Skoči na vsebino

satanizem

86 replies to this topic

#1 ančy*

ančy*
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 28 November 2005 - 03:01 PM

ali koga zanima satanizem?javascript:emoticon(':)')
smilie

#2 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 30 November 2005 - 08:04 AM

jA MENE SE KR..KAJ SI TI SATANISTKA AL KAJ??

#3 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 02 December 2005 - 07:14 AM

Sm je to neverna stvarca ves..pa so tud razlicne vrste sm jst u tem ne vidm nc kej pusebnga...sm bl zlobnga :) ne ne jst se drgac ne ukvarjam s tam..kaj bom klala zivali pa ludi pa pila pol njihovo kri?? :) psihhoooo

#4 Lamia

Lamia
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 23 February 2006 - 12:08 PM

ene pač to zanima ..
pa enim se zdijo psihoti tisti k hodjo v cerkev pa častijo "boga" ..  :rolleyes:
sej ubistvu je to isto sranje - oboje si je zmislila cerkev, samo da sta dve različni strani - ena bl svetla tadruga pa bl dark ..

#5 Guest_666_*

Guest_666_*
  • Guests

Objavljeno 08 March 2006 - 02:11 PM

Ja Satanizem se je razvil iz krščanstva, bil je veja krščanstva, pa so jo odrinili, zaradi raznih žrtvovanj, ki so se kristjanom zdela preveč okrutna, da bi jih lahko sprejemali. Zato se je Satanizem razvil v svojo vero, ter seboj potegnil tudi njegove privrzence, privržence satana. Se pa deli v več vej tako da niso vse, okrutne, in vsebujejo žrtvovanja bitij,.... Nekatere veje satanizma vidijo Satana kot vse kar se okoli njih dogaja, kar zivijo,... Tako, da ne obsojajte Satanizma po tem, kar slisite od babic,... ker ubistvu o njem nimate pojma, po drugi strani pa se ga zelo zelo bojite.

#6 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 08 March 2006 - 02:56 PM

666, je Mar 8 2006, 02:11 PM, rekel:

ker ubistvu o njem nimate pojma, po drugi strani pa se ga zelo zelo bojite.
ne vsi

#7 Guest_666_*

Guest_666_*
  • Guests

Objavljeno 08 March 2006 - 07:19 PM

:( Sumba nisem rekel, da vsi

#8 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 19 March 2006 - 11:19 AM

Drgač pa naj dodam, da čaščenje SATANA ni nič drugačno, kot čaščenje boga, kajti tvoj svetnik je seveda najboljši, pa je to BOG ali SATAN. Če častiš boga ali pa satna ti naj bi pomagal tisti katerega častiš!!! Drugače, pa je najboljša rešitev, da častiš prav vse mogoče bogovo, da si odprt na vse možno, ker drugače, ti ne pomaga noben SVETNIK, kajti tako pomeni, da jih častiš samo takrat kadar nekaj potrebueš!!!! Vsi vrjamejo, da jih bo recimo po smrti(če so bili hudobni in zlobni) mučil satan...ampak zaradi tega se mormo torej zavedat da SATAN torej ni hudoben, saj muči tiste ki so hudobni, če pa bi bil zloben, pa bi vsi bili njegovi pajdaši...torej tudi SATAN more biti dober, le tako poskrbi da zlobneži plačajo za svoje grehe, le da pač nekdo mora opraviti to delo... Drgač pa...a ni SATAN padli angel???!! To pomeni, da je mogoče kdaj BOGU omenil kaj o zlu, ali pa o tem kdo bo poskrbel za zlobne po smrti, kajti bog sprejme le dobre (no...tako je rečeno), pa se je mogoče bog zamislil, da če se je že SATAN tega spomnil, pa naj on poskrbi zanje...MOGOČE SATAN IN BOG SPLOH NISTA V NEKEM NASPROTJU!!! Kdo ve, toda za vse mormo bit odprti!!!!!!
UFFF sm velik napisu...no mal premislte!!! ČAWWWW
mogoče sploh ni ničesar na svetu, kar bi se lohka sploh bali!!! ali pač?!

