Daj ti se pomiri ok? Pa nisem debil, sem kot ti, to je vsej ajde...
NLP video posnetek
Started by MAVER|CK, Jun 27 2005 02:57 PM
95 replies to this topic
Objavljeno 23 December 2007 - 09:48 AM
Mam nov posnetek NLP-ja za ocenit, če ga še lučajno niste videl:).
ftp://oki:blatnik@blatnik.net/videos/X-files/Ufo-Haiti.wmv
Kaj pravite?
Vse ostale posnetke pa si lahko ogledate tule:
ftp://oki:blatnik@blatnik.net/videos/X-files/
ftp://oki:blatnik@blatnik.net/videos/X-files/Ufo-Haiti.wmv
Kaj pravite?
Vse ostale posnetke pa si lahko ogledate tule:
ftp://oki:blatnik@blatnik.net/videos/X-files/
Objavljeno 23 December 2007 - 09:25 PM
to je fake .
Ta tip , ki je tole posnel je na eni strani z ufoti dal link do tega in na koncu je pisalo nekaj v smislu : Naj majo UFO friki veselje , mi pa vemo , da to ne obstaja .
PS. Maverick : tisti tvoj posnetek-žitni krogi ... cisto mozno , ker se tak mali lucki podnevi tezko opazite .
Ta tip , ki je tole posnel je na eni strani z ufoti dal link do tega in na koncu je pisalo nekaj v smislu : Naj majo UFO friki veselje , mi pa vemo , da to ne obstaja .
PS. Maverick : tisti tvoj posnetek-žitni krogi ... cisto mozno , ker se tak mali lucki podnevi tezko opazite .
Sporočilo uredil(-a) Dario dne 23 December 2007 - 09:30 PM
Objavljeno 02 January 2008 - 09:05 AM
To je eden od posnetkov,ob katerih se vedno nasmehnem,ker so pripravljeni tako laično,da se mi ravno smili ta avtor in podobni.Prikazal bom neumnosti:
"NLP",se pojavi z velikansko hitrostjo, pri nebotičniku a opazovalka že vpije,"glejte".Da bi bilo to možno,bi ga morala opazit znatno prej,ko bi bil objekt še močno na levi strani,kar pa je zaradi njegove majhnosti in hitrosti,skoraj nemogoče.Potem moramo nujno upoštevati reakcijski čas opazovalca;to je OPAZOVALEC -1 - (ki ga opazi)
--objekt opazit
- objekt možgansko registrirat - (miselno identificirat)
- reagirat - (vskliknit)
-- OPAZOVALEC 2 - (ki fotografira)
-- mora objekt zaznat
- mora pripravit aparat za slikanje
-- mora objekt "vlovit v objektiv
Za vse to,je če upoštevamo nujno reakcijske čase OPAZOVALCEV 1 IN 2,je to min. 3,5sek,ob upoštevanju,da pričakujemo neko posebnost.V teh 3 sekundah,pa bi objekt moral biti znazno večji in počasnejši!!
"NLP",se pojavi z velikansko hitrostjo, pri nebotičniku a opazovalka že vpije,"glejte".Da bi bilo to možno,bi ga morala opazit znatno prej,ko bi bil objekt še močno na levi strani,kar pa je zaradi njegove majhnosti in hitrosti,skoraj nemogoče.Potem moramo nujno upoštevati reakcijski čas opazovalca;to je OPAZOVALEC -1 - (ki ga opazi)
--objekt opazit
- objekt možgansko registrirat - (miselno identificirat)
- reagirat - (vskliknit)
-- OPAZOVALEC 2 - (ki fotografira)
-- mora objekt zaznat
- mora pripravit aparat za slikanje
-- mora objekt "vlovit v objektiv
Za vse to,je če upoštevamo nujno reakcijske čase OPAZOVALCEV 1 IN 2,je to min. 3,5sek,ob upoštevanju,da pričakujemo neko posebnost.V teh 3 sekundah,pa bi objekt moral biti znazno večji in počasnejši!!
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0