Skoči na vsebino

Bil sem ugrabljen

339 replies to this topic

#301 GOBA

GOBA
  • Člani
  • 115 Objav:

Objavljeno 11 April 2008 - 11:20 PM

no ja evo opravičilo, sm se menu z bogom in mi je reku da sm bil preveč nesramn, in dokler se nebom opraviču nebom smel it u nebesa.. no evo opravičujem se =D, sej si faca.. sam zdej po tem kar si pisal me zelo, oziroma preveč spominjaš na enega mojega frenda ki ima podobn smisel za humor, nvem mogoče si celo ti to , in če si slučajno un pol uzamem opravicilo nazaj ^^, no ja sam men daješ občutek kot da si ti zgublen človk, pa ti primankuje družbe al pa kej podobnga :D car si morm prznat na zasebnga mi dej tvoj msn če lahko :lol: , no opravicilo mas kle hepi nov? :P

#302 moytsa

moytsa
  • Člani
  • 23 Objav:

Objavljeno 13 April 2008 - 01:31 AM

jao, zorro, tuki na našem koncu lahko pred veliiiko množico publike nastopiš s svojimi domislicami, ker so res smeh od smeha...Še ne želiš slišat, da bi postal medijska zvezda? Mislim, da bi se showmani zagrebli zate in te raztrgali v petih minutah? Seveda bi v kratkem prišel v Hollywood, pa še prijatla, ki ma probleme z erekcijo (pretirano) bi lahko povabil zraven, ker vseh punc, ki bi se sukale okoli tebe, ne bi mogel obdelat...Ti mi samo javi, pa ti zrihtam show :D

#303 Zorro

Zorro
  • Člani
  • 121 Objav:

Objavljeno 15 April 2008 - 07:38 PM

:P

Goba:
Hmm verjetno da nisem tvoj frend, ali pač? Ne vem....morda te poznam pa sploh ne vem.
Drugače pa mi res primankuje družbe ja :D Večina starih kolegov je zdej šlo drugam, zato pa bolj al manj zdej nimam družbe taprave, pol pa tu gor neumnosti pišem.

moytsa:
Me ne mikajo nobene takšne stvari  :D  Edino punce ja, te pa lahko vseeno prpelješ do mene  :lol:

Sporočilo uredil(-a) Zorro dne 15 April 2008 - 07:39 PM

#304 moytsa

moytsa
  • Člani
  • 23 Objav:

Objavljeno 15 April 2008 - 10:36 PM

za punce se boš moral malo potruditi s svojo iznajdljivostjo. bi blo pa mega recimo sredi portoroža postavit oder, oz. kar na ulici stresat šale...si predstavljaš, kako bi evriči kapljali v klobuk pred tabo...če je polno enih ki igrajo, potem mislim, da bi tud ti lahko presneto dobro zaslužil...ozvočenje ti priskrbim jaz... :D  :lol:  :P

#305 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 20 April 2008 - 07:33 PM

Zakaj zlodja brezveze polnite to temo z bedarijami in najstniskimi problemi? Prosim, da se vzdrzite seksualnosti, to velja tudi za tebe moytsa. Prosim, da  
se drzite teme: torej tema je "bil sem ugrabljen, oz. tema izpovedi ugrabljencev ali whatever". Tale forum postaja vedno bolj podoben glasujzame.com ali pa ona-on.

#306 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 20 April 2008 - 07:56 PM

:D nikar tako Andariel ... ena tema je pač aktivna na tem forumu , sicer ta ni glih v topicu foruma ampak se vsaj piše .

#307 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 20 April 2008 - 07:56 PM

no ja pravzaprav  se mi zdi da smo tukaj ugotovili da je to temo ustvaril zorro, in tako smo mu podelili pravijco da sem piše karkoli želi in nas spravlja v smeh in ker se zorro nič ne javi, mu ostali dajemo samozavest in ga spodbujamo da javno nastopi. pravzaprav ta tema že od smega začeka ni služila svojemu namenu :D

#308 Andariel

Andariel
  • Člani
  • 562 Objav:

Objavljeno 21 April 2008 - 08:00 PM

Vredi te, kak hcete. Danes sem zjutraj vstal in nisem sel na fax ampak sem se zapil in zdaj imam oci kot krt. offtopic...whatever

Sporočilo uredil(-a) Andariel dne 21 April 2008 - 08:01 PM

#309 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 21 April 2008 - 08:11 PM

Danes sem videla nlp no tkose mi je zdelo,ko sem prišla pa bližje pa vidim da je bil to samo krožnik ki ga je sosed vrgel skozi okno.  :lol:  :P  :D    hecam seeeee :D

#310 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 22 April 2008 - 07:31 PM

lol

jaz grem včasih na sprehod prav z namenom da bi videl kako NLP ali pa da bi imel celo kko bližnje srečanje z nezemljani. In pol lepo se kje sred jase naštimam in čakam in gledam v nebo če bo kaj. sam smo smotani teli nezemljani, k zih dobro vejo da si jih želim vidt ker jim skos pošiljam miselne valove : ugrabte me, ugrabte me! :D pa nč ne nrdijo :lol: sam nočem unih greyev.. no vsaj unih manj razivitih in smotanih.

#311 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 22 April 2008 - 07:40 PM

moj sošolec je prepisal pri matematike vse z table ... :D

#312 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 23 April 2008 - 09:03 PM

? :D ?

haha

zemlja kliče zorra

#313 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 28 April 2008 - 09:10 PM

pride on , ko pride domov iz ...

#314 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 29 April 2008 - 09:42 AM

Trenutno se nahajam v enem letečem krožniku, me je E. T. osebno povabil in mi razkazal vso njihovo tehnologijo.Ampak ko bom izstopila iz njega so mi rekl,da bom v trenutku vse pozabila,kar sem videla.Mi bojo vzeli spomin. :lol:

Tko,da karkoli bom zdej napisala,da sem videla,pozneje nebom mogla potrdit,ker se nebom ničesar več spomnila.  :P  :D

#315 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 30 April 2008 - 03:17 PM

hah kul, no zdaj se že več ne spomniš samo ti povem, da te je ugrabil en E.T. in si bla v njegovem space šatlu, kjer je mel internetno kavarno, in is lahko chatala in pisala po našem forumu  :D  upam da ti ni kaj možhanov spremenu.. mogoči si zdaj na pol nezemljanka.. kul  :lol:

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0