Skoči na vsebino

NLP-ji - ali obstajajo?

183 replies to this topic

#1 mayci

mayci
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 27 August 2003 - 08:38 PM

...med mnogimi, ki so videli NLP-je, je bil tudi predsednik ZDA; kasneje je za raziskave, ki naj bi pojasnile te nenavadne pojave namenil kar 20 milijonov dolarjev. Videla sta ga tudi svetovni boksarski prvak in politični voditelj karibskega otoka; kasneje si je zelo prizadeval, da bi na dnevni red Organizacije združenih narodov uvrstili tudi vprašanje neznanih letečih predmetov. Nekdanji generalni sekretar OZN jih je označil kot »za vietnamsko vojno najpomembnejši svetovni problem«...

...vojna v Vietnamu je sicer že končana, neznani leteči predmeti (NLP-ji) pa nas še vedno obiskujejo...

Več milijonov zanesljivih in odgovornih ljudi je že poročalo o neznanih letečih predmetih. Policisti, duhovniki, politiki, piloti in mnogi drugi so osuplo opazovali, kako so v zraku uganjali neverjetne akrobatske norčije.

Vse več ljudi trdi, da so se celo že srečali s člani posadke NLP-jev. Nekateri so med bližnjimi srečanji tretje vrste (bližje srečanje tretje vrste - ko se ljudje srečajo z nezemljani) dobili poškodbe, ki jih tudi najsodobnejša medicina ni mogla razložiti oz. odpraviti.

Kljub skeptičnim stališčem vlad in ljudi, ki trdijo, da takšne stvari ne obstajajo, pa z vseh delov našega planeta prihajajo nova in nova poročila o skrivnostnih videnjih NLP-jev.

...jaz sem prepričana, da nezemljani in NLP-ji SO, OBSTAJAJO in SO RESNIČNI...verjamem v njihov obstoj...verjamem tudi, da smo opazovani iz vesolja in to s strani razumnih in inteligentnih bitij... Jaz se že dolgo zanimam za te stvari, zato bi rada spoznala koga, ki ga ta tema prav tako zanima in se je o njej pripravljen tudi pogovarjat (ampak to velja samo za resne )...

Uživajte...  :wink:

#2 Postal

Postal
  • Člani
  • 74 Objav:
  • Interests:rad zalivam grmovja in sadim jablane

Objavljeno 28 August 2003 - 12:10 AM

ja hm...ta stvar me zelo zanima.,ampak kokr sm premišljeval je to ena bedarija.

kje so resnični dokazi?

tiste leteče cigare pa to,to so bili vojaški preizkusi raznih novih raket.
pa tista norost v 50. letih...k se prov vid na filmčkih da so nardil vesoljce iz plastike.

to je samo človekova domišljija.evo ko bom pa sreču kakšnega vm bom povedu 8)
Objavljena slika

#3 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 28 August 2003 - 06:43 AM

Tudi jaz spadam med tiste, ki nezemljane še sicer nisem videla, pa vendar verjamem, da obstajajo.
Vse, kar se piše o raznih videnjih, srečanjih in podobno ne verjamem, saj je veliko takšnih, ki si to preprosto izmislijo. Uradnih dokazov za njihov obstoj še res ni, saj vsako tako zadevo hitro utišajo in prikrijejo, vsega pa jim vseeno ne uspe. In toliko videnj po svetu zagotovo ni le izmišljenih, ampak so eni od teh tudi resnični. Nekaj na tem zagotovo je, če pa NLP-ji zares prihajajo z drugih planetov ali so proizvod kar nas samih, pa res ne bi vedela.
Moti me, da po vsem tem še vedno vztrajno prikrivajo njihov obstoj. Se res tako bojijo panike po svetu ali kaj je tako skrivnostnega?

Mayci tudi jaz verjamem v njihov obstoj, zato si našla sorodno dušo, ki se je o tem res pripravljen resno pogovarjati.

