zgleda da so vsaj polovico ljudi,ki so včlanjeni na ta forum ugrabli vesoljci,ali so jim pa izbrisali spomin?????????
ker skoraj nobenga ni več kje:((((((
Bil sem ugrabljen
Started by Zorro, May 12 2005 11:57 AM
338 replies to this topic
Objavljeno 17 May 2011 - 07:43 PM
Zorro, je 12 May 2005 - 11:57 AM, rekel:
Ja resno. Nekega večera sem gonil moj triciklel domov. Naenkrat sem pred seboj zagledal belo zasleplujočo svetlobo in v trikotniku 3 luči, ki so utripale. Ker sem pač pameten sem se ustavil da bi boljše pogledal kaj to je
Nekakšna superduper sila me je vlekla da sem šel naproti tej svetlobi. Moram reči nekakšen omamen vonj. Ko sem se čisto prebližal sem vstopil v stvar in vidim da sem prišel do šiptarja ki mi je dal burek zastojn. Veselo sem od tricikliral domov s polnim trebuhom.
Ok,si nasplošn nagnjen k takim stvarem?Nič ne bom rekla,ampak možnosti so,da je to le del tvoje domišlije.Ampak sej nikoli ne veš.Lahko da je bil kakšen privid,lahko,da si si vse skupaj zmislil,možno pa je tudi,da se je zgodilo kaj resnega...
Objavljeno 28 May 2011 - 11:22 PM
Draga Bella, to JE bilo mšljeno kot ena zajebana "težka" fora.
tak da ne verjet, tem stvarem da bi koga ugrabili nezemljani če je pa to že res je pa vseeno, kajti o tem se da prebrati na natu veliiiiko stvari in VSI v SLO smo lahko brez skrbi, da bi nas ugrabili nezemljani...
NEZEMLJANI SO BITJA, KI NISO Z NAŠEGA PLANETA (OBSTAJAJO!!!) vendar je neverjetno, da bi koga vzeli na ladjo in ga testirali...milsim kaj v ... lAHKO testirajo, vendar kaj za vraga bodo testirali razen inteligence (nivoja samega), tak da vsi ki trdijo da so ajlieni delali poskuse nna njih drugačne od inteligence so zame LAŽNIVCI !
EH...
NEZEMLJANI SO BITJA, KI NISO Z NAŠEGA PLANETA (OBSTAJAJO!!!) vendar je neverjetno, da bi koga vzeli na ladjo in ga testirali...milsim kaj v ... lAHKO testirajo, vendar kaj za vraga bodo testirali razen inteligence (nivoja samega), tak da vsi ki trdijo da so ajlieni delali poskuse nna njih drugačne od inteligence so zame LAŽNIVCI !
EH...
Objavljeno 29 May 2011 - 05:34 PM
Se strinjam z Darijom da je bila izpoved Zorota čista izmišljotina. Nekateri si dejansko izmislijo ugrabitev samo zaradi medijske pozornosti, nekateri pa so bili dejansko ugrabljeni in ti oboji so spoznani na koncu za neprištevne. Ima to sploh smisel da tisti, ki si želijo mediske pozornosti s tem da govorijo laži v bisatvu tvegajo da jih psihološka stroka ožigosa enako stori za tiste, ki so dejansko bili ugrabljeni. Zaradi te situacije svoje doživetje mnogi zaprejo vase a to kasneje na njih pusti še hujše psihične travme kot sama resnična ugrabitev.
Odgovori

1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0