Vprašanje
Started by wuarch, Oct 25 2005 01:39 PM
249 replies to this topic
Objavljeno 24 July 2006 - 07:26 PM
ne sam res- to je blo enkat junija- pa se zdej skos sekiram- kaj je kej mislo un stari
ahhh- Anže Dežan je pa mal prekratek- se ti ne zdi- on je bajveč- 170cm- ke bo 188cm tak k jz- proti meni je en fajfnk
Objavljeno 24 July 2006 - 07:52 PM
a no obleka- tudi to včasih- men fulll dobr zgleda če je ena tko bol sej veš- postavca, malenkost temnejše polti...pa pol oblečena v ciganski stil...jaooo
no- postava kot recimo nasploh figura človeka, trebuh veliko pove, če je pri trebuhu vse lepo
je tudi pri nogah rokah...
všeč so mi samozavestni ljudje- ki se tega ne bojijo priznati- ker če si samozavesten si ponavadi tudi tko- pač dost dob zgledaš
no- postava kot recimo nasploh figura človeka, trebuh veliko pove, če je pri trebuhu vse lepo
všeč so mi samozavestni ljudje- ki se tega ne bojijo priznati- ker če si samozavesten si ponavadi tudi tko- pač dost dob zgledaš
Objavljeno 24 July 2006 - 08:02 PM
pa tud fajn se mi zdi- ko me ni več sram rečt da pojem, včasih me je bilo sram, zdaj ko pa smo zmagali, pa je drugače
aja- hotu sem tudi rečt, da recimo če plešeš, ti hitro postane pomembna tvoja postava, izgled, cunje...te hitro spremeni
Objavljeno 24 July 2006 - 08:13 PM
Domen Kumer, človek z najbolj belim zobovjem na svetu, mater še bobri se ga ne bi sramovali. Kak mu je to uspelo, res bi rada poznala njegovega zobozdravnika.
A ti si tisti v zadnji vrsti? Malo večji od ostalih?
Saj se hecam. O pevskih zborih vem glih toliko kot o spolnem življenju hroščev na Aljaski
A ti si tisti v zadnji vrsti? Malo večji od ostalih?
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0