Skoči na vsebino

Zaznavanje duhov

29 replies to this topic

#16 Kayla

Kayla
  • Člani
  • 140 Objav:
  • Interests:Branje knjig, brskanje po internetu ...

Objavljeno 23 February 2006 - 07:28 PM

Mogoce bo tole zvenelo mal bolano, sam jz sm v srednji ene parkrat enmu sosolcu rekla:stari dej raj sprici, ker bos vprasan. pa se mi je tip rezal, kao, ti si usekana. no, pa je bil res vprasan. vsakic k sm mu rekla. in namesto da bi bil hvalezen, se me je zacel izogibat! sej sm mu hotla sam dobr!!!!!!

pa vcasih mam obcutek, da nisem sama v sobi, da je se nekdo ali nekaj zraven. samo ponavadi nimam slabega obcutka, tko da se ne sekiram prevec. se mi je pa ze tud kdaj zgodil, da sem pomislila na nekoga, ki ga npr.ze zlo dolg nism vidla, pol me je pa skor kap, ko sm zvedla, da je mel al prometno al pa se mu je kej druzga zgodil.

jz osebno ne verjamem v vedezevalce, ker se mi zdi, da je prihodnost taka, kot si jo sam ustvaris, ne pa taka ko ti je nekdo napove. verjamem pa v duhove, ker preprosto VES, da nekaj je... :rolleyes:
The stars are not wanted now;put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood;
For nothing now can ever come to any good.

#17 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 24 February 2006 - 02:33 PM

dol se bom zabadikiral pred tabo!!!

... seeee neeee!!

Ta občutek, da je nekdo zraven mene v sobi ali pa a hodniku mi je poznan, ker tud meni se večkrat kaj takega zdi!!! :rolleyes:
Objavljena slika

#18 Alyo

Alyo
  • Člani
  • 252 Objav:
  • Interests:Trenutno na počitnicah!!!

Objavljeno 25 February 2006 - 09:23 AM

jaz pa velikokrat čutim da je nekdo za mano (to sem nekje že napisal)!! :rolleyes:  :D  :unsure:

#19 Kayla

Kayla
  • Člani
  • 140 Objav:

Objavljeno 25 February 2006 - 09:24 AM

Ja, sej! Zdej me imate pa za eno freeky osebo! Ampak tko je! Po moje duhovi nobenmu nc slabga nocejo. Razen ce jih ne razjezis...To je pa drugo :rolleyes:

#20 Alyo

Alyo
  • Člani
  • 252 Objav:
  • Interests:Trenutno na počitnicah!!!

Objavljeno 25 February 2006 - 09:27 AM

Enkrat mi je nekdo rekel, da so duhovi samo človekova slaba energija!!!!!  :rolleyes:  :D  :unsure: se je za zamislit

#21 Kayla

Kayla
  • Člani
  • 140 Objav:

Objavljeno 25 February 2006 - 09:38 AM

Mogoce pa ne samo slaba energija ampak bolj ko ne slaba vest... :rolleyes:
Ce naredis kej narobe (pa ne mislm, da nekoga ubijes) imas slabo vest. Mogoce pol od tu izvira ta obcutek, da te nekdo opazuje? Da nisi sam... :D

#22 Last Angel

Last Angel
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 25 February 2006 - 07:25 PM

[COLOR=red]am...mene sam zanima, a je že meu kdo tak neposreden stik z duhovi???...pa kk je to zgledalo??? :rolleyes: !!!mene je namreč fuul strah duhov, fuul ne vem zaka, sj mi ni noben nč naredu, u bistvu še nism mela nobenga stika z njimi ...sam že od otroštva me je strah tega!!!

#23 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 17 May 2006 - 01:58 PM

Že velikokrat sem videl čudne stvari...Tudi te dneve se dogajajo...Odkar je umrla moja babica, ki je imela svojo sobo poleg moje, se zjutraj odpirajo balkonska vrata, ki jih le s težavo odpreš...Ko je bila še živa je imela rada odprta okna ali vrata vsako jutro ter svež zrak...Poleg vsega tega slišim tudi nekakšen hrup v tisti sobi kot; tolčenje po zidu, škripanje parketa,...
Poleg vsega tega pa je zelo čuden hlad pri mojih vratih, ko vstopiš in ko ugasnem luč okoli 23:00 lahko včasih vidim tudi visoko senco, ki se sprehaja. Takrat vedno prižgem lučko. Nekajkrat sem začutil nekakšen leden hlad na moji rami ko sem sedel za računalnikom.

