Skoči na vsebino

- - - - -

Prerokbe

185 replies to this topic

#31 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:
  • Interests:- Programiranje v jeziku c++<br>- Pwnanje n00bov v ET-ju<br>- Linux :)

Objavljeno 18 December 2004 - 12:26 PM

kkr clovek misli da ne more nicesar spremenit pol se mu bo zagotovo vse zgodlo na najslabsi nacin....recimo da ti nekdo prerokuje da te bo pofuru slepar na poti v solo......simpl resitev...ne gres u solo pa je  :rolleyes:

#32 BladeSpear

BladeSpear
  • Člani
  • 1054 Objav:
  • Interests:Igranje igric, gledanje grozljivk, branje knjig pa tak stuff, ampak učenje pa zihr ne.

Objavljeno 18 December 2004 - 01:31 PM

Stvari, ki ti jih nekdo prerokuje se pogosto uresničijo, če se jim izogibaš. Če pa vrjameš v njih pa je tudi veliko možnosti, da se uresničijo.

#33 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:
  • Interests:Trenutno učenje, ležanje in spanje!

Objavljeno 18 December 2004 - 02:25 PM

BladeSpear, je Dec 18 2004, 11:36 AM, rekel:

lizaa, je Dec 18 2004, 10:21 AM, rekel:

To ti povem iz lastnih izkušenj, da veš!
Pol ti bom pa verjel.
Hvala!
Objavljena slika

#34 BladeSpear

BladeSpear
  • Člani
  • 1054 Objav:
  • Interests:Igranje igric, gledanje grozljivk, branje knjig pa tak stuff, ampak učenje pa zihr ne.

Objavljeno 18 December 2004 - 02:38 PM

Ni problema.

#35 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 03 February 2005 - 07:41 PM

BladeSpear, je Dec 18 2004, 01:31 PM, rekel:

Stvari, ki ti jih nekdo prerokuje se pogosto uresničijo, če se jim izogibaš. Če pa vrjameš v njih pa je tudi veliko možnosti, da se uresničijo.
Jaz ti povem da ne verjamam kaj dosti...sami si naredimo življenje takšnega kot mi želimo in prerok ti ne more povedat kaj boš ti naredu...jaz tako mislim...
Objavljena slika

#36 BladeSpear

BladeSpear
  • Člani
  • 1054 Objav:

Objavljeno 03 February 2005 - 09:17 PM

Pejt k eni jasnovidki (pa če res zna prerokvt, pa si vsga ne zmišljuje) boš kmal spremenila svoje mnenje...

#37 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:
  • Interests:- Programiranje v jeziku c++<br>- Pwnanje n00bov v ET-ju<br>- Linux :)

Objavljeno 04 February 2005 - 01:37 PM

Jest ti pa pravim da tte jasnovidke ne morejo napovedat prihodnosti ker ni definirana....sam si prihodnost ustvarjas :rolleyes:

#38 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 04 February 2005 - 10:56 PM

Sem bila...in ti povem, da ni nič povedala, kar se je uresničilo...oz. to kar je povedala se ni uresničilo...
Objavljena slika

#39 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:

Objavljeno 05 February 2005 - 10:53 AM

Tocno to mam u mislih.....to kar ti napove se ti zgodi sam ce tolk trdno vrjames da je res....pa se ti pol zgodi (recimo da ti napove zgodnjo smrt,ti cist pretresen gres cez ulco pa te avto povozi....naklucje....ce nebi sou nebi biu pretresen bi na promet pazu pa bi blo)

#40 BladeSpear

BladeSpear
  • Člani
  • 1054 Objav:

Objavljeno 05 February 2005 - 11:22 AM

Al pa glih zarad tega pazš na promet... pa te vseen lahko kej zbije. Isto te lahko alkohol ubije na tak način.

#41 WhiteWolf

WhiteWolf
  • Člani
  • 453 Objav:

Objavljeno 05 February 2005 - 06:10 PM

Ma ne vem.........vrjam ka hoces.... :D

#42 BladeSpear

BladeSpear
  • Člani
  • 1054 Objav:

Objavljeno 05 February 2005 - 08:50 PM

Sej si slišu kako te lahko alkohol ubije ane?

Zbije te tovornjak z alkoholom...

#43 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 07 February 2005 - 09:36 AM

Umreš lahko na miljon načinov...meni je takrat napovedaoval da bo leto 2005 zelo uppešno...vam bom znala povedat na koncu leta če je bilo ali ne..aja, pa še to mi je reku, da se bom leta 2007 poročila....tip strelja....
Objavljena slika

#44 BladeSpear

BladeSpear
  • Člani
  • 1054 Objav:

Objavljeno 07 February 2005 - 12:44 PM

Bomo vidl... