Skoči na vsebino

NLP slike!

18 replies to this topic

#1 MAVER|CK

MAVER|CK
  • Člani
  • 80 Objav:

Objavljeno 20 March 2006 - 04:41 PM

Najprej bi vam povedal, kje se nahajajo moji NLP videoposnetki in slike in sicer na:

ftp://oki:blatnik@blatnik.homeftp.net/videos/X-files/

nato bi vas pa vprasal, ce veste kje sta posneti spodnji sliki?

Objavljena slika

Objavljena slika

Prijetno ugibanje, zazeljeni tudi komentarji o slikah:)

Sporočilo uredil(-a) MAVER|CK dne 20 March 2006 - 04:42 PM

#2 paradajsa

paradajsa
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 18 April 2006 - 12:04 PM

ZLO ZANIMIVO.... (vsaj ozadje)

To se vid da je FAKE.
Kje je pa posnet pa ne vem,  sorry.

#3 Kayla

Kayla
  • Člani
  • 140 Objav:
  • Interests:Branje knjig, brskanje po internetu ...

Objavljeno 18 April 2006 - 01:06 PM

Ej, a si ti tud iz Zasavja? Za prvo sliko nisem cist prepricana, ampak tabla mi je zeeeeeeeeeeeeeeeeelo znana.  :(
The stars are not wanted now;put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood;
For nothing now can ever come to any good.

#4 MAVER|CK

MAVER|CK
  • Člani
  • 80 Objav:

Objavljeno 23 April 2006 - 08:13 PM

Nope, jst sm iz kraja kjer je posneta druga slika, dejte se mal ugibat no, da naum takoj vse izdal! Prva slika pa je precej nazorna ze po tabli in Kayla je dobro uganila:)

#5 slowmotion

slowmotion
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 10:43 AM

hja druga fotka je iz VELENJA

#6 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 12:22 PM

Na velenjskem jezeru v Šoštanju,no sej nevem če je to že v Šoštanju.Ta kraj se baje pogreza hiše,..........

#7 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 12:39 PM

potem pa možno da ni fejk oz, je fejk samo , da je nekdo to videl pa prilepil sliko po spominu .. Drugače pa zanimivo to ,da bi naj pogrezal hiše ...

#8 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 04 November 2007 - 07:23 PM

V bistvu je vspodaj rudnik,kolikor jst vem in se zaradi njega kraj pogreza.Tudi če pogledaš na sliko,kjer je jezero lahko od daleč opaziš,da en stolp postrani visi,to je zaradi pogrezanja,tudi hiše se bodo oz. se baje že pogrezajo,tko,da ni ravno fajn tam v bližini jezera gradit hiše,če jo misliš met za dolgo :) Glede nlp-jev mi pa deluje vse tko zretuširano oz. morš znat delat s temi programi in po moje lahko narediš čudeže.Dvomim,da so posnetki resnični.No jst mislim,da niso.

Sporočilo uredil(-a) RainbowGirl dne 04 November 2007 - 07:24 PM

#9 slowmotion

slowmotion
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 05 November 2007 - 02:04 PM

Kar se tiče pogrezanja hiš v okolici Šoštanja je vse res. Tam ko je današnje Šoštanjsko jezero je bila včasih vas Družmirje ki pa je že kar nekaj časa pod vodo.
Mislim pa da je zgornja slika zelo stara, kar se tiče tistega stolpa k ni ravno v ravni liniji, mislim da že precej časa ne stoji več tam.
Slika pa je vsekakor "fejk".

#10 erikhunt

erikhunt
  • Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 23 November 2007 - 07:26 PM

UUUUU, nova Atlandida v Velenju, XD

#11 MAVER|CK

MAVER|CK
  • Člani
  • 80 Objav:

Objavljeno 23 December 2007 - 09:55 AM

Me veseli, da ste uganli in da tudi nekaj ljudi pozna zadeve z ugrezanjem okoli jezera. Pa ste vedeli, da je tisto drugo jezero na sliki zadaj Šoštanjski, najgloblje jezero v Sloveniji, govori se o 88 metrih!

Pa kako se širi vsako leto gre nekaj metrov obale pod vodo! Tisto vas Družmirje bi blo pa zanimivo obiskati resno mala Atlantida:). Evo slika Družmirja:

Objavljena slika

#12 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 12 October 2008 - 08:01 PM

Nekako sta sliki res nekaj časa stari  :D
Po moje sta sliki fejk.
lepota je grdega začetek

#13 Bojan

Bojan
  • Člani
  • 104 Objav:
  • Interests:Glasba, grafični dizajn, Star Wars, UFO, Experiment Philadelphia, lažne religije...

Objavljeno 22 October 2008 - 04:37 PM

http://24ur.com/novi...snetek-nlp.html
Mislim, da je zadeva prava. Počasi, pa vedno bolj pogosto vse več držav "priznava" obstoj NLP-jev.

#14 erikhunt

erikhunt
  • Člani
  • 128 Objav:

Objavljeno 24 October 2008 - 08:15 PM

Kar pa je super, ker s tem pritiskajo na Američane, ki so najbolj krvavi pod kožo.  Mislim da je ena od velikih ovir Ameriške vlade priznati umore brez razloga ki so povezani s coverupom. Danes vidimo da se je coverup omilil, vseeno pa ne pride do  bistvenega razkritja. Treba si je predstavljati kako jezni bi bili svojci žrtev coverupa, eden takih je npr. CLifford Stone, ki so mu ubili sina. Skratka mislim da so se zapletli tudi v tej smeri. In kako bi se tole slišalo: Ja, res je, naredili smo napako, ker smo v 60tih letih pobili okoli 1000 nedolžnih ljudi, okolli 500 ljudi pa je zginilo, ker smo imeli pogodbo z nezemljani, in pa še ......  Se opravičujemo.

#15 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 29 October 2008 - 01:11 PM

Že kar nekaj časa nazaj mi je en sošolec rekel, da imajo v Franciji posebej šole, da bodo vedeli komonicirati z nezemljani ko bodo kao prišli na zemljo(kot da že niso :D ).
lepota je grdega začetek

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0