To pa tudi ni edina izkušnja...Bil sem star 4 ali 5 let in neke noči sem se prebudil, ker sem začuda težko dihal...nisem se mogel premakniti...Ko sem pogledal na svojo desno stran sem onemel...Poleg mene je sedel neki čudno suh moški, ki se je smejal, imel bleščeče oči. Mislim, da sem prvo pomislil na svojega dedka. Ampak ko sem ga bolj pogledal in sem spregovoril sem ugotovil da se ne odziva na moja vprašanja in da je drugačen. Takrat sem se ustrašil. Začel sem kričati in v sobo je prišla moja mama in prižgala lučko. Čudno bitje je izginilo. Bil sem tako izmučen, da se nisem mogel premakniti, kot da bi mi nekdo popil vso energijo.
Ko me je mama vzela v naročje me je nekdo prijel za roko in le stežka me je odnesla v dnevno sobo.
Bitje se je pojavilo le še enkrat. Ko sem se igral nekega večera v isti sobi. Začutil sem da me nekdo opazuje in pogledal sem proti oknu in videl grozen obraz...
Prejšnji mesec sem prebral nek članek, ki govori o obstoju tega bitja...O njem so pričevali že stari egipčani...baje naj bi bitje po legendi ubijalo mlade otroke, nosečnice, jim pilo življensko energijo in se na njih izživljalo.

#24 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 18 May 2006 - 01:38 PM

:huh: Nem ka rekla, samo, ko se je ubil moj brat v prometni nesreči, sem imela eno tako čudno leto po njegovi smrti. Se peljem v avtu, pred mano traktor, pogledam, hočem prehitevati, kar naenkrat pa zagledam njegovo faco v sprednji šipi in ej, stari, nisn mogla prehitevati, ko da sn okamenela. Pa še sreča, ker je enih 20 metrov niže en tip s stranske ceste izsilo prednost. Točno bi zapelala direktno v njega.

Pravzaprav mam celo življenje ene take čudne prebliske. Izogibam pa se komunikaciji z duhovi, ker hočem da mi dajo mir. Vsak na svoje, pa je. Nimam tejko cajta, da se bom ubadala še z njihovimi problemi. :huh:

#25 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 21 May 2006 - 10:45 AM

To pa je moj ata mel tud neke take prebliske. On verjame, da ga nezemljani varujejo :huh: .

Enkrat bi jih naj vido, ko je pač plezal po nekih slovenskih gorah.

In pol... Mel je kupljeno letalsko karto za na Korciko in si je zaspal (letalo strmoglavilo in ni bilo preživelih;)

Delal je v Jeseniški železarni. V obratu, kjer je sam delal je poputila peč in njega čisto slučajno ni bilo tam [ne vem več točnega razloga]. In med živimi je le še en njegov sodelavec iz železarne.

In on resnično verjame v to!!! :huh:
Objavljena slika

#26 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 21 May 2006 - 05:54 PM

Očitno so ga situacije prepričale v to. In prav ima, da v to verjame, čeglih tista prva, da ga varujejo nezemljani, to si si ti zmislo, al?!

#27 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 21 May 2006 - 09:41 PM

Pa to mi je enkrat (beri: vsaj petkrat) neka pravo glede tega. Pa men se zdi, da je reko nezemljani al neka od zgoraj al neka takega. Je pa hudoooo protikrščansko nastrojen.

Pa to glede njegovega protikrščanstva mi je tak smotano. Ni bil niti na mojem niti na bratovem krstu, zadnjič smo ga pa te nekak spravli na bratrančevega.

Pa sej jaz že tudi od birme nisem prestopil praga cerkve (razen na poroki ter krstih)  :huh:
Objavljena slika

#28 tejci-tejci

tejci-tejci
  • Člani
  • 19 Objav:

Objavljeno 20 July 2006 - 12:03 PM

ne vem kaj maš od tega če jih zaznaš? če se hočš pogovarjat z njimi al pa jih zaznat samo maš ouja ploščo. to mogoč že poznaš drgač pa po netu poglej. najprej vprašaš če je prisoten in pove yes al no. in tko lohk kej sprašuješ in te vodi po črkah...dobiš jo pa baje tud  knjigarni.

#29 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 20 July 2006 - 12:41 PM

Ja, dobiš jo tudi na internetu, samo ma precej majhen inteligenčnostni koeficient :P
Objavljena slika

#30 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 20 July 2006 - 11:32 PM

če že, ostanite pri klasični varijanti ouije. je bolj efektivno :P

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0