RAZLIČNE TEORIJE
Started by MAVER|CK, Apr 11 2003 12:13 PM
408 replies to this topic
Objavljeno 29 August 2003 - 07:23 AM
Napisala bom nekaj filmov, kateri so mi bili do sedaj najbolj všeč in se jih trenutno spomnim. Vsi niso ravno čista fantastika, pa vseeno...
DAN NEODVISNOTI, MISIJA NA MARS, RDEČI PLANET, ARMAGEDON, MARS NAPADA (komedija), BREZNO, STIK, .....
Zagotovo sem spustila še kakšen pomemben in super film, vendar se zdaj trenutno res ne spomnim.
DAN NEODVISNOTI, MISIJA NA MARS, RDEČI PLANET, ARMAGEDON, MARS NAPADA (komedija), BREZNO, STIK, .....
Zagotovo sem spustila še kakšen pomemben in super film, vendar se zdaj trenutno res ne spomnim.
Objavljeno 26 December 2003 - 12:50 PM
Citat
Moram reči, da sem si te teorije prebrala, in da so res zanimive. Kar malo zamisliš se nad tem, da bi to res lahko bilo tako. Ne vem. Vsak ima svoje mnenje in vredno bi si bilo prebrati tudi to. Kaj pravite drugi?
Prebral sem vse teorije in so res zanimive in vredne razmisleka.
Prva teorija SMISEL ŽIVLJENJA? je zanimiva; zasnovana na razmnoževanju in razširjanju vrste. Druga toerija TEORIJA 109-IH ELEMENTOV! je zanimiva, vendar bi jo bilo potrebno "posodobiti", zdaj je znanih že 114 elementov. Četrta teorija TEORIJA BERMUDSKEGA TRIKOTNIKA! je zanimiva; prvi dve teoriji se že zasledil, tudi tvoja je smiselna. TEORIJA NEZEMLJANOV!; teorija mi je znana, vendar ne verjamem, da so iz naše prihodnosti. TEORIJA CIVILIZACIJ!; navedbe v uvodnem delu so mi znane, ob tem se spomnim na knjigo "Prikrita zgodovina človeške rase". Toda ostalo...to berem prvič...ne verjamem.
KAJ JE HITREJŠE KOT SVETLOBA? Mene ni treba prepričevati, vem in verjamem, da je misel hitrejša od svetlobe. Glede mase fotona poleg tega obstaja tudi zelo stroga eksperimentalna zgornja meja, ki trenutno pravi, da je masa fotona pod 5 10-66kg. Teorija TEORIJA KOLONIZACIJE VESOLJA! je Zanimiva, ampak prvič berem, da bi gravitacijska sila bila iz delcev - od kje ti to. TEORIJA ONESNAŽEVANJA OKOLJA! Zanimiva torija. Poleg tega že obstajajo tehnologije, ki bi zmanjšale onesnaževanje okolja. Znana je že hladna fuzija, mogoč je pogon motornih vozil na vodik in celo vodo, vandar tisti ki služijo z nafto, preprečujejo razvoj teh tehnologij. TEORIJA O PREVLADI ROBOTOV NA ZEMLJI! Tudi zanimiva teorija, kar srh te spreleti, če pomisliš, da se to lahko res uresniči. Glede kontrole vremena in naravnih katastrof (potres), obstaja takšna tehnologija (HAARP). TEORIJA POTREB! Zanimiva teorija, videti je, da gojiš željo po novem svetovnem redu; načrti obstajajo...
Odgovori

1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0