Skoči na vsebino

Prerokbe (Biblijske, Majevske,...)

31 replies to this topic

#31 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 08 January 2009 - 06:30 AM

Kaj vse zanimivega se bo zgodilo letos? :lol:

Ljudje bodo še veselo naprej kupovali reči, ki jih nujno, malo manj nujno ali pa sploh ne potrebujejo. če nam bo ostal kak evrček, bodo trgovci hitro iznašli še kakšno novo potrebo, ki jo moramo zadovoljiti. Pa sploh vedeli nismo, da jo imamo :D .

Obresti na kredite bodo še kaka dva meseca padale, potem se bo padanje umirilo. Tistim, z malimi krediti, se to ne bo bistveno poznalo, spet bodo profitirali tisti z velikimi krediti :D

S Hrvati bomo našli Salamonsko rešitev glede Piranskega zaliva. En dan bo njihov, en dan bo naš, na prestopno leto pa bo en dan italijanski. Da se ne bi spet kregali v nedogled ;)

Na področju medicine bo prišlo do neverjetnega odkritja. Pri veliki količini zemljanov bodo odkrili povsem novo bolezen - neznosno srbenje po imeti in še več imeti. Sam brez panike! Multinacionalke imajo zdravilo že na zalogi :ph34r: Pri nekaterih primerkih pa bo žal imelo tudi stranske učinke. Zapadli bodo v tajkunsko depresijo.

Eh srčki moji, še bi vam lahko napisala, kaj vse se bo dogajalo, sam bi vam že pol morala račune napisat :lol:

Čist zastonj pa vam povem, da bo leto 2009 enkratno, neponovljivo, presenetljivo v vseh ozirih.

#32 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 09 January 2009 - 11:53 PM

Jaz pa letos začnem res šparat dnar, ker hočem it študirat nekam ven. Tako da če sem zdaj zapravljal dnar za bedarije, ga zdaj začenjam "kopičit" ... Upam da ne bom mel spet kakih prebliskov :D Aja, pa k šoli se bom tudi čisto resno spravil in vse to ... upam :lol:

Jaz vam vsem želim, da se vam izpolni čimveč osebnih želja (razen če hočete storiti samomor al kaj podobnega ... pol vam nudim zastonj psihološko obravnavo) ... Nočem napisat "vse naj(boljše/uspešnejše/...), ker je to že tako zlajnano in sploh več nič nikomur ne pomeni :D

Aja, pa lahko noč vsem zvestim forumašem ki sredi noči berete ta post ;)
Objavljena slika

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0