NLP(Military) v Škofji Loki
Started by wuarch, Jan 17 2006 04:49 PM
47 replies to this topic
Objavljeno 17 January 2006 - 04:49 PM
Bom na hit povedu ker se mi res ne da.Pac bla je ura 1 zjutri kot vedno strmim v nebo z daljnogledom(kr dost približa in zlo dobr izostri sliko)zaradi dolgčasa in bede.Prižgem čik pa opazm avion navadn pa gledam naprej,severnico pa zvezde pa glih polna luna je bla,se mi zdi,pa prileti še en avion mal čudn v roku 20-tih minutah pa ob 1-nih zjutri alo.pa grem v flet se mal pogret,ki je blo res mrzlo,pridem nazaj dam daljnogled pred oci gledam gledam in evo ga nlp(Military-Ufo).Preklet Nato,kako nas brijejo glede nlpjevcev,fuck ki sm vidu da ni bil iz drugega planeta sm popizdu,ki so se res lepo vidle 4-ri bele luci na vsakem vogalu aja (Štiri vogale je meu)pa 2-ve rdeče lučke na sredini plovila pa sem kuj vedu da ni to taprav nlp iz vesolja,ampak da je to vojaško plovilo narejeno iz tehnologije ki nam ni znana.Mal čudn konc ampak sej sm da je v bistvu ___Sliko bi vam poslov,ampak neznam kako naj jo dam gor,če mi kdo pove kako jo dam jo bom prilepil gor na forum___ Pease have a nice Night Arch.
Ne se preveč poglablat v razne stvari,če jih ne razumeš ali ne veš stranskega učinka._Pease_[SIZE=7]
Objavljeno 27 January 2006 - 03:04 PM
Ne nism reku da je ameriški nlp,asshole se mi pa zdi da je italjanski,happy now pa zih je to natotovo sranje.Pease pa sploh se ne sekiram če ni prepričlivo pač eni mi verjamejo eni kd si pa ti pa ne.
Ne se preveč poglablat v razne stvari,če jih ne razumeš ali ne veš stranskega učinka._Pease_[SIZE=7]
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0