Skoči na vsebino

Usoda

18 replies to this topic

#1 Roky

Roky
  • Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 03 October 2005 - 07:58 PM

No, ne vem ali to spada sem ali ne, če ne me kregite in premaknte temo.
ampak pomoje je prov saj marsikdo povezuje usodo s nečem spiritualnim.

A vrjamete, da je vse že v naprej določen v nekem neskončnem sistemu in da nimamo vpliva na to. Ali ste taki kot jst in se nočete vdati neki "višji sili" in ne vrjamete v to?

#2 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 03 October 2005 - 08:30 PM

Hoj! v usodo ne verjamem, saj mislim, da na to nima vpliv nekaj božanstvenega. Človek si kroji usodo sam...

#3 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 04 October 2005 - 10:48 AM

Hm.......niti ne...cete edn ustreli u srce pa przvis to glih ni usoda da ti ni blo usojen...zgol naklucje

#4 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 19 October 2005 - 02:32 PM

Ti povem po pravici, da nikoli nisem niti razmišljala o tem. Ne vem kaj naj bi ti rekla. Mogoče ja, mogoče ne! Ma prej bi rekla ne!
Objavljena slika

#5 wich

wich
  • Člani
  • 76 Objav:

Objavljeno 20 October 2005 - 06:08 PM

sumba, je Oct 3 2005, 08:30 PM, rekel:

Hoj! v usodo ne verjamem, saj mislim, da na to nima vpliv nekaj božanstvenega. Človek si kroji usodo sam...
haj pomoje se strinjam s tabo,sam nism cist sur:)

#6 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 05 November 2005 - 10:34 PM

če je pa ful noro (če mene vprašate):
bog naj bi nam krojil usodo, ne? in bog naj bi bil dober, ne? in naj bi delal dobro na Zemlji, ne?

zakaj pa se nam potem v večini preimerov godi čisto kontra naših želja?
če mene vprašate je usoda odvisna čisto od nas ljudi samih.
verjamem pa tudi v teorijo kaosa. sicer podobno, ampak vseeno...

#7 wich

wich
  • Člani
  • 76 Objav:

Objavljeno 07 November 2005 - 01:19 PM

ja lej ne,bog-------baje ns s lsabimi stvarmi preizkusa:)

no men se podobno k teb zdi d si usodo krojimo sami,sam mogoce je ze zdavni bla zapisana(ne vem kje)

glede slabih pa dobrih stvari k se nm dogajajo--po moje to more bit to pa zato d nas nardijo te neke slabe stvari  bl mocnga  al nekak tko.......
sj ka  neb biu dougcs ce bi ns vse k riti nosil pa bla bla bla bi mel usi tak lajf d neb blo treba delat,pa se ucit,pa neb blo hinavscne pa tko d bi blo usi nekaki svetniki?

ne vem no,pa tud ce bi mel usi dobre ocene,pa bi vsi pridno u solo hodil...ja bed a n?

no ja--moje mnenje:)

#8 enika

enika
  • Člani
  • 212 Objav:

Objavljeno 02 December 2005 - 07:12 AM

Ja sm zakaj bi nm nekdo u naprj krojiu usodo???? To je cudn lepo vs prosm!!! :)

#9 wich

wich
  • Člani
  • 76 Objav:

Objavljeno 02 December 2005 - 09:49 AM

ja zakaj,zato kr je misticno in magicno in nepojasnjeno se vedno med nami...............zakaj..nepojasnjeno:)

#10 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 12 March 2006 - 10:45 PM

In kdo bi po vašem naj odločal o naši usodi?

In kot je prej napisala enika, če te nekdo ustreli v srce in preživiš, je usoda to, da te nekdo ustreli in to da preživiš. In kje je poanta? Če nekdo želi, da npr. jaz preživim, zakaj bi me potem nekdo moral ustreliti?

#11 wich

wich
  • Člani
  • 76 Objav:

Objavljeno 14 March 2006 - 04:01 PM

kaj????

ok ne stekam te..ma jebes,men je usojen d bom padla patologijo izpit in loh ma un kojn od prfoksa dobr dan in mi da 6,a je pol moja usoda to al uno........jebi ga se sama vec ne vem;):angry::(:)

#12 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 14 March 2006 - 04:18 PM

hehe, mislim, da je od tebe odvisno če ne opraviš patologije. :(

#13 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 14 March 2006 - 09:33 PM

uf al je usoda al ne je pa men tok zakomplicirana stvar. ne morem rečt da je ni, niti ne morem rečt da je. Sočasno obstajata in usoda, ter človekova svobodna volja, in se pač dopolnjujeta. Usoda ne pomeni to, da je celotno tvoje življenje že v naperej določeno. Zame je usoda tam nekje, kjer je začetek, kjer je sredina, ter kjer je konec. tri glavne točke v življenju, poti do njih je pa mnogo, in sam izbiraš po kateri greš. samo ko izbereš eno, je logično... tvoje življenje nekako usojene v naprej za toliko časa, dokler ne sremeniš poti. kdo razume :( ?... tako da je še vedno odvisno od človeka. res je, da si človek sam kroji svojo usodo, čeprav morda le izbere eno izmed neštetih možnih usod.

#14 wich

wich
  • Člani
  • 76 Objav:

Objavljeno 18 March 2006 - 11:15 AM

mah dej sumba no,zj si mi pa cist moralo zbou,js bi raj d je usoda d ne nardim pato,kr pol loh recem nism js kriva ampak taka je bla usoda;);)sej stekas ne;);)lp

Pripeta datoteka(e)

#15 sumba

sumba
  • Člani
  • 1009 Objav:

Objavljeno 20 March 2006 - 10:22 PM

štekam!

Bi pa rad objavil moje sedanje mnenje o usodi, in namreč; popolnoma sem spremenil moje mnenje o usodi.

Mislim, da je vse naprej določeno, vsak gib, ki ga naredimo.

TO JE TO!

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0