Skoči na vsebino

- - - - -

Vprašanje

249 replies to this topic

#31 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 07:23 PM

Pišeš pesmi, poješ, najbrž tud kitaro igraš ali kaj drugega, če pa še zdaj rečeš, da si Anže Dežan, me pa kar kap zadene. :P

#32 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 24 July 2006 - 07:26 PM

:P pišem pesmi, pojem, včasih sem tudi tekmoval v plesu, igram pa nič- škoda sicer, mi je harfa všeč- sam je pretežko...ja pa nehi me v smeh spravlat bom še herc atak dubu :D  :lol:
ne sam res- to je blo enkat junija- pa se zdej skos sekiram- kaj je kej mislo un stari
ahhh- Anže Dežan je pa mal prekratek- se ti ne zdi- on je bajveč- 170cm- ke bo 188cm tak k jz- proti meni je en fajfnk  :D  :D

#33 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 07:40 PM

Kaj je mislo uni stari? Da imaš presuho rit.  :P Mislim no, če si že tak radoveden :D
Da če bi imel bolj debelo, da bi boljše zgledal, veš kak pravijo, vsake oči imajo svojega malarja...

#34 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:
  • Interests:zanima me zgodovina, čarovništvo, magija, uroki, duhovi, paranormalno, prerokovanje,...RAZVIJANJE...UČENJE(if you belive...hehe)

Objavljeno 24 July 2006 - 07:42 PM

ne da mam presuho ziher ni mislo :D  :P  :lol:
kaj čmo ne bom neki govoru o sebi da sem samozavesten, pa kok fajn zgledam...
vseeno pa mi videz človeka veliko pove...
je pa zgledo ko en poslovnež- upam da ni bil kak fegi  :D  :D haha

#35 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 07:48 PM

V kakem smislu ti videz veliko pove? A kdo se dobro hrani, ali kdo ima rad samo zelenjavo. ali kaj misliš s tem? Obleka, pa to...

#36 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 07:52 PM

a no obleka- tudi to včasih- men fulll dobr zgleda če je ena tko bol sej veš- postavca, malenkost temnejše polti...pa pol oblečena v ciganski stil...jaooo :D  :P
no- postava kot recimo nasploh figura človeka, trebuh veliko pove, če je pri trebuhu vse lepo :D  je tudi pri nogah rokah...
všeč so mi samozavestni ljudje- ki se tega ne bojijo priznati- ker če si samozavesten si ponavadi tudi tko- pač dost dob zgledaš :lol:

#37 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 07:59 PM

Spomnila sem se na eno misel. Moški glasbo gledajo, ženske pa gledajo in poslušajo. Kaj praviš, drži to?

#38 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:02 PM

:P jaz vem da poslušam tud...odkar pojem se je veliko spremenilo :D
pa tud fajn se mi zdi- ko me ni več sram rečt da pojem, včasih me je bilo sram, zdaj ko pa smo zmagali, pa je drugače :D
aja- hotu sem tudi rečt, da recimo če plešeš, ti hitro postane pomembna tvoja postava, izgled, cunje...te hitro spremeni

#39 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:07 PM

A na melodijah morja in sonca? Domen, a si to ti?

#40 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:09 PM

ah ka jaz vem kdo je domen...zmagali smo na državnem tekmovanju za mešani pevski zbor...da me nebo kdo zdaj odkril  :P ...no tam smo zmagali...
kak domen madonca- zdej smo te pa dobili- hja hja kr tkole mal-aa? :D  :lol:  :lol:  :D  :D

#41 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:13 PM

Domen Kumer, človek z najbolj belim zobovjem na svetu, mater še bobri se ga ne bi sramovali. Kak mu je to uspelo, res bi rada poznala njegovega zobozdravnika.

A ti si tisti v zadnji vrsti? Malo večji od ostalih? :D  :D Saj se hecam. O pevskih zborih vem glih toliko kot o spolnem življenju hroščev na Aljaski :P

#42 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:16 PM

nirti, je Jul 24 2006, 08:13 PM, rekel:

O pevskih zborih vem glih toliko kot o spolnem življenju hroščev na Aljaski :P
ja ta je pa huda...čaki probavam če mi je ratalo dat v okvirček:D

#43 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:18 PM

nirti midva se morva dobit- pa nazdravit- ker mi je rataloooo
ihaaaa ihaaaa i've got it, I ovna hahah :D  :P

#44 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 24 July 2006 - 08:41 PM

Objavljena slika

#45 magus

magus
  • Člani
  • 1002 Objav:

Objavljeno 25 July 2006 - 11:00 AM

(čing)

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0