razumem in vem kaj bi rad povedal. ampak jaz bi rad vsaj nek dokaz, da imam angela varuha. mogoče sem ta dokaz že dobil, vendar se ga nisem zavedal.
Angeli varuhi
Started by Yorni, Dec 08 2003 06:22 PM
79 replies to this topic
Objavljeno 05 October 2006 - 07:15 AM
"dokaz" najlažje dobiš takrat, ko se tudi sam pripraviš da boš verjel, ali pa se vsaj potrudil sprejeti, da obstajajo angeli, vodniki, oz. ta bitja, ki so nam osebna in nam stojijo ob strani. Ker so angeli bitja čustvenega sveta, nimajo človeškega uma, kar pomeni da ne analizirajo, ne razmišljajo. Čutijo. Tako da če hrepeniš po nekem dokazu, je nujno da se jim odpreš, in "razmišljaš s srcem" oz. jih prosiš iz srca, in želja naj bo polna čustev, iskrena. ker le tako razumejo. Dokaz ne vem kak bo. Osebno, jaz verjamem vanje, pa naj so to angeli, osebni vodniki ali katera druga bitja. Dokaz ki sem ga jaz prejel, ko sem se odprl, ni bil viden, temveč čuten. Obilo sreče, notranje svobode, prisotonosti, ljubezni, obdanosti, smisla. vse to sem prjel ko sem jih poklical. Heh, vendar pa še vedno ne moreš vedeti, kdo je to "poslal". Verjetno ni kakega uneverzalnega dokaza, ki bi ustrezal vsem, kot naprimer fotografija... Vsak če močno želi bo začutil njihovo prisotnost drugače. Potem je bolj pomembno od človeka samega če želi verjeti, kot od angelov...
Objavljeno 05 October 2006 - 06:52 PM
ja, vem...samo ravno to je to, da je ta dokaz težko dobiti. Ali pa tudi ne. Poznam nek primer, ki bo morda ustrezal takemu dokazu. Neka moja prijateljica je sanjala, da hodi po cesti na sončen dan, z dvema prijateljema. Ko si šli mimo enega rdečega avta, se je naslonila nanj in pogledala v nebo. In pred sabo je v zraku zagledala angela (če je imel krila ne vem, toda v sanjah ji je bilo jasno da je angel) in ta se ji je nasmehnil... to so bile njene sanje. Naslednji dan, je hodila prav zares po cesti z dvema prijateljema, se naslonila na rdeči avto in pogledala v nebo. V tistem trenutku se je spomnila svojih sanj. Sicer ni videla angela kot v sanjah, je pa vedela da je tam, ker se je vse natanko ujemalo.
Objavljeno 06 October 2006 - 09:10 AM
ja men se je zgodilože kaj podobnega...vendar no...sumba sej vem- te popolnoma razumem- hočš se prepričati na lastne oči...to je vendar popolnoma razumljivo- vendar včasih moraš pomisliti da je ravno zato nastala beseda, ki nosi poseben pomen- VERA... kaj več pa ti ne moremo pomagati...zakaj pa bi moralverjeti a imaš ravno angela varuha?- če si prepričan drugače, pač tako vrjemi- če misliš da nate gleda določen bog ali pa imaš skupino angelov...kakorkoli že...jasno nam ne bo vrjetno nikoli...pa vendar, kako pa bi bilo smotano če bi vse vedel in vse znal, ali pa bi se uresničilo popolnoma vse kar si zaželiš?- potem bi vse izgubilo na pomenu in nebi imel izziva... včasihmoraš pogledati z drugega vidika
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0