LP
Bina

#4 Wolverine

Wolverine
  • Člani
  • 33 Objav:

Objavljeno 28 August 2003 - 12:37 PM

Mogoče se pa bojijo zavrnitve nezemljanov s strani ljudi. Kr npr. poglej primer: Pridejo nezemljani, ki nam povejo vso našo preteklost, da so naši kreatorji, da so nas že obiskovali, priskrbeli določene tehnologije,...Ljudje bi po moje kr zgubil smisu življenja, vera v katero so verovali je bila lažna, izkoriščali bi tehnologije v zle namene, skratka nekateri še niso pripravljeni na to tako kot smo mi tu na tem forumu. Za njih ne obstaja svet dlje od modrega neba. Ne dojamejo še pač.

#5 mayci

mayci
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 28 August 2003 - 03:35 PM

Super Bina....lepo, lepo  :wink:  ...končno sem našla pravi forum na katerem se da o teh stvareh normalno pogovarjat....

....glede tega, kar si napisala....jaz se popolnoma strinjam s tabo in Wolverinom....

------------------------------------------------------------------------------
....pred približno enim mescem je bilo to na TV-ju (Discovery channel – "Brazilski Roswell")..k sreči sem si to posnela, tako da bom lahko o tem več napisala....

BRAZILSKI ROSWELL:

...20. januarja leta 1996 je neznani objekt strmoglavil v Virginhi (Brazilija), v dveh dneh pa so brazilske oblasti ujele dva ŽIVA nezemljana. Ko so ujeli prvo bitje so takoj prepovedali javno obveščanje. Čeprav je bilo območje zavarovano z vojaki in reševalci, je preko 12 ljudi videlo vozilo in telesa....

Na ta dan je na ducate ljudi poročalo, da so videli NLP-je. Ljudje so bili zelo zaskrbljeni, saj je v živalskem vrtu nenadoma umrlo veliko živali. Priče trdijo, da so videli bitja, ki so jih pripeljali v bolnico na obdukcijo. Brazilska vlada trdi, da niso prišli v stik z nezemljani. Vojaške priče pravijo, da so bile prisotne, ko so ujeli nezemljana….(en vojak je opisal bitje) opis: "bitje je bilo visoko okoli 160 cm in je imelo velika stopala v obliki črke V. Imelo je temno kožo, ki je izgledala mastna. Njegova glava je bila velika, večja od naše na kateri so bili nekakšni izrastki – trije"....

Ujeli so bitji iz drugega planeta in ju nato biološko pregledali. "To bo postal zelo pomemben dogodek na katerem bomo lahko dokazali, da so nezemljani res obiskali naš planet" (to pove vojak, samo ne isti kot prej  )....

Raziskovalci pravijo, da je ponoči, 15. januarja (torej 5 dni pred strmoglavljenim NLP-jem) ameriški vohunski satelit opazil vstop neznanega objekta v zemeljsko atmosfero. Ameriški obrambni sistem NORAD, na gori Cheyenne, je opozoril brazilsko vlado, da je objekt na poti proti Virginhi. Vojaška baza v Thes Coracoesu je bila takoj v stanju pripravljenosti....ameriška vojska jih ni samo opozorila ampak je pokazala zanimanje, da bi pri tem tudi sodelovali, saj bi lahko odkrili veliko novega, če bi prišli do razbitin ali pa bitij (to je bila noč 'skrivnostne vojaške aktivnosti')...

Dogodek, ki se je zgodil v Virginhi je postal zanimiv za ljudi po celem svetu...Virginhija je vzbudila 'divje' zanimanje za nezemljane...."Iz dokaznega gradiva lahko razberemo, da se je takrat brez dvoma nekaj zgodilo…tega ne rečemo le zaradi razlag ljudi, ki so bili takrat v mestu ampak zaradi zgodb ljudi, ki so bili v direktnem stiku z dogodki" (mnenje znanega ufologa).

