Skoči na vsebino

Duhovi, ki te preganjajo

34 replies to this topic

Anketa: Kaj so vas že kdaj preganjali duhovi oz. da bi cutili njihovo prisotnost ? (20 član(i) so oddali svoj glas)

Kaj so vas že kdaj preganjali duhovi oz. da bi cutili njihovo prisotnost ?

1. Da (11 glasovi [68.75%])

Odstotkov glasov: 68.75%

2. Ne (1 glasovi [6.25%])

Odstotkov glasov: 6.25%

3. Nevem (4 glasovi [25.00%])

Odstotkov glasov: 25.00%

Glasuj Gosti ne morejo glasovati

#1 Ancestor

Ancestor
  • Člani
  • 1 Objav:
  • Interests:hmm, redim ptičjga pajka, igram pc ter si veliko casa jebem na netu o iskanju cudnih stvri. Aha, s prjatlom delava spiritualne poizkuse.

Objavljeno 13 May 2006 - 10:59 AM

Zivjo, tle sm cist now, but poznam Alyota- moj frend

Nekaj casa nazaj, maybe 1 - 2 leti nazaj, sm v moji sobi cutu, k de me kdu gleda.
Imel sem cudne obcutke cez 2 mesca je to izginlo. Tega nism povedu nobenmi in zdaj vs vas vprasam al je mozno. :huh:  :huh:  :huh:

Plis, pomagite mi :D

#2 immortal

immortal
  • Člani
  • 79 Objav:

Objavljeno 21 June 2006 - 12:14 PM

Mozn je..sm mrde je pa sam filing..jst tud pred ksnm letom nazaj nism prenesla plakatu u sob ku sm skoz mislna da me opazujejo njihove oci...zdej mam pa use poliman :rolleyes:

#3 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 21 June 2006 - 12:22 PM

ej jaz se nebi sekiru zarad tega občutka. Temu se reče samo aktivna domišljija :rolleyes: ti bo še prav prišlja vrjemi. To je isto ko če gledaš kašno res huudo grozljivko z raznimi zombiji pa čarovnicami, ok sej si 100% gledu Ring an, in potem greš spat in prov vidš kako se una prot teb plaz... Jaz sem tko enkrat v temi poslušu tišino, in se mi je zazdel da neki šepeta. Strah me je ratal, še bolj sm prisluhnu z namenom da bi slišu, in skor so ble že šepetajoče besede, kot da bi kak otrok tm iz kota šepetau. Prec sm iz sobe steku... lol to je domišljija. Večinoma... ;)

#4 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 21 June 2006 - 03:09 PM

Jaz sn enkrat slišal nekoga po stopnicah hodit. Pa ta filing, da me nekdo opazuje je tud še vedno prisoten. Ravno včeraj sem mel ponoči okno odprto in mam računalnik poleg okna, tak da vse vidim uzuni in se mi je ful zdelo, kot da me opazuje nekdo, pa vseeno nisem zaprl okna (se navadiš).

Pa enkrat, ko sn hodil po eni cesti po gozdu zvečer, se mi je ful zdelo, da bo ena črna kočija prpelala nasproti in blo me je fulllll strah.

Drugače pa sem se zadnjič tak sosedove mačke vstrašo, da je kr hudo. Odprta smo meli vrata in je mačka htela it na podstrešje, pol pa sem šel mimo stopnic, pa se je ustrašla, pa prletela dol. Pa zadnjič sem se tak mojga brata ustrašo! :rolleyes:
Objavljena slika

#5 immortal

immortal
  • Člani
  • 79 Objav:

Objavljeno 23 June 2006 - 02:18 PM

Mene pa punavad moj brt strasi :rolleyes: Drgac se mi je pa podobn dogajal kukr amazondu..cim to zacnes poslusat se prestrass ;)

#6 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 23 June 2006 - 06:06 PM

Pa enkrat sem videl neko električno modro-vijolično telo v sobi, pol ko sem pa šel ven, pa ga ni več blo :rolleyes:
Objavljena slika

#7 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 24 June 2006 - 05:25 PM

immortal, je Jun 23 2006, 02:18 PM, rekel:

Mene pa punavad moj brt strasi :rolleyes: Drgac se mi je pa podobn dogajal kukr amazondu..cim to zacnes poslusat se prestrass ;)
  lol tale amazond se pa še bolj izvirno sliši. Kot da bi biu kaka pošast iz Amazonke ;)

hej anže kaj je s tem telesom?? povej kaj več...

#8 tedz

tedz
  • Člani
  • 203 Objav:
  • Interests:basket&skating

Objavljeno 25 June 2006 - 10:50 AM

strah je gospod :rolleyes:

#9 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 25 June 2006 - 04:39 PM

Če ti tak praviš... :rolleyes:

Ma to telo. Pa tam v zgornjem kotu sobe je blo, ko še vem, da sem preverjal, če je kaka "napaka" na mojem očesu, ampak ko sem stran pogledal je blo še vedno pri miru. Drugače se pa ne spomnim več preveč dobro. Pa takrat me začuda to sploh ni neakaj ekstra vznemirilo. ;)
Objavljena slika

#10 immortal

immortal
  • Člani
  • 79 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 11:38 AM

lol ja sej to sm pa jst k zmer kej narobe napism..drgac pa sej mogoce si posast... ;) nevem jst..tedz pa pumoje je strah  prejt godpodar u nas glav.. anze teb se cudne stvari dogajajo :rolleyes:

#11 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 26 June 2006 - 12:51 PM

Jaz pa sem še upal, da se večim kake take dogajajo :rolleyes:
Objavljena slika

#12 immortal

immortal
  • Člani
  • 79 Objav:

Objavljeno 29 June 2006 - 06:00 PM

Mogoce se jm...sm ne povejo :rolleyes:

#13 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 29 June 2006 - 07:55 PM

Ko jih je sram... :rolleyes:
Objavljena slika

#14 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 30 June 2006 - 09:41 AM

ah no, kaj pa vem. jaz težko rečem da se mi dogajajo kake čudne stvari, sam je pa res da sem določene pojave pač vzel za normalne. Ko sem se naučil vidt avro sem skos vidu kake pojave okol mene. Barvne meglice... Ponoč sem vedno gledu v steno, in sm v temi na stropu opazoval take bele lise ki so se premikale. Na vsake tok časa pa se je kr naenkrat kej močno zableščal, kt da bi mel na stropu zvezdo, sam čim sm hotu pogledat je zginl. To je zato ker z obrobnim vidom velik lažje vidiš bolj subtilne energije. Ko pa hočeš pogledat zgine, ker so celice v sredini očesa že mal uničene

#15 immortal

immortal
  • Člani
  • 79 Objav:

Objavljeno 30 June 2006 - 10:39 AM

aha..zanimiv...ja jst zaenkrat se nism mela ksnih vecjih izkusn s tem..na sreco :rolleyes:

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0