Te moj nick moti????
Glej ti mas svoj nick, jest svojga, je kej narobe.
Ce mi lahko odgovoris, prosm, drugac ti pa nimam kej povedat.
???
Started by
Guest_666_*
, Mar 07 2006 11:36 AM
6 replies to this topic
Objavljeno 07 March 2006 - 06:14 PM
666, ti si prvič na forumu, ne???
mislim, da do zdaj ni bilo treba nobenmu dopovedovat, da za takšno BREZVEZNO stvar, kot je napadanje enike, glede tvojga nicka (za katerega tut sam mislim, da je... kr nekaj, predvidevam da niti ne veš kaj 666 pomeni) odpirati novo temo.
Naj me kdo popravi, če se motim!!!
mislim, da do zdaj ni bilo treba nobenmu dopovedovat, da za takšno BREZVEZNO stvar, kot je napadanje enike, glede tvojga nicka (za katerega tut sam mislim, da je... kr nekaj, predvidevam da niti ne veš kaj 666 pomeni) odpirati novo temo.
Naj me kdo popravi, če se motim!!!
Objavljeno 07 March 2006 - 08:09 PM
Ne se kregat! Sploh pa ne zarad nickov!
Sej moj tud ni neki ne vem kaj, ampak je pa moj.
666- men je vseen kak nick si si izbral, ampak glavn je, da ves zakaj si si ga zbral in kaj ti pomeni.
Cepav kar si pisal o tem, da te preganja Cobain - ali njegov duh, se ti ne zdi, da pa mal izzivas usodo?
Jz poznam velik metalcev in marsikdo je navdusen nad njim, ampak ne toliko, da bi se spuscal v stvari, ki jih niti taki, ki se ukvarjajo s tem, ne razumejo.
Tko da, naj bo to zadnje o nickih, kreganju ipd.
Sej moj tud ni neki ne vem kaj, ampak je pa moj.
666- men je vseen kak nick si si izbral, ampak glavn je, da ves zakaj si si ga zbral in kaj ti pomeni.
Cepav kar si pisal o tem, da te preganja Cobain - ali njegov duh, se ti ne zdi, da pa mal izzivas usodo?
Jz poznam velik metalcev in marsikdo je navdusen nad njim, ampak ne toliko, da bi se spuscal v stvari, ki jih niti taki, ki se ukvarjajo s tem, ne razumejo.
Tko da, naj bo to zadnje o nickih, kreganju ipd.
The stars are not wanted now;put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood;
For nothing now can ever come to any good.
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood;
For nothing now can ever come to any good.
Objavljeno 09 March 2006 - 08:26 PM
Ne morš kr skenslat!
Kaj pa moj nick?
Katastrofa!
Jez ne morem pomagat, če se pri 8. letih (al kdaj pač) nisem spomno nič pametnega in je bil na forumu en z nickom: gost in pol sem jaz postal kar gost1.
Kr nekaj pač. Na žalost se ne da spremenit (moral bi vprašati Hero) in bog mi pomagaj, zdaj!!!
Pač sem gost1, pa kaj!
Glavno da mam 3. največ objav....... Sej ne. Meni se to res zdi zelo lepo ampak pomembno je, da sprejmeš nick za svojega...
... in prosim vas lepo: NE ODPIRAJTE NOVIH TEM ZA VSAK [NEVEMKAJ]!!!!
Kaj pa moj nick?
Katastrofa!
Jez ne morem pomagat, če se pri 8. letih (al kdaj pač) nisem spomno nič pametnega in je bil na forumu en z nickom: gost in pol sem jaz postal kar gost1.
Kr nekaj pač. Na žalost se ne da spremenit (moral bi vprašati Hero) in bog mi pomagaj, zdaj!!!
Pač sem gost1, pa kaj!
Glavno da mam 3. največ objav....... Sej ne. Meni se to res zdi zelo lepo ampak pomembno je, da sprejmeš nick za svojega...
... in prosim vas lepo: NE ODPIRAJTE NOVIH TEM ZA VSAK [NEVEMKAJ]!!!!
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0