Skoči na vsebino

Poskus z telekinezo

173 replies to this topic

#31 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 23 June 2006 - 05:02 AM

Nisem še bila tam, hodi pa še kar veliko ljudi. S težavami se pač ljudje različno spopadejo, v hujših boleznih poskusijo vse sorte, saj veš, upanje umre zadnje.

Jaz pač mislim tako, če se nekdo recimo 20 let v sebi žre zaradi nekih težav in jih ne zna vreči ven, pol se nima kaj čudit, če ga požre rak. Večino bolezni si nakopljemo sami, razen starostnih degeneracij.

Bioenergija je pa sploh zanimiva reč. V to sem padla, ko se vidla, kako je en starejši možakar iskal vodo. takoj je našel, kje je bilo potrebno kopati za vodnjak, zanimivo. Takoj sem poiskala literaturo o tem, brez teorije ne gre in vaj iz koncentracije tudi ne.

Seveda jaz nisem pol letala okrog in iskala vodo, ampak smo se s kolegicami zabavale z vedeževanjem. Zadeva mi je šla super, dokler me niso začele spraševati resne zadeve. Namreč vedno sem nekak vidla kake pol sekunde prej kam bo nihalo zanihalo, ne znam razložit, samo ko je bil odgovor slab sem pomislila, da se mora zanihati v pozitivno smer in so hitro ugotovile, da niha tja kamor jaz hočem, pol so ble pa jezne name.

Enostavno nisem imela srca, da bi jim povedala slabe novice, zato sem te reči opustila.

#32 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 23 June 2006 - 06:13 AM

:rolleyes:
jaz pa čist verjamem v energetske kraje. Zemlja je pač telo, tako kot mamo mi telo. Naše telo ima čakre, energetske točke, in tud zemlja ima neke temu podobne kraje kjer je energija večja in čiščejša. Ful bi šel obiskat en tak kraj, ker mene že naprimer naša vrtnica pred hišo tako zamakne, da mi pol vsi govorijo da sem ko zadet, čist v drugačno dojemanje padem...zato bi tok šel na kak tak izlet, to bi bil potem zadetek stoletja... ;)

#33 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 23 June 2006 - 11:33 AM

jp, tut jaz že bil pri bukovniškem jezeru. in baje, da res pomaga, ampak je treba hodit kr nekaj časa, redno. prav zanimivo. vsaka kvadratura gozda oz. vsaka točka je za nekaj dobra in zdravilna. končno ma tut slovenija nekaj s čem se lahko res pohvali.

#34 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 23 June 2006 - 06:00 PM

Ja, če je prav tabla pa gor piše kera točka je za kaj! :rolleyes:
Objavljena slika

#35 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 24 June 2006 - 05:35 PM

jaz bi si na takem kraju zgradil hišičo na drevesu pa bi kar tam živel. kdo rab mesto pa onesnaženje... Sem bral knjigo od Marka Pogačnika- Elementarna bitja, in je neke vrste zdravilec zemlje. Naprimer ful lepo opisuje kako ima drevo svoje elementarno bitje ki živi v njemu...kot nekakšna oblika duše se mi zdi, in če to bitje umre ali pa se kako poškoduje, začne drevo propadati... in potem on pozdravi to bitje,... Mislim da se imenuje Favn. Pa piše tudi o krajinskih angelih, ki skrbijo za naravo, in taka energijska mesta. Se splača prebrat.

#36 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 25 June 2006 - 12:04 AM

Slišal sem namreč. da so v okolici nad energetskimi točkami zidali samostane; tudi pri bukovniškem kraju je baje eden in neka cerkvica...Torej je folk iskal te točke in tam zazidal kakšen verski objekt.

#37 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 25 June 2006 - 04:49 PM

Ja, takrat so rekli, da je začutil neko energijo, pa je dal tisto malo cerkvico tam zgradit. :rolleyes:
Objavljena slika

#38 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 05:03 AM

Pred časom je v Nedeljskem dnevniku bila o tej tematiki cela serija člankov, škoda sem pozabila kako se piše avtor. V glavnem je pisal, da je večina cerkev v Sloveniji postavljena na takih točkah in da če označiš te točke, kjer je največ energije, na zemljevidu, dobiš pravilen pentagram. Zelo zanimivo.

Energijsko občutljivi ljudje v cerkvi, če je postavljena na dobri točki, to začutijo. Iz izkušnje lahko povem, da je to kot mravljinci skozi celo telo in če sediš dalj časa v taki cerkvi se res počutiš ful dobro, sproščeno, nekako lahkotno, lebdeče, skoraj zamaknjeno in nimaš občutka, oziroma se sploh ne spomniš kako dolgo si tam sedel in kaj so v cerkvi govorili, ful dobro.

Takšna mesta so pogosta tudi drugače v naravi, s tem da verjamite, da rek, kjer maček leži - za človeka prostor ni!, popolnoma drži.

