Skoči na vsebino

Zaznavanje duhov

29 replies to this topic

#1 skaterman16

skaterman16
  • Člani
  • 1 Objav:

Objavljeno 10 October 2005 - 04:22 PM

:rolleyes: Lepo pozdrav?imam samo eno vprašanje .baral bi kk bi lahko zaznal duhove in druge nadnaravne pojave?
hvala
dijo

#2 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 14 October 2005 - 06:28 AM

Ja eni ljudje majo tak mislm da je 6 cut....lohk ga ma cist kr tem en clovk...jst sm pa brala da je posebno razit pr mackh,psh pa kacah....so dela preizukeze ane s mackom psom kaco pa podgano pa so usi neki pihal pa tko...razn pudgana se je normalno sprehajala naprej..8aja to so delal u eni bajti ku nej bi strasil)

#3 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 14 October 2005 - 02:16 PM

to kaj si ti zdaj napisala ni šesti čut. šesti čut je sposobnost zaznavanja dogodkov vnaprej.

#4 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 19 October 2005 - 02:31 PM

Lahko tudi z nevem kakšnimi kamerami, ki zaznavajo telesno temperaturo!
Objavljena slika

#5 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 19 October 2005 - 05:41 PM

Pa dobr no je pa pudobn ku 6 cut.....

#6 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 19 October 2005 - 09:14 PM

sploh ni res

#7 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 21 October 2005 - 08:38 AM

Kaj kamera in 6 čut?
Objavljena slika

#8 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 21 October 2005 - 10:39 AM

za 6 čut sem komentiral, glede kamere se pa strinjam

#9 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 02 December 2005 - 07:07 AM

Sm sej mas drgac pa res ucas tak obcutk kukr da je kdo za tabo... :)

#10 wuarch

wuarch
  • Člani
  • 71 Objav:
  • Interests:Skating_Surfanje po netu_Bmx-ing_

Objavljeno 28 December 2005 - 11:04 PM

Skaterman16,Iz mojih iskušenj je tko da  pa prvo občutim mrzli veter ali ko da ti nekdo pihne v glavo(Zadah)če razumete potem pa ???_Think_
Ne se preveč poglablat v razne stvari,če jih ne razumeš ali ne veš stranskega učinka._Pease_[SIZE=7]

#11 wuarch

wuarch
  • Člani
  • 71 Objav:
  • Interests:Skating_Surfanje po netu_Bmx-ing_

Objavljeno 28 December 2005 - 11:08 PM

Če kdo občuti to kar sem povedal naj ne bo prestrašen,ampak pomirjen,ker če si prestrašen je lahko samo še huje,vpliva na tvojo psiho to pa vem kako je.Ko se  je meni  to zgodilo enkrat nism vedu kaj nardit,sem bil zgrožen do konca,pol sem se pa pocas pomiru in tudi psiho.Tko da bodite pomirjeni.Seya Pease.Do not scared it just ???
Ne se preveč poglablat v razne stvari,če jih ne razumeš ali ne veš stranskega učinka._Pease_[SIZE=7]

#12 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 05 January 2006 - 09:20 PM

wuarch, je Dec 28 2005, 11:08 PM, rekel:

Če kdo občuti to kar sem povedal naj ne bo prestrašen,ampak pomirjen,ker če si prestrašen je lahko samo še huje,vpliva na tvojo psiho to pa vem kako je.Ko se  je meni  to zgodilo enkrat nism vedu kaj nardit,sem bil zgrožen do konca,pol sem se pa pocas pomiru in tudi psiho.Tko da bodite pomirjeni.Seya Pease.Do not scared it just ???
pa če bi že se hotel pomiriti, se nebi mogel. bi bil ti pomirjen če bi te trgal 80 kilski rotweiller?

#13 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 02 February 2006 - 08:19 PM

:rolleyes: Rotweiler? Ka maš kako sla bo izkušnjo s psi al od kod zaj Rotweiler kr naenkrat?
Objavljena slika

#14 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 02 February 2006 - 09:15 PM

perimer pač ker je napisal/a, da če se nam zgodi kaj takega (občutek nepričakovane sapice, podobne zadahu), da mormo ostat mirni. kak boš te mirn ostal če pa dobro veš, da ni nobenga v sobi pa ti kr naenkrat negdo za vrat diha??

#15 amenussamenus

amenussamenus
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 23 February 2006 - 06:17 PM

Jaz osebno ga zaznavam s sveco.Ko mislim , da je duh prisoten enostavno prasam Ali si tu, ce si naj se plamen svece poveca in tako se na en nacin pogovarjas z njim...nwm pri meni deluje.... :rolleyes:  :D

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0