Vprašanje
Started by wuarch, Oct 25 2005 01:39 PM
249 replies to this topic
Objavljeno 25 October 2005 - 01:39 PM
Kailis folk,mam neko vprašanje.Ali mogoče kdo ve,kakšen drug način,klicanja pokojne ljudi iz onostranstva.Bil bi zelo vesel če bi mi kdo povedal kako,bi to izpeljal na drug način,kar sem sprobaval ni bilo učinka,zato vas(LP) prosim če mi pomagate pošljite odgovor na moj (Email).Pease
Ne se preveč poglablat v razne stvari,če jih ne razumeš ali ne veš stranskega učinka._Pease_[SIZE=7]
Objavljeno 24 March 2006 - 11:57 AM
Mene moti sam to, da je tema po dve strani, pol pa kot da bi vse izumrlo!
Sej lohka znova in znova kej pises, neki cajta tud bedarije, pol se pa sigurn kej novga zgodi in mas ful za pisat...
Sej lohka znova in znova kej pises, neki cajta tud bedarije, pol se pa sigurn kej novga zgodi in mas ful za pisat...
The stars are not wanted now;put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood;
For nothing now can ever come to any good.
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood;
For nothing now can ever come to any good.
Objavljeno 19 July 2006 - 09:24 PM
Pa eno vprašanje.
Ma kdo kaeke izkušnje z bolečo hrbtenico.... Že kar ene pol leta me intenzivno boli in včeraj me je še ekstra fejst (in še traja).
Boli me kakih 10 cm pod rameni.
Ve kdo kako se da to z vajami ali čem odpravit?
Ker mi je res grozno, da me pri 15. boli hrbtenica
Ma kdo kaeke izkušnje z bolečo hrbtenico.... Že kar ene pol leta me intenzivno boli in včeraj me je še ekstra fejst (in še traja).
Boli me kakih 10 cm pod rameni.
Ve kdo kako se da to z vajami ali čem odpravit?
Ker mi je res grozno, da me pri 15. boli hrbtenica
Sporočilo uredil(-a) gost1 dne 19 July 2006 - 09:25 PM
Objavljeno 20 July 2006 - 08:37 AM
kaj pa če ima probleme zaradi sedenja pred računalnikom, preveč prisiljene drže, še TV ma zraven, da se ja ne rabi kaj gibat. Take bolečine kot on pravi sem imela včasih zaradi igric, ena roka na tipkovnici, druga na miški, ure in ure, potem pa boli, boli...
Objavljeno 20 July 2006 - 08:51 AM
lej- če bi recimo tko da dolg hodi pa da ga boli- potem je ziher drža...odvisno je tudi kje hodi tok časa- če ima superge recimo pa hodi po betonu pa ga boli- potem ima skoliozo vrjetno- če ima čevlje pa hodi po betonu- pa ni nič čudno da ga boli ker si tko hrbtenico nabijaš...mal se še spomnem ko sem brau
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0