Poskus z telekinezo
Started by Andariel, Jun 04 2006 12:17 PM
173 replies to this topic
Objavljeno 21 June 2006 - 10:44 AM
Hih...še učitlca je mela prste vmes...HAHA-učitelji iz osnovne šole-> waw; obvladajo fiziko v nulo...
No jaz sem prebral le o tem poskusu na enem forumu...
Verjamem v EM možgansko delovanje...da ga lahko šaltaš kot ga hočeš; če se tega priučiš, lahko izvajaš telekinezo, levitacijo, telekomunikacijsko korespondenco...
Objavljeno 21 June 2006 - 02:43 PM
mah jes sm že velik takih vaj zasledil kjer maš lahko roke nad tem predmetom. pomoje gre sa kakšen prenos energije. k jes si pač tut s tem pomagam, da v predmet energijo iz rok usmerjam, sam pismo k nikol ne veš a je vetr al pa ti (če poskušaš premikat paper.)
Objavljeno 21 June 2006 - 09:20 PM
azmond se strinjam, ne moreš vedet, če je kriva energija al pa res tvoji možgani. andariel je napisal da verjame , da lahko sam svoje EMMV šaltaš kolikor pač hočeš, se pravi, da je navaden človek, ki s tem nima izkušenj zmožen premikati tak papir da se vrti in nevem kaj vse, zakaj potem ne moremo premikati večjih objektov in predmetov? In najbolj bitno; list se ne vrti če ne držiš roke okoli njega... Se pravi, da le imajo roke in energija (toplota) nekaj pri tem.
Je to pravi dokaz za tebe, andariel?
Je to pravi dokaz za tebe, andariel?
Objavljeno 22 June 2006 - 12:07 PM
Če se vam da, lahko poskusite tole: najprej si pripraviš cirka 20 cm vrvico na koncu katere privežeš kak težji obesek, ali prstan ali kovanec skratka nekaj okrog 5 dekagramov težkega, če imaš nihalo, je super.
Sedeš k mizi, na stol seveda, sediš zravnano, noge se s koleni ne stikajo, tudi stopala ne, čimbolj pod pravimi koti, levo roko položiš vzporedno s trupom na mizo, dlan je obrnjena navzdol, desna roka je s komolcem naslonjena na mizo in nagnjena v levo pod kotom 70 stopinj. S kazalcem in palcem držiš vrvico z obtežilom na razdalji vrvice 10 cm, pri miru seveda, ne migaj.
Nato sledi koncentracija: se sprosti, pred očmi začni, miselno seveda, spremljat mali krogec, ki postaja vedno večji in se giblje v obliki spirale. Na tak način izključiš zunanje vplive, jasno je da moraš imeti mir, dokler zadeve ne obvladaš. ok naprej...
Ko dosežeš popolno zbranost, poglej v tisto kar imaš na vrvici in energijo, ki se ti pretaka v roki usmeri v gibanje vrvice. V roki začutiš drobno zbadanje, vrvica začne nihati.
Ok, če komu uspe parkrat zapovrstjo, sledi nadaljevanje...
če ti ne uspe v dveh minutah, je nadaljevanje nesmiselno.
če ti uspe, moraš po zaključku poskusa ali poskusov, telo očistiti. Nekateri si zamislijo rumeno vrtnico z vonjem in se tako sprostijo, jaz pa dam roke pod mrzlo vodo za par sekund z dlanmi navzdol, pa je tud v redu.
Sedeš k mizi, na stol seveda, sediš zravnano, noge se s koleni ne stikajo, tudi stopala ne, čimbolj pod pravimi koti, levo roko položiš vzporedno s trupom na mizo, dlan je obrnjena navzdol, desna roka je s komolcem naslonjena na mizo in nagnjena v levo pod kotom 70 stopinj. S kazalcem in palcem držiš vrvico z obtežilom na razdalji vrvice 10 cm, pri miru seveda, ne migaj.
Nato sledi koncentracija: se sprosti, pred očmi začni, miselno seveda, spremljat mali krogec, ki postaja vedno večji in se giblje v obliki spirale. Na tak način izključiš zunanje vplive, jasno je da moraš imeti mir, dokler zadeve ne obvladaš. ok naprej...
Ko dosežeš popolno zbranost, poglej v tisto kar imaš na vrvici in energijo, ki se ti pretaka v roki usmeri v gibanje vrvice. V roki začutiš drobno zbadanje, vrvica začne nihati.
Ok, če komu uspe parkrat zapovrstjo, sledi nadaljevanje...
če ti ne uspe v dveh minutah, je nadaljevanje nesmiselno.
če ti uspe, moraš po zaključku poskusa ali poskusov, telo očistiti. Nekateri si zamislijo rumeno vrtnico z vonjem in se tako sprostijo, jaz pa dam roke pod mrzlo vodo za par sekund z dlanmi navzdol, pa je tud v redu.
Objavljeno 22 June 2006 - 06:48 PM
dobro ne pa saj jaz ne pravim da ni možno tako vrtet lista .Pa naj kdo ki mu to gre proba brez rok, pa bomo vsi vedl. Jaz tako ali tako vrjamem da je možno. roke so verjetno samo za pomoč začetnikom. ker koneckoncev lahko ta papir tudi dvigneš v zrak, zdaj pa trdit da to spet dela toplota rok je pa že mal preveč.
Objavljeno 22 June 2006 - 07:49 PM
ok, to je zdaj zvenelo, kot da se kot pijanec plota držim za mojo izjavo o vplivu toplote in energije na tisti list papirja. v bistvu, če verjameš toliko bolje, se vsaj mnenja razlikujejo. sicer ne pravim, da jaz ne verjamem v TK, ampak prav gotovo ne v ta poskus.
Objavljeno 22 June 2006 - 08:39 PM
Ok. Samo toliko o tem... Poskusil sem tudi z rokavicami za sneg...
In je šlo. Ja roke so 30 cm nad listom... Try again..
Z nihalom pa še nisem poskusil. Se pa zdi zanimivo... Spominja me one tipe, ki hodijo po sloveniji z onimi podobnimi nihali, kjer se baje nahajajo neke energetske točke... Nekje v prekmurju je tak plac pa nekje na krasu sem slišal...
In je šlo. Ja roke so 30 cm nad listom... Try again..
Z nihalom pa še nisem poskusil. Se pa zdi zanimivo... Spominja me one tipe, ki hodijo po sloveniji z onimi podobnimi nihali, kjer se baje nahajajo neke energetske točke... Nekje v prekmurju je tak plac pa nekje na krasu sem slišal...
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0