Skoči na vsebino

NLP(Military) v Škofji Loki

47 replies to this topic

#46 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 02 August 2006 - 06:13 AM

če bi bilo kakšno vohunsko letalo, pol ne bi bilo osvetljeno, ker pol ne bi bilo več prikrito. pregledala sem informacije o vseh novejših tipih letal, pa nobeno nima osvetlitve na tak način, razen, če bi šlo za kako zasebno letalo, za kar pa ni podatkov.
meni je ideja, da je bil nlp, kar všeč.

#47 wuarch

wuarch
  • Člani
  • 71 Objav:
  • Interests:Skating_Surfanje po netu_Bmx-ing_

Objavljeno 02 August 2006 - 10:34 AM

nirti ma kaksna ideja kva govoris.Ma itak me pa boli k...c jaz vem kaj sem vidu in nic ne bo spremenil moje presoje,glede tega mam zdravo pamet ves pease!!!
Ne se preveč poglablat v razne stvari,če jih ne razumeš ali ne veš stranskega učinka._Pease_[SIZE=7]

#48 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 04 November 2010 - 10:50 PM

Pozdraulen Ločan tud jst sm Ločan!   Zanima me če prepoznaš oziroma ločiš med N.L.P-ji in zemelsko aviacijo? Z zagotovostjo ti povem da si videl pravi N.L.P. in ne milittary U.F.O.. Glede na opis predmeta, ki si ga podal sodi v kategorijo diskov kvadratne oblike saj si omenil 4 bele luči, ki so bile na kotih plovila in 2 rdeče v samem središču. Nisi pa omenil moči svetilnosti teh 4 in 2 luči saj bi osvetljevale manši vendar doberšen del površine plovila, ki bi kazale na obliko plovila in če si imel tako dober rešpetin bi moral to opaziti sicer ti pa priporočam zvezdogled na katerega lahko pritrdiš digitalca ali pa kamero in vse skupaj posnameš. Ravno tako nisi omenil ali si v času videnja bil v urbanem močno naseljenem in zelo osvetljenim območjem naselja ali si se nahajal kje na odročnim redko poseljenim in neosvetljenim območjem kajti od kar spremljam prisotnost N.L.P. fenomena na Škofjeloškem sem opazil da le redko zaidejo ali pa prečkajo gosto urbano območle naj si bo to noč ali dan pogosto pa sem opazil opažanja na ne naseljenim ali pa redko naseljenim območjem. Pozabil si tudi omeniti vremenske razmere v času videnja prisotnost zvoka in hitrost videnega predmeta in njegovo premikanje ti in še mnogo kateri podatki so zelo pomembni pri podajanju tovrstnih informacij za nadalnje raziskave ter bolšo predstavo videnja v procesu N.L.P. baze podatkov organizacij za raziskovanje N.L.P. fenomena. Denimo Mufon i.t.d. raznih U.F.O.loških mrež katerih člani so lahko fizični posamezniki ki so dobro podkovani v tem poslu med njimi so tudi uradne osebe obstajajo pa tudi zasebne N.L.P. baze podatkov, ki so v zasebnih zbirkah posameznikov, ki se z U.F.O.logijo ukvarjajo ljubiteljsko sam imam kar nekaj te zbirke. Tudi tovrstni forumi so nekakšna zbirka podatkov kateri se obduktivno secirajo in dajejo pod drobnogled če prav sem svež uporabnik tega foruma znam presoditi da so na tem forumu nekateri uporabniki vešči in dobro podkovani v U.F.O.logiji.
                                                                                                                                                                      TOP SICRET

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0