Skoči na vsebino

demoni

8 replies to this topic

#1 selma

• Člani
  • 5 Objav:

Objavljeno 17 August 2005 - 05:28 PM

http://www.rkc.si/pr...005/demoni.html

Poglejte tole in povejte a se vam zdi hec, ali pa resnicno!!!!
Ker mene je res strah, tega da bi se kaksen demon naselil v meni!!!

#2 Anubis

• Člani
  • 402 Objav:

Objavljeno 17 August 2005 - 05:30 PM

selma, je Aug 17 2005, 05:28 PM, rekel:

http://www.rkc.si/pr...005/demoni.html

Poglejte tole in povejte a se vam zdi hec, ali pa resnicno!!!!
Ker mene je res strah, tega da bi se kaksen demon naselil v meni!!!
To smo v eni temi že razčistli .
Demonov ni - so pa izgubljene duše,ki se naselije v telesa v katerih so trenutno šibke duše.Seveda se spremembe opazi in povečinoma te duše izženejo.

#3 Rener

• Člani
  • 697 Objav:

Objavljeno 18 August 2005 - 07:29 PM

Punca je menda odpirala teme, kar brez ogleda.

Ta je že TRETJA... ;)

#4 Bina

• Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 19 August 2005 - 06:47 AM

:D ;)
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...

#5 gost1

• Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 26 August 2005 - 02:27 PM

Bina grdo gleda...
Objavljena slika

#6 SHREDER

• Člani
  • 49 Objav:

Objavljeno 23 October 2007 - 12:29 PM

aje kle kšn šok lahka na videu :( zato k poj js 1 teden nam upu za pc :)

#7 Tomozuki

• Člani
  • 4 Objav:

Objavljeno 15 August 2009 - 12:06 AM

Em, se ne strinjam. Demoni so. To niso duše umrlih, ampak entitete, ki nikoli niso nastale, so pa že od nekdaj. Težko razložiti, vendar ne mešati jabolk in hrušk. Duše umrlih so lahko škodoželjne, kakor tudi demoni, vendar načeloma ne morejo privesti osebe do smrti in obsedenosti. Lahko se naselijo v telo za kratek čas, medtem ko demoni telo počasi dobijo v popolno nadvlado in jih je v njem lahko celo več kot eden. Imajo svoja imena, ki jih ob eksorcizmu nekateri tudi izrečejo. Sposobni so čuda stvari, od neznanske moči, ki jo ima lahko žrtev, do levitacije in podobnih zadev. So najtežje vrste entitet, da se jih lahko znebimo. Mnogokrat kakšni morilci sicer ne vedo, zakaj so nekoga ubili, govorijo pa o nekih glasovih itd. Vse skupaj niti ni iz trte izvito. Škodoželjne duše niso primerljive z močjo diaboličnih entitet. Hm, kaj sem še želel povedati... Aha, tako imenovani senčni ljudje oziroma "shadow people" niso demoni niti duše. So pa nekakšni spremljevalci portalov. Načeloma jih direktno nikoli ni moč videti, pač pa jih lahko zaznaš s kotičkom očesa. Veš, da je nekaj bilo, ko pa pogledaš v tisto smer, pa si misli, da se ti je samo zdelo. Skratka, nihče točno ne ve povedati, kaj so, ampak mediji so poročali, da nimajo entitete. Kot nekakšen eho iz onostranstva.

#8 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 29 August 2009 - 09:18 PM

demon naselil v tvoje telo :lol: ??
ni že to stara stvar??
ok....amm...če se "kao" demon v tebe naseli je temu reklo obsedenost (se mi viji saj)
to so bli že primeri ko je ljudi metalo po pojsli pa so se kričali pa zvijali, njihovi značaji so se čisto spremenli, niso hoteli nič jesti pa piti
pa so nakoncu umrli ke
lepota je grdega začetek

#9 ???

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 12 May 2010 - 04:28 PM

Ja jst poznam enga ludeka ko je trenutno na prisilnem joiču v vojniku...ne zajebavam se ej.....ful je grozn;odkar je z prjatli klicu duhove se mu je čist utrgal....zabija se u steno riše čudne risbe sploh ne spi....ko že spi se lohk takoj zbudi,......ni se za zajebavat noo

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0