Skoči na vsebino

A je kdo od tukaj, sploh kdaj govoriu z duhovi?

123 replies to this topic

#106 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 16 April 2011 - 08:27 AM

Preberi objavoannalovelife, je 16 April 2011 - 06:02 AM, rekel:

:(
oijla
sem bom najprej predstavla sm anna 12letna punca.Ok no pa začnimo, mene zanima kako lahko izpostavim stik z mojo babico ona je duh?
Lp, annalovelife
Pozdravček Anna. Moj odgovor bi se glasil nekako takole: PROSIM, opusti to namero. Stik z umrlimi, torej z duhovi, vzpostavljajo ljudje, ki imajo že mnogo izkušenj, pa še oni imajo pred tem "rešpekt". Samo dejanje "zmoti" entiteto in če se karkoli pozabi, se ne naredi pravilno ali se karkoli zalomi, so lahko posledice zelo hude.
Verjamem, da želiš navezati stik z babico in verjamem, da je to "dober duh", vendar kdo ti garantira, da boš navezala stik ravno z njo?
Preberi ves ta forum in naletela boš na poskuse klicanja duhov, ki se niso končali po pričakovanjih "klicateljev".
Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.
LP, Hunter

#107 slash

slash
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 18 January 2012 - 01:45 PM

Živjo!
Mene zanima kako točno pokličeš duha. Nekje na netu sem namreč zasledil nekaj pravil:
1.Položite tablo na kolena dveh oseb, po možnosti naj bosta to ženska in moški, planšeto pa postavite na sredino table. Planšeto naj primeta rahlo in hkrati črvsto, brez pritiska, kot da bi ji dovolila prosto premikanje po tabli in kot da bi hotela, da njune roke potujejo na planšeti. Dogovorite se, katerega duha boste klicali. V mislih ali na glas ponavljajte frazo, za katero mislite, da bo priklicala duha, s katerim želite stopiti v stik. V nekaj minutah se bo ploščica pričela premikati, sprva počasi, potem hitreje, osebi pa naj, s prsti na njej, potujeta z njo. Takrat lahko začnete spraševati OUIJO. S premikanjem planšete od črke do črke bo OUIJA govorila in odgovarjala na vaša vprašanja.
2. Naenkrat naj sprašuje samo ena oseba, da se izognete zmešnjavi. Vprašanja naj bodo kratka, jedrnata, preprosta in enoumna.
3. Najboljše rezultate boste dosegli, če bodo vse prisotne osebe skoncentrirane na zadevo, o kateri sprašujete. Nikar ne skačite iz ene teme na drugo, kot bi skakali iz enega kamna na drugega. Vse osebe naj bodo resne, skoncentirane na vprašanja. Nihče od prisotnih naj se iz klicanja duhov ne posmehuje, sprašuje absurdnih vprašanj in se smeje odgovorom. Če jo uporabljate površno, njenega vpliva in moči ne boste mogli popolnoma izkoristiti.
4. S tablo naj vedno upravljata dve osebi.
Je to res bi mi lahko kdo svetoval?
Hvala že vnaprej

#108 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 19 January 2012 - 04:57 PM

Probej :D Probat ni greh pravijo ;) To z mizo sem zasledil, ja to je res jst sm 2 kilometra še manj oddaljen od te kmetije in sem že bil tam. Kmetija je malo bol zapuščena v njej stanuje stara bica, in ima tudi hčerko ..... Tam sem bil pred 2 leti ampak zdaj dovgo nisem šel. Ko smo se odpravili tja smo meli zraven 1 liter vine 1 čokolado da daš tisti bici vsaj nekaj za dobro voljo.  Potem smo odšli  v sobo ki je bila miza (mene je bilo zelo strah :D ) , miza je stala sama na sredini sobe (zelo strašno hh). No ko smo prišli v sobo sva se dva vsedla za mizo trije pa so počakali na fotelu(kavču). Ko sem se vsedel za mizo sem dal obe dve roki na mizo (to je namreč zato da lahko nekako črpa energijo iz tebe al kako še sam ne vem), ko sem bil prepravlen sem jo vprašal prvič MIZA SI PRIPRAVLJENA ODGOVARJATNI NA VPRAšANJA, potem se ni dvignila, in potem sem ponovil. No ni obogala potem pa je prišla hčerka od bice in se je ona osedla za mizo in položila roke na mizo in je rekla, ZAKAJ NI PRIPRAVLJENA IN ČE JE PRIPRAVLJENA, No potem se je miza dvignila da je pripravljena. Potem sem se vsedel nazaj za mizo in jo začel spraševati o ljubezni(npr. ali me bo imela punca rad), povem vam miza se je tako dvignila, da sem skoraj padel zadaj dol iz klopce!!! :D Potem sem rekel MIZA TE LAHKO VPRAšAM NEKAJ V MISLIH, dvignila se je dal lahko. Vprašal sem če BOM KADIL a odgovorila je da nebom (KAR JE RES!). Vprašal sem jo kar se mi je zazdelo. AMPAK NIKOLI JE NESMEš VPRAšATI KAKO DOLGO BOš ŽIVEL , ker potem jo nekako uničiš tako povedano, in se ne dviguje več... Potem smo jo čez čas vprašali MIZA ALI SE LAHKO PRIMAKNE OKRASEK NA JELKI.. RES je bilo, okrasek na jelki se je premaknil! To ni izmišljotina! Potem smo jo še spraševali če bomo imeli kdaj hišo, mama ni vrjela ampak glej LETOS ZAČNEMO Z GRADNJO! :D Pogledal sem pod mizo nad mizo vse sem pregledal ampak v mizi ni NITI ENEGA ŽEBLJA! Vprašali smo jo koliko let je stara,rekli smo ji naj se dviguje po 100 let in dvignila se je 8x to se pravi 800 let!... No to je bilo to. Zdaj enkrat gremo z prijateljam spet gor jo malo spraševat kako in kaj. :P Ampak večino prijateljev se tega ne upa. (Npr. Kaj bi bilo če bi nekdo VPRAšAL KOLIKO OTROK BOM IMEL, miza bi odgovorila 0, zato to ni zelo dobro če to spašuješ da si ne zagreniš življenja, tudi jaz je se to nisem vprašal in je tudi nebo ker nočem vedet.. Pač fantje je za probat, probejte, več kdo me je z vprašal če bi mu lahko pokazal pa to ker jih zanima :D PAČ je strašno ko se ti kr neka stvar dviguje to je res superdupel :D

