NLP-ji - ali obstajajo?
Started by mayci, Aug 27 2003 08:38 PM
183 replies to this topic
Objavljeno 11 September 2003 - 01:00 PM
Tudi jaz sem trdo prepričan v obstoj nezemljanov, ker sem že nekaj videl. Čeprav pa je na svetu tudi ogromno izmišljotin.
Kar se pa tiče vlad in nekaterih veljakov,ki so nekaj videli je pa tako. Zaradi svojih interesov molčijo, ravno zaradi moči in dobičkov molčijo ali pa celo tajijo.
Bojim pa se da bo prišel dan ko bo moral za vse laži nekdo odgovarjat. Sicer pa se bo vse spremenilo vse leta 2012. Kaj se bo spremenilo vemo za zdaj samo nekateri. Samo namig nastala bo selekcija.
Kar se pa tiče vlad in nekaterih veljakov,ki so nekaj videli je pa tako. Zaradi svojih interesov molčijo, ravno zaradi moči in dobičkov molčijo ali pa celo tajijo.
Bojim pa se da bo prišel dan ko bo moral za vse laži nekdo odgovarjat. Sicer pa se bo vse spremenilo vse leta 2012. Kaj se bo spremenilo vemo za zdaj samo nekateri. Samo namig nastala bo selekcija.
Objavljeno 24 September 2003 - 06:51 PM
Mnogo stvari poznam, ki se jih ne upam povedati v javnosti. Lahko pa povem, da se bo začilo leta 2011 in trajo do leta 2012. O tem pišejo indijski spisi, Maji in mnodi spisi. Nič ne bo katastrofalnega. Zgodilo se bo, da tisti ki bodo pripravleni bodo odšli ostali pa bodo živeli svoje življenej na tem planetu in ga še naprej uničevali. Nogoče če vam bo usoda dana pristanete v Loži in boste vse zvedeli. Kaj je loža ne smem povedati, lahko pa samo pobrskate. Napisana je knjiga sloveskega avtorja.
So stvari, ki bi jih rad delil z ljudmi, a še niso pripravljeni in tudi ne rad govorim o tem po spletu, ker je zelo nadziran.
So stvari, ki bi jih rad delil z ljudmi, a še niso pripravljeni in tudi ne rad govorim o tem po spletu, ker je zelo nadziran.
Objavljeno 29 September 2003 - 06:03 AM
Zanimivo Izidor. Vse kar si napisal me zelo zanima, škoda le, da o tem ne morem izvedeti več.
Mimogrede poslala sem ti e-mail, odgovor na tvojega, a še do sedaj nisem dobila odgovora nazaj.
Bi pa omenila še nekaj. Namreč s fantom sva iz sobote na nedeljo zjutraj ob 1 uri videla nekaj zanimivega na nebu. Dve svetlobi, ki sta bili le malo narazen in sta utripali. Ena zelo hitro in bolj slabotno utripanje, druga pa je utripala le tu in tam in še takrat je zelo zasvetila. Seveda sva prvo pomislila na letali, ampak ko sta ti zadevi že 15 minut bili vedno na enem mestu in tudi svetili enako, verjetno letali nista mogli biti. Kar naenkrat pa sta obe svetlobi kar izginili.
Mimogrede poslala sem ti e-mail, odgovor na tvojega, a še do sedaj nisem dobila odgovora nazaj.
Bi pa omenila še nekaj. Namreč s fantom sva iz sobote na nedeljo zjutraj ob 1 uri videla nekaj zanimivega na nebu. Dve svetlobi, ki sta bili le malo narazen in sta utripali. Ena zelo hitro in bolj slabotno utripanje, druga pa je utripala le tu in tam in še takrat je zelo zasvetila. Seveda sva prvo pomislila na letali, ampak ko sta ti zadevi že 15 minut bili vedno na enem mestu in tudi svetili enako, verjetno letali nista mogli biti. Kar naenkrat pa sta obe svetlobi kar izginili.