Sedaj pa me zanima... :?:

- [b]Kakšno je vaše mnenje glede Brazilskega Roswella...oz. ali verjamete v to?[/color]

#6 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 28 August 2003 - 05:07 PM

Glede na tisto prej kar ste govorili...tudi jaz mislim da obstajajo...?e ne kako bi vedli kakšni izgledajo, kako bi lahko delali toliko filmov o tem...veliko kako-jev je....
Objavljena slika

#7 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 28 August 2003 - 06:34 PM

Glede Roswella pa ne vem kaj bi povedala...tam se je zgodilo toliko nenavadnih stvari....za?elo se je pred nevem kolikimi leti in to traja še danes...imam ob?utek kot da to mesto je nekakšen magnet za nlpje in ta bitja!
Objavljena slika

#8 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 29 August 2003 - 11:40 AM

Glede Brazilskega Roswela, mislim Lizaa, da si ga razumela malo narobe, če sem jaz tebe prav razumela. Ta se je dogajal v Braziliji, oni Roswell pa je čisto drugi.

Sama o tem mislim, da na tem zagotovo nekaj je, saj je veliko ljudi v to vpletenih kot očividcev, vendar pa o tem prej še nisem slišala.

#9 mayci

mayci
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 29 August 2003 - 03:17 PM

Bina...a nisi vedela za Brazilski Roswell? ...ja prav imaš Brazilski Roswell se je dogajal v Braziliji (natančneje v Virginhi) ...medtem ko se je oni drugi Roswell dogajal v ZDA (Nova Mehika).

---------------------------------------------------------------------------------

Vprašanje:  :?:

Kaj bi naredili, če bi pristal NLP čisto blizu vas?

(prosim za resne odgovore)

#10 mayci

mayci
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 29 August 2003 - 03:28 PM

...drgač pa moj odgovor na moje vprašanje...hmmm....ja jaz bi jih fullll rada nekoč srečala (nezemljane), pa če bi jih res srečala bi izkoristla priliko in jih začela spraševat vse možne reči ...ja zdej tak govorim sam v resnici pa ne vem kaj bi naredla v tistem trenutku...najbrž bi zaradi tistega "začetnega šoka" naredla kako bedarijo (ne vem mogoč bi kej vrgla v njih)..sam upam da ne, ker bi mi blo kasnej žal (se bi poskusla obvladat)...no in če bi mi uspelo, bi bla najbrž najsrečnejši človek na tutem našem malem planetu, ker se taka priložnost kot je to, da srečaš tako inteligentna bitja kot so oni, ne more ponovit....

No to je čist moje razmišlanje.....  :wink:

...zdej pa še vi... kaj bi vi storili? ...

#11 Hot_head

Hot_head
  • Člani
  • 312 Objav:
  • Interests:Duhovi NLP

Objavljeno 29 August 2003 - 04:25 PM

Kaj bi storu če bi jih srečal :?:  Dobro uprašanje pomoje bi hotu it znjimi!
Drugače bomo pa tako rekl nezemljani sigirno so kajti vesolje kot vesolje je neskončno ( pa naj kdo reče da je vidu rob vesolja ) tako da bi bilo to potrata prostora če bi bili samo mi

#12 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 01 September 2003 - 05:25 AM

To pa zagotovo Hot_head. Vesolje je res neskončno in kdor misli, da smo sami tu... no potem, bi to bila res potrata prostora.
In kaj bi jaz storila, če bi srečala NLP? Kot praviš Mayci tudi jaz takrat od šoka verjetno ne vem kaj bi naredila. Bi pa sigurno želela vedeti vse, kar vedo o vesolju, zemlji, prihodnosti, NLP-jih...in se peljati z njihovo ladjo malo po vesolju.. uh, to bi pa res rada.

#13 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 01 September 2003 - 03:39 PM

Jaz resni?no povedano..bi zbežala! Sigurno se ne bi ustavljala z njimi in še najman ne bi šla z njimi!
Objavljena slika

#14 mayci

mayci
  • Člani
  • 10 Objav:

Objavljeno 01 September 2003 - 06:04 PM

he, he, he..... zanimivo, zanimivo... ostala brez besed  :wink: ... resnično bi jih rada srečala....upam.... in želim si, da jih nekoč tudi bom....

#15 Bina

Bina
  • Člani
  • 5431 Objav:

Objavljeno 02 September 2003 - 04:50 AM

Saj... tudi jaz bi jih rada srečala...amapk le pod pogojem, da mi ne bi nič naredili... :?  :roll:

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0