Skoči na vsebino

Bil sem ugrabljen

338 replies to this topic

#331 madhack1

• Člani
  • 32 Objav:
  • Interests:rad opazujem nočno nebo

Objavljeno 14 March 2009 - 08:04 PM

zgleda da so vsaj polovico ljudi,ki so včlanjeni na ta forum ugrabli vesoljci,ali so jim pa izbrisali spomin?????????
ker skoraj nobenga ni več kje:((((((

#332 Vid Bahor

• Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 17 July 2010 - 06:05 PM

haha tole sm pa ckrnau od smeha xD

#333 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 23 July 2010 - 01:11 PM

samo res-toti furum že kritično propada
lepota je grdega začetek

#334 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 29 August 2010 - 09:48 PM

Morda gre za ponovno ugrabitev zorota?!? :(

#335 Bella zu

• Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 17 May 2011 - 07:43 PM

Preberi objavoZorro, je 12 May 2005 - 11:57 AM, rekel:

Ja resno. Nekega večera sem gonil moj triciklel domov. Naenkrat sem pred seboj zagledal belo zasleplujočo svetlobo in v trikotniku 3 luči, ki so utripale. Ker sem pač pameten sem se ustavil da bi boljše pogledal kaj to je :( Nekakšna superduper sila me je vlekla da sem šel naproti tej svetlobi. Moram reči nekakšen omamen vonj. Ko sem se čisto prebližal sem vstopil v stvar in vidim da sem prišel do šiptarja ki mi je dal burek zastojn. Veselo sem od tricikliral domov s polnim trebuhom.

Ok,si nasplošn nagnjen k takim stvarem?Nič ne bom rekla,ampak možnosti so,da je to le del tvoje domišlije.Ampak sej nikoli ne veš.Lahko da je bil kakšen privid,lahko,da si si vse skupaj zmislil,možno pa je tudi,da se je zgodilo kaj resnega...

#336 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 28 May 2011 - 11:22 PM

Draga Bella, to JE bilo mšljeno kot ena zajebana "težka" fora. :( tak da ne verjet, tem stvarem da bi koga ugrabili nezemljani če je pa to že res je pa vseeno, kajti o tem se da prebrati na natu veliiiiko stvari in VSI v SLO smo lahko brez skrbi, da bi nas ugrabili nezemljani... :unsure:

NEZEMLJANI SO BITJA, KI NISO Z NAŠEGA PLANETA (OBSTAJAJO!!!) vendar je neverjetno, da bi koga vzeli na ladjo in ga testirali...milsim kaj v ... lAHKO testirajo, vendar kaj za vraga bodo testirali razen inteligence (nivoja samega), tak da vsi ki trdijo da so ajlieni delali poskuse nna njih drugačne od inteligence so zame LAŽNIVCI !

EH... :blink:

#337 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 29 May 2011 - 05:34 PM

Se strinjam z Darijom da je bila izpoved Zorota čista izmišljotina. Nekateri si dejansko izmislijo ugrabitev samo zaradi medijske pozornosti, nekateri pa so bili dejansko ugrabljeni in ti oboji so spoznani na koncu za neprištevne. Ima to sploh smisel da tisti, ki si želijo mediske pozornosti s tem da govorijo laži v bisatvu tvegajo da jih psihološka stroka ožigosa enako stori za tiste, ki so dejansko bili ugrabljeni. Zaradi te situacije svoje doživetje mnogi zaprejo vase a to kasneje na njih pusti še hujše psihične travme kot sama resnična ugrabitev.

#338 T-100

• Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 06 September 2011 - 06:26 AM

Samo "res" tako izgleda kot da bi jih "ugrabili" ker je aktivnih na forumu ene 10 maximum,... he he :lol:

#339 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 26 January 2012 - 04:41 PM

Očitno so jih res ugrabili :) Ali pa so ugrabili čas saj trenutno tudi jaz opažam pri sebi da zaradi takšnih in drugačnih razlogov nimam kaj dosti časa za na komp kot sem ga imel prej.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0