Objavljeno 26 December 2003 - 02:00 PM
Citat
Več milijonov zanesljivih in odgovornih ljudi je že poročalo o neznanih letečih predmetih. Policisti, duhovniki, politiki, piloti in mnogi drugi so osuplo opazovali, kako so v zraku uganjali neverjetne akrobatske norčije.
Vse več ljudi trdi, da so se celo že srečali s člani posadke NLP-jev. Nekateri so med bližnjimi srečanji tretje vrste (bližje srečanje tretje vrste - ko se ljudje srečajo z nezemljani) dobili poškodbe, ki jih tudi najsodobnejša medicina ni mogla razložiti oz. odpraviti.
Kljub skeptičnim stališčem vlad in ljudi, ki trdijo, da takšne stvari ne obstajajo, pa z vseh delov našega planeta prihajajo nova in nova poročila o skrivnostnih videnjih NLP-jev.
...jaz sem prepričana, da nezemljani in NLP-ji SO, OBSTAJAJO in SO RESNIČNI...verjamem v njihov obstoj...verjamem tudi, da smo opazovani iz vesolja in to s strani razumnih in inteligentnih bitij...
Vse več ljudi trdi, da so se celo že srečali s člani posadke NLP-jev. Nekateri so med bližnjimi srečanji tretje vrste (bližje srečanje tretje vrste - ko se ljudje srečajo z nezemljani) dobili poškodbe, ki jih tudi najsodobnejša medicina ni mogla razložiti oz. odpraviti.
Kljub skeptičnim stališčem vlad in ljudi, ki trdijo, da takšne stvari ne obstajajo, pa z vseh delov našega planeta prihajajo nova in nova poročila o skrivnostnih videnjih NLP-jev.
...jaz sem prepričana, da nezemljani in NLP-ji SO, OBSTAJAJO in SO RESNIČNI...verjamem v njihov obstoj...verjamem tudi, da smo opazovani iz vesolja in to s strani razumnih in inteligentnih bitij...
Citat
Vse, kar se piše o raznih videnjih, srečanjih in podobno ne verjamem, saj je veliko takšnih, ki si to preprosto izmislijo. Uradnih dokazov za njihov obstoj še res ni, saj vsako tako zadevo hitro utišajo in prikrijejo, vsega pa jim vseeno ne uspe. In toliko videnj po svetu zagotovo ni le izmišljenih, ampak so eni od teh tudi resnični. Nekaj na tem zagotovo je, če pa NLP-ji zares prihajajo z drugih planetov ali so proizvod kar nas samih, pa res ne bi vedela.
Moti me, da po vsem tem še vedno vztrajno prikrivajo njihov obstoj. Se res tako bojijo panike po svetu ali kaj je tako skrivnostnega?
Moti me, da po vsem tem še vedno vztrajno prikrivajo njihov obstoj. Se res tako bojijo panike po svetu ali kaj je tako skrivnostnega?
Citat
Mogoče se pa bojijo zavrnitve nezemljanov s strani ljudi. Kr npr. poglej primer: Pridejo nezemljani, ki nam povejo vso našo preteklost, da so naši kreatorji, da so nas že obiskovali, priskrbeli določene tehnologije,...Ljudje bi po moje kr zgubil smisu življenja, vera v katero so verovali je bila lažna, izkoriščali bi tehnologije v zle namene, skratka nekateri še niso pripravljeni na to tako kot smo mi tu na tem forumu. Za njih ne obstaja svet dlje od modrega neba. Ne dojamejo še pač.
Citat
Bo kar držalo, tudi sam verjamem v njihov obstoj. Teh pričevanj je veliko, priče izhajajo iz različnih poklicnih, družbeno socialnih in starostnih skupin, tudi med otroci je veliko prič. Nekateri pa si zgodbo izmislijo, ker si želijo (medijsko) pozornost. Veliko jih trdi, da so srečali s posadko NLP-jev, največkrat z Greyi. Greyi so (med ljudmi) znani po ugrabitvah in poskusih, ki jih izvajajo na ljudeh. Vendar niso vsi greyi takšni.
Kljub tolikim pričam in "dokazom" je težko tajiti njihov obstoj, kar si vlade vztrajno prizadevajo, zgolj zato, da bi ohranile moč in oblast.