#109 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 24 January 2012 - 07:20 PM

A ta bica kr kogarkol notr spusti da gre mizo preizskust??

#110 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 24 January 2012 - 07:25 PM

Preberi objavoMorticia, je 24 January 2012 - 07:20 PM, rekel:

A ta bica kr kogarkol notr spusti da gre mizo preizskust??

ja pac mal neki prineses in to je to. Mn se zdi da je vedno dosegliva, ker je z stara prek 80 let(bica)... Al kok nwm. Blo bi jo treba vprasat ke so dobl to mizo pa ce se ona kaj bol ve tko o mizi ;)
Saj mi z frendi ene 4 .5 bomo sli zdaj enkrat gor, k nebo vec snega jo sprasevat...

#111 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 24 January 2012 - 07:33 PM

To bi pa prou šla enkrat mal na izlet, jo obiskat hehe :)

#112 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 24 January 2012 - 08:01 PM

prit :P   pa povej prej ;)   Bomo mi zaj sli, pol bom pa tle napiso kok je blo pa to, pa jo bom vpraso se za naprej, kako ima to da lah vsak dan hodijo al kako. To bom vprašal pol bom pa videl kaj bo rekla pol pa napisem tle ^_^

#113 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 25 January 2012 - 04:42 PM

Ok supr. :) pomoje bo začela kmal pobirat vstopnino... splačal bi se ji sigurn :rolleyes:
Bom povedala prej. Da mi opišeš kje točno to je in to.
Poročaj pol. ;)

#114 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 25 January 2012 - 09:10 PM

Za plačat nebo si lahko 100%... Samo neke malega preneses in to je to... Ja splačal se ji bi pa ja seveda, ampak ne ve še veliko folka za to , pač sploh se folk ne zaveda kva vse se lahko dogaja...+ Nobeden ne vrjame, ampak ko pa jih vprasas a prides pogledat pa EH NEE... <_<  :P  Zanima jih ful sam nevejo a bi šli al ne pa al bi vrjeli al ne... Pac mi z prijatli vemo k smo bli in to je to. Grem jo za loto številke vprašat :D 4 milj. evrov ni mal aveštk ;)  Če bi pa vstopnino hotela poberat, bi jo pa ze 50 let nazaj pobirala :rolleyes:  . Hm kk bi lah to povedal... To je v Ravnah (zdaj pa lahko greš čez čečovje gor ali čez Dobjo vas, kjer jaz stanujem. To je na navrškem vrhu, (vozis se po gozdni cesti) :D,in pa tam pa tam je kakšna kmetija ;)

#115 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 06:55 PM

Aha hvala. Bomo že nekak našli, sej to še ne gremo zdej. Jaz sm tud razmišljala da bi jo vprašala za loto hehe. Ampak mogoče ti tega ne more povedat - kaj če lahko pove samo stvari o tebi, ki se je dotikaš in lahko to razbere skozi tvojo energijo... Ne vem no. Upam da prav pove. ;)

#116 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 07:12 PM

vse pove kar jo prašaš, samo kda bos umrl pa to to ne pove.

#117 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 09:03 PM

a pa ste jo spraševal samo o sebi al tud kej druzga? pa a je kej napovedala?

#118 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 09:20 PM

Sprasevali smo jo običajna vprašanja (kajenje, gradnje, pa tko ce ve kok si str pa šola , ljubezen to bol tko no ) pa je vse prav odgovorila. Nismo je kaj vprašali tko npr. kda bo konec sveta pa to... To bi jo vprasu :D.. Ce tko pogledas mal pa se zamislis, spraševav jo bi kako je bilo včasih ko je bili še Rimljani pa to če bi vedla pa bi lah ZGodovino iz tega napisal :D to bi blo cool.

#119 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 27 January 2012 - 04:03 PM

ja to bi blo res super, lahko bi razkrila kakšne nepojasnjene zgodovinske dogodke in to... samo ne verjamem da bi kdo hotu poslušat če bi mu rekel, da si to izvedel od čudežne mize...

#120 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 28 January 2012 - 11:22 AM

Samo da ti veš :D pa si zapises pa vse, pa pol kar bo bo ;)

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0