročaš avtomobilske nesreče, padce, bolezni...vse kar se sliši včasih edina rešitev-pa vendar si mnogi želimo le to, čeprav vemo, da to ni prav...aja- pa še to-kot prvo kje je ta HAĐI(mislem kje ga najdemo) pa, a si mogla za to plačati?!
Magus, vsemu temu se z lahkoto odrečeš, ko začneš odkrivati svoj višji jaz. Takrat se ti zagnusi, ne glede na vso moč, ki jo morda dobiš.

#11 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 28 June 2006 - 08:49 AM

vrjemi- sem že poizkušal...pa vse to deluje nekaj časa...oziroma rez začneš ceniti tiste drobne trenutke sreče...vendar zopet kmalu zaideš na nekaj podobnega- no vsaj pri meni... res je, ko ga odkriješ, imaš tudi večje samozdravilne sposobnosti, bolje razumeš vse okrog sebe...ampak mene vse to ne ustavi- ne vem zakaj, ampak kjub temu da je temu tako, še vedno ne morem sprejeti tega da pac nekdo rad iziva ali žali, pretepa...in temu se nekako moram upreti, po večini za druge,  vendar mislim da MORAM- pa vem da bi mogoče lahko to sprejel kot nekaj drugačnega, da jim bo pravica nekoč potrkala na vrata- vendar hhhhh ne vem...res ne- sej mogoce res ni vec tako hudo, samo vseeno tega ne morem izprati iz sebe :rolleyes:

#12 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 28 June 2006 - 11:36 AM

si pomislil da bi opustil magijo za toliko časa, dokler ne boš sprejel dejstva da je tam kjer vidiš kaos popoln red? In tako kot si rekel, da se vsem vrne, za vse slabega kar so storili. In vsem se vrne za vse dobro kar so storili. Zakaj bi ti torej rad odgovoril na slabo z nečem slabim? Tudi če želiš popravit krivice, ...samo zakaj misliš da je to odvosni od tebe. Krivic sploh ni. Vem, da bodo mnogi proti tej trditvi, in vsak ima resnično lahko svoje mnenje. Ampak zame krivice ni. Če bom vejrel v krivico, potem bom gotovo kdaj sam doživel krivico, in v trenutku ko bom rekel da se mi godi krivica, bom izgubil moč nad svojim življenjem, in postal žrtev. V resnici pa ni tako. Vse kar se zgodi, se zgodi z namenom. Tako slabo kot dobro. Če želiš pomagat drugim, ki se se jim godi domnevna krivica, potem rjaje izvajaj kakšne zaščitne uroke za te ljudi, moli za njih, obdaj jih s srečo če jih je nekdo prizadel, in pusti naravi, da sama stori kar mora.

#13 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 28 June 2006 - 01:04 PM

problem je- da za vse ljudi ne moreš izvajati toliko urokov...in tudi ce- tudi kako naj vem da bodo oni žrtve nečesa...potem moram cisto za vse nekaj narediti... drugace pa ne vem torej kaj reci- ko recimo tvojega prijatelja zbije avto ker je bil voznik pijan in nebi smel voziti po pločniku- temu bi rekel da ni prevično, sploh če je bil ta prijatelj vedno dober do vseh...lahko se reče, da je mu bilo pač tako namenjeno- vendar...zakaj?-to še vseeno ni pravično in temu bi jaz rekel krivica... no sej ni važno...samo tko no- ne vem če je res tako lahko gledati da nekdo nekaj stori, ti pa to sprejmeš kot da je bilo to pač namenjeno- pe tudi težko je izvajati kakršenkoli urok da pač bi (domnevna)pravica hitro prišla na pot neke osebe, če v srcu čutiš da to ne zadostuje- problem je ko se zapletejo te težave s čustvi :rolleyes:

#14 Hana

Hana
  • Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 28 June 2006 - 01:06 PM

Magus,moram se pridružiti mnenju Azmonda...Hođa živi in dela v Novem Mestu...Glede plačila pa je tako,on nima postavljene svoje cene,ampak mu lahko daš kolikor hočeš.Jaz nisem imela denarja(posodila mi je prijateljica 3.000 sit)in ,ko sem mu hotela plačati mi je rekel,da nimam denarja več niti za preživetje in,da je srečen,ker mi je lahko pomagal in,da se ne bova nikoli več videla,ker to ne bo potrebno in naj grem z srečo.Ampak,jaz sem mu vseeno pustila 2.000 sit,ker sem tako čutila.Naslednji dan pa sem zaslužila 20.000 sit,ker je moja firma nekako čez noč oživela in še do danes nisem bila nikoli več v krizi z denarjem.Moram povedati,da je bilo vse točno tako kot mi je rekel...Imam samo en problem od takrat,ker je bila  na voodo lutki okoli moje maternice zavezana mrtvaška nogavica,da ne morem zanositi...To se čisti okoli 7 let,ampak tudi ta dan bo prišel....Lep pozdrav vsem

#15 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 28 June 2006 - 01:30 PM

Kaj ona te je prav z voo doojem napadla? :rolleyes:
Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0