MAGUS :(

#9 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 19 March 2006 - 04:56 PM

hmmm, po tvojem postu predvidevam da častiš satana. se ti zdi to vredu? Zakaj ravno satana. Moje mnenje o crowleyevem satanizmu.. ufff... bolano no. sorry, ampak tako je pač moje mišljenje.

kako ti sploh častiš satana?

#10 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 20 March 2006 - 07:53 AM

če misliš, da čatim satana, si se poštttttttnenoooo zmotil,...hočem pa reči, da satan ni slaba sila, kajti lahko ti pomaga,...drugače pa,....kolikokrat naj še povem, da častim vsako božanstvo za katero sem že slišal, ...hočem reči, da ne ravno, da pač častim vsa božanstva, temveč vanje verujem, kajti nikoli ne veš kdaj jih potrebuješ in če v njihovo prisotnost vedno veruješ, tega pač ni potrebno šteti kot izkoriščanje (vsaj ne preveliko), saj tudi drugače vrjamem vanje...
Drugače pa res, ne ponižuj druge vere!!!!!!!
če ti je to tuje...ne govori o nečem, kar ne poznaš...

MAGUS  :(

#11 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 20 March 2006 - 05:51 PM

že tretji post va keterem ti bom napisal; PA KAJ SI TI NORMALEN??????

ne znaš prebrati posta??? od kod tebi, da jaz ponižujem vero?? Mislim halo??

#12 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 20 March 2006 - 06:09 PM

1- sem normalen( no ja..., rečmo)
2- mislm da znam brati...
3...
jz sm pač mislu, kot d ponižuješ, k si reku d je bolano,...men pač ni bolano, ampak zanimivo,...Tole je bil en MISUNDERSTANDING (č sm sploh prou napisu), aja pa thenks za tist pr duhovih(sumba),...
sej vem, bom ž spt kej tazga zinu, sam drgač pa ne tuk povzdigovat glasu nad mano :( ...no ne glih glasu,...ja sej ni važn,...
FOLK NE SE UZIRAT NA TO...VI KR LEPO NAPREJ O SATANIZMU PIŠTE!!!

BY MAGUS in tears hihi... :angry:

#13 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 20 March 2006 - 08:39 PM

bolano...., valda da bolano, še nisi nič zasledil nič o početju nekaterih tistih ki častijo satana. meni se to preprosto ne zdi v mejah normale.

Včasih je treba glas povzdigniti, sam veš da tut tebi ne bi odgovarjalo, da bi jaz pisal ravno nasprotno o tvojem mišljenju.

Sporočilo uredil(-a) sumba dne 20 March 2006 - 08:39 PM

#14 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 21 March 2006 - 07:21 PM

ampak sej zato smo tuki, da si nasprotujemo, čene nebi nikamor pršli...
ja, recimo sej je nekak res bolano, sam ... vsejen, sej so recimo tud v svetem pismu opisval tista žrtvovanja, sej res d ni blo tok hudo, sam usejen,... me zanima, od kod jim sploh mnenje, da je- najbi bil SATAN zloben, pa kakšnen je bil sploh začetek tega verovanja...od kje jim TE IDEJE... da morjo to delat...
SUMBA: POZAB NA USEEEE___OK?!! hehe

MAGUS

#15 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 01 May 2006 - 11:47 PM

cerkev v prejšnjih stoletjih ni bila takšna kot je zdaj. takrat je imela močno vlogo pri vladanju naprimer, pa tut okol denarja se veliko vrtelo. imeli so naprimer odpustke, bila je inkvizicija in podobno.  mislim, da je cerkev začela nakladati o satanu in vse njegove podrobnosti (zloba ipd.) zaradi denarja. je pa res da naj bi obstajal že prej. seveda je vernike postalo strah, da če nekaj zagrešijo, da se bodo po smrti znašli pri hudiču. zato so na vrsto prišli odpustki, ki jih je bilo treba kupiti, da je bil kupcu oproščen greh, ki bi posledično pripeljal do satana.

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0