Nekatere vlade bi naj imele stike z njimi in njihovimi podzemnimi bazami na Zemlji, preučevale in preizkušale njihovo tehnologijo (Area51). Toda vse kar se taji se bo moralo enkrat tudi razkriti, kar posamezniki že počnejo (npr.: http://www.geocities...Schneider.html).
Uradno razkritje o njihovem obstoju bi prineslo nemalo sprememb.
Wolverine, tehnologijo zlorabljajo že zdaj, vemo pa tudi, da verski sistemi, ki jih poznamo (pa naj gre za stara ali nova verstva, verstva domorodskih ljudstev ali "civiliziranega" človeka) niso to kar mislimo; da so preroki (Jezus, Buda, Krišna, Mohamed in drugi) nezemljani.
Zgodbe o vilah, škratih, palčkih, demonih, vampirjih, valkrjih ipd. bodo dobile povsem drugačno podobo.
Po moje do panike ne more priti, pač pa bodo ljudje spregledali.
Tisti, ki pa bi, bi zaradi napačnih predstav, predsodkov in nevednosti.
Bomo videli.
Objavljeno 26 December 2003 - 02:05 PM
Citat
Bojim pa se da bo prišel dan ko bo moral za vse laži nekdo odgovarjat. Sicer pa se bo vse spremenilo leta 2012. Kaj se bo spremenilo vemo za zdaj samo nekateri. Samo namig nastala bo selekcija.
in
Citat
Lahko pa povem, da se bo začelo leta 2011 in trajo do leta 2012. O tem pišejo indijski spisi, Maji in mnodi spisi. Nič ne bo katastrofalnega. Zgodilo se bo, da tisti ki bodo pripravleni bodo odšli ostali pa bodo živeli svoje življenej na tem planetu in ga še naprej uničevali. Nogoče če vam bo usoda dana pristanete v Loži in boste vse zvedeli. Kaj je loža ne smem povedati, lahko pa samo pobrskate. Napisana je knjiga sloveskega avtorja.
Izidor, dovoli mi malce kritike. Ne vem za koga se imaš, da si tako skrivnosten. Zadevo okrog leta 2012 poznam. Pojem selekcija v ta kontekst ne sodi, kajti tu gre za svobodno izbiro in odločitev vsakega posmeznika. Nihče ne bo izvajal selekcije. In lože, te najdemo v povezavi z novim svetovnim redom in ne z dogodki leta 2012.
Za knjigo slovenskega avtorja pa mislim, da vem katerega gre.
In še:
Astronom in majevski astrolog Hunbatz Men je dekodiral večino od 17 majevskih koledarjev.
Eden od teh koledarjev "Calendario edel Tzek'eb o Pleyades", opisuje čas poti in pomen orbite našega Sonca okrog osrednje zvezde Plejad, Alkione.
Glede na ta koledar se bo 26.000 letni cikel zaključil decembra 2012. Poleg tega bomo tedaj zaključili tudi večji, 104.000 letni cikel in začeli "El Quanto Sol".
V tem ciklu bodo tisti, ki ostanejo, postali kozmično človeštvo. Takrat bodo možni tudi kontakti z ostalimi svetovi.
Objavljeno 30 June 2005 - 10:59 AM
Ravnokar sem brala že staro številko Misterija izpred enega leta in sem zasledila članek, da so NLP-ji pravzaprav prihajali s Floride!
Neki da je vojska poskušala konstruirati zračno plovilo v obliki diska!
Potem so vse slike ki so bile posnete fake NLP-ji?
Potem so vse slike ki so bile posnete fake NLP-ji?
Objavljeno 01 July 2005 - 10:26 AM
Ne, kje pa....toliko različnih NLP-jev je, da so nekateri res lahko zemeljskega izvora, da pa še mi ne vemo za njih ali pa jih preprosto ne spoznamo, obstajajo pa tudi resnični NLP-ji, ki prihajajo iz vesolja. Treba je razumeti, da ima kratica NLP lahko več pomenov oz. je več različnih neznanih letečih predmetov, ki lahko prihajajo tudi z zemlje ali iz vesolja.
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0