Skoči na vsebino

- - - - -

POHVALA

221 replies to this topic

#211 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 17 July 2006 - 12:24 PM

Pa res ne, škoda, a misliš, da še zaj kronce nabira?

#212 gost1

gost1
  • Člani
  • 3467 Objav:

Objavljeno 18 July 2006 - 09:27 AM

Kaj pa to pomeni? Da TV gleda al kaj podobnega?

NO, jaz včasih ne razumem niti naših krajanov :P
Enkrat smo šli za pusta pač okol po "krofe". In pridemo do ene stareše gospe, pa nam reče: "Ka bote krape meli?". Pa se mi pogledamo, pa si mislimo, če je normalna, da nam bi ribe devala! In pol je bla tak jezna, da je vsakemu deset tolarjev dala, pa adijo. Mi smo pa bli 100%, da se ji je pač zmešalo in nam hoče ribe dat :D
Objavljena slika

#213 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 19 October 2007 - 09:22 PM

Končno sem našla en normalen forum,kar se tiče teh nenavadnih stvari.Super res,ker opažam,da ni forum z najstniki,ki se samo zafrkavajo in niso resni.No če je kje kakšen najstnik,se mu opravičujem,sicer sem pa omenila le na tiste,ki niso resni. ;)
No v glavnem,veliko zanimivih tem.Kar tako naprej!

#214 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 26 August 2008 - 06:30 PM

ja jas dam tudi pohvalo na ta forum pa vse ki v so tukaj tudi kake objave dali  :D
lepota je grdega začetek

#215 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 26 August 2008 - 06:46 PM

hvala lepa :o
ja ta forum je res zakon. sam škoda ko so mimo časi njegove slave. hehe :D

#216 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 26 August 2008 - 08:58 PM

ja to je res škoda  :D
lepota je grdega začetek

#217 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 27 August 2008 - 10:43 AM

Mogoče pridem back ... :D, vi se potrudite in obudite prave teme :o

#218 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 11 September 2008 - 07:10 PM

ja bomo probali  :D
lepota je grdega začetek

#219 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 12 September 2008 - 03:56 PM

malo sem zapustu forum ker ni bilo več nikogar od "starih" - Sumba , Andariel , Azmond (ok zaj je back ...) pa gost1 ... Nirti ... to so bili lepi časi , ampak časi se menjajo , pravtako tudi moje mišlenje o vseh teh zadevah , ki jih pišemo na forumu ...

#220 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 12 September 2008 - 09:42 PM

ja? no vidš to lahko deliš z nami.. kako se menja tvoje menje? me zanima kako zda jgledaš na te reči? se ti zdi vse bolj pač le neka izmišlotina? :D

#221 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 13 September 2008 - 02:58 PM

Preberi objavoAzmond, je Sep 12 2008, 10:42 PM, rekel:

ja? no vidš to lahko deliš z nami.. kako se menja tvoje menje? me zanima kako zda jgledaš na te reči? se ti zdi vse bolj pač le neka izmišlotina? :D

Ne nikakor ni izmišljotina , vendar sem opazil , če do zdaj nisem nikoli nič nezemeljskega videl , tudi zdaj nebom ... še vedno se trudim z magijo ampak pazim , da me ne povleče noter ... pazim no . Glede Boga , nisem več tako veren - ne molim itd. ampak govorim Bogu o mojih težavah (nisem nor ...:o) , dilemah itd.

Več po oglasih .

pS: kaj pa ti Azmond ?

#222 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 13 September 2008 - 11:45 PM

ej več ali manj kar podobno kot ti. ni izmišljotina. nisem še nič opazil, sem pa spoznal in slišal veliko norih stvari. tudi sanjal sem kaj norega velikokrat. z magijo se ukvarjam tako tako. verjamem v bitje ki nas je vse ustvarilo. se pogovarjam s tem bitjem... in tako dalje. kar podobno ne? :o hehe- drugače pa mi gre že na jetra ker še vedno nekaj čakam in ne vem kaj. vse že mam kar rabim in lahko bi že zdavnaj začel s svojo potjo naprej, samo kar vztrajam na istem mestu. a veš un filiing ko veš da te čaka še tolko znanja in skrivnosti in da moraš naprej pa se kar ne spraviš... nekaj takega hh :D

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0