Bom povedala en primer. Par let nazaj je z nami živela babica, ki je vedno sedela v dnevni sobi na istem mestu, imela je težave s srcem in nenavadno se mi je zdelo, da ko sedi tam, da tako težko diha. No nekega jutra, pridem v dnevno sobo, jo pozdravim, ona pa nič, grem do nje, jo pobožam po licu in je bila ledeno mrzla in otrpla, bila je mrtva že par ur. Za ostale je bilo to grozno doživetje, da je umrla doma, sedeč na kavču, meni se smrt in mrliči ne zdijo nič posebnega, ker pač imam svoje poglede na te reči... no pa naprej.

Na to zadevo sem se spomnila spet lani, ko sem si prinesla mačka, takoj je šel ležat na to mesto in vedno je ležal tam, enkrat pa se vsedem sama tja, jaz sem v dnevni sobi namreč redko kdaj, počutila sem se toliko neprijetno, ni za opisat, vzamem nihalo v roke in res je to najslabša možna točka v hiši. In smo prestavili pohištvo, tja smo dali omaro, za hec pa sem dala gor na njo eno rožo, popolnoma stagnira, že več kot pol leta ne rase, odmetava liste, tak da sem se je včeraj usmilila in jo prestavila v mojo sobo.

Skratka ne vem zakaj, ampak mačke začutijo takšna slaba mesta in so dobesedno požiralci negativne energije.

#39 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 01:01 PM

Mogoče so jih zato Egipčani častili

Pa lahko poveš kako najdeš te točke z nihalom, ker mi mamo enga doma in bi malo probal to stvar :rolleyes:
Objavljena slika

#40 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 02:12 PM

Na prejšnji strani imaš navodila, kako začneš. Če imaš seveda dovolj potrpljenja in malce daru za to. Ni pa zadeva hec ali tako nedolžna kot se sliši. Namreč, ko iščeš točke nabite z negativno energijo, se moraš zavedati, da si ti ko jo najdeš v bistvu kanal, prevodnik in je vzpostavljanje ravnovesja v telesu dost težko.

Zato je najbolje, če poskusiš tako kot sem že napisala, počasi z malimi koraki. Napisala sem tudi, če komu uspe ali ga zanima nadaljevanje, naj se oglasi- važi?!

#41 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 05:47 PM

Joj... sem se zdaj takoj spomnil, da si že pisala o tem. Jutri obljubim, da probam, danes... pa se bom izgleda kar pekel!!! :rolleyes:
Objavljena slika

#42 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 06:30 PM

enako, sediš ćist pr miru in še ti je prevroče...

#43 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 27 June 2006 - 11:53 AM

Zdaj pa ne najdem nihala :rolleyes:

Našel sem pa neke karte za anasteziranje, ko pol ti nihalo neke stvari pokaže ;)
Objavljena slika

#44 Hana

Hana
  • Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 27 June 2006 - 04:44 PM

Hm,zelo zanimivo...Pa probajte tole:vzemite dve navadni jekleni ali bakreni palčki dolžine približno 40 cm in debeline cca 2-5mm.Palčki enakomerno postavite na mizo in jih zakrivite v črko L pod kotom 90 stopinj,da dobite ročaj.Ko imate palčke narejene jih primite za krajši krak samo s pestmi(palca morata bit prosta in ne smeta motiti pesti),ki naj bodo oddaljene vsaj 20cm,daljša kraka pa usmerimo vzporedno predse in nagnemo rahlo naprej.Roki naj bosta sproščeni.Skoncentrirajte se in pričnite.Energija obstaja kakšna pa ugotovite sami.Ko delate z palčkami vprašajte kaj vas zanima.Če se palčki prekrižata pomeni DA,če pa se palčki razpreta vsaka na svojo stran pomeni ne.Če ne čutite nobene energije opustite zadevo.Tistim pravim bo uspelo,pa javite komentarje. :rolleyes:

#45 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 27 June 2006 - 05:35 PM

ufff ja to pa je zanimivo- jz sm to že nekaj casa nazaj probaval in je blo zelo zanimivo, je pa res da nisem vedel kaj pomeni ko so se kar nekaj sukale, pa neki časa so ble tko vodoravno, pa so se pol prekrižale...aja pa za vsak slučaj, da si siguren da palici ne držiš preveč tesno, je dobro da uporabiš tisti leseni roli okrog katerih je navit sukanec... :rolleyes: ...no men je bioenergija zelo zanimiva, še posebej za zdravljenje, ko izbereš nihalo iz posebne vrste kristala in lahko z nijm tudi zdraviš in tudi radistezija je zanimiva, lahko z nihalom odkriješ kakšne negativne točke v prostoru ali pa vprašaš kakšno vprašanje ali pa za nasvet... ;)

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0