Okej js sm tuki nova. Pozdravljeni usi supaj!
Na to temo bi rada povedala svoje dogodke. Sej mugoče se mi res mal meša. Nikol namreč nisem verjela u take rči, razen v to kar vam bom povedala.
Jaz se ne spomnim čisto nobene stvari iz otroštva. No ubistu sm stara 15 let. Spomnim se sam stvari za katere mi starci ves čas govorijo, da niso resnične. Ne vem kdaj sem se jih začla spominjat. Vem samo, da imam tak občutek kot, da se jih spomnim že od rojstva. Slišala sem, da se naj bi prejšnjega živlenja spomnil do svojega 2. leta. No jes mislm, da se jas spomnim del mojega prejšnega živlenja. Razmišlala sm že, da sm to sanjala in, da se tega pač sponim in to mi tut guvorijo starci. Ampak tega se tko drugač spomnm. Čist na drug način, ki ni popisliu. Spomnim se kako sem hodila pi 5. letin na angleščino v neko čudno stavbo in , da sem boževala ta predmet, imela sem čisto črne dolge lase. Pa je ravno obratno! Sovražim ta predmet imam krajše lase pa rjave barve so. Spomnim se tut, da smo imel dugačno stanovanje in, da sm žvela u Španiji. S fotrom sva hudila v neko zeleno bajo na pošto. Una zelena bajta res stuji sam je notr foto. Učasih k se nekam pelem me tisti kraj spominja na nek dogodek, ki sem ga doživela v prejšnjem živlenju ali mogočesanjah. Nevem no sam pumojem sem mal zmešana. Razmišlm, da bi šla h psihiatru!
Te spomini so prijetni!