Skoči na vsebino

psihokineza

18 replies to this topic

#16 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 11 July 2006 - 06:21 PM

Vem, ja..... če je pa glih pasal tu not :rolleyes:
Objavljena slika

#17 nepovem

nepovem
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 04 March 2012 - 07:31 PM

Anariel - Ja vsak človek ima dol. sektor v možganih, katerega lahko uporablja tudi za dol. parapsihične aktivnosti. Če npr. imaš dobro razvito hipotalamično skorjo, ki je povezana npr. z vidnim živcem se lahko naučiš telepatije...
Npr. jaz sem odkril le en dar...katerega že uporabljam...

..... a pol to pomeni , da jaz ker malo slabse vidim(ocala) ne morem izvajat telekinese ?? lp

#18 nepovem

nepovem
  • Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 04 March 2012 - 07:35 PM

me pa resno zanima ce se kdo ukvarja z psihokinezo ali pozna koga ki jo izvaja
hvala za odgovor . lp.

#19 Dina

Dina
  • Člani
  • 26 Objav:

Objavljeno 13 April 2012 - 03:32 PM

Preberi objavoAndariel, je 23 May 2006 - 03:46 PM, rekel:

Ja vsak človek ima dol. sektor v možganih, katerega lahko uporablja tudi za dol. parapsihične aktivnosti. Če npr. imaš dobro razvito hipotalamično skorjo, ki je povezana npr. z vidnim živcem se lahko naučiš telepatije...
Npr. jaz sem odkril le en dar...katerega že uporabljam...
Lahko vidim človeka, kateri mi je posebno pri srcu, ko le pomislim na njega vidim in čutim kaj dela, kaj si misli o meni...
Najbolj do izrazitega pride ta moj čut, ko nekdo misli name in istočasno jaz mislim na njega.
To se dogaja v prebliskih. Npr. vidim obrise okolice v kateri se nahaja, njegov obraz, lase, izraz na obrazu, adrenalin, smeh, jezo... Včasih je videnje dolgo tudi 10 s. Slišim njegove misli, začutim in nekako zvem, o čem si misli in čuti tisti trenutek.

Hej.   Bi lahko povedu kako si se to naučil???

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0