Probej

Probat ni greh pravijo

To z mizo sem zasledil, ja to je res jst sm 2 kilometra še manj oddaljen od te kmetije in sem že bil tam. Kmetija je malo bol zapuščena v njej stanuje stara bica, in ima tudi hčerko ..... Tam sem bil pred 2 leti ampak zdaj dovgo nisem šel. Ko smo se odpravili tja smo meli zraven 1 liter vine 1 čokolado da daš tisti bici vsaj nekaj za dobro voljo. Potem smo odšli v sobo ki je bila miza (mene je bilo zelo strah

) , miza je stala sama na sredini sobe (zelo strašno hh). No ko smo prišli v sobo sva se dva vsedla za mizo trije pa so počakali na fotelu(kavču). Ko sem se vsedel za mizo sem dal obe dve roki na mizo (to je namreč zato da lahko nekako črpa energijo iz tebe al kako še sam ne vem), ko sem bil prepravlen sem jo vprašal prvič MIZA SI PRIPRAVLJENA ODGOVARJATNI NA VPRAšANJA, potem se ni dvignila, in potem sem ponovil. No ni obogala potem pa je prišla hčerka od bice in se je ona osedla za mizo in položila roke na mizo in je rekla, ZAKAJ NI PRIPRAVLJENA IN ČE JE PRIPRAVLJENA, No potem se je miza dvignila da je pripravljena. Potem sem se vsedel nazaj za mizo in jo začel spraševati o ljubezni(npr. ali me bo imela punca rad), povem vam miza se je tako dvignila, da sem skoraj padel zadaj dol iz klopce!!!

Potem sem rekel MIZA TE LAHKO VPRAšAM NEKAJ V MISLIH, dvignila se je dal lahko. Vprašal sem če BOM KADIL a odgovorila je da nebom (KAR JE RES!). Vprašal sem jo kar se mi je zazdelo. AMPAK NIKOLI JE NESMEš VPRAšATI KAKO DOLGO BOš ŽIVEL , ker potem jo nekako uničiš tako povedano, in se ne dviguje več... Potem smo jo čez čas vprašali MIZA ALI SE LAHKO PRIMAKNE OKRASEK NA JELKI.. RES je bilo, okrasek na jelki se je premaknil! To ni izmišljotina! Potem smo jo še spraševali če bomo imeli kdaj hišo, mama ni vrjela ampak glej LETOS ZAČNEMO Z GRADNJO!

Pogledal sem pod mizo nad mizo vse sem pregledal ampak v mizi ni NITI ENEGA ŽEBLJA! Vprašali smo jo koliko let je stara,rekli smo ji naj se dviguje po 100 let in dvignila se je 8x to se pravi 800 let!... No to je bilo to. Zdaj enkrat gremo z prijateljam spet gor jo malo spraševat kako in kaj.

Ampak večino prijateljev se tega ne upa. (Npr. Kaj bi bilo če bi nekdo VPRAšAL KOLIKO OTROK BOM IMEL, miza bi odgovorila 0, zato to ni zelo dobro če to spašuješ da si ne zagreniš življenja, tudi jaz je se to nisem vprašal in je tudi nebo ker nočem vedet.. Pač fantje je za probat, probejte, več kdo me je z vprašal če bi mu lahko pokazal pa to ker jih zanima

PAČ je strašno ko se ti kr neka stvar dviguje to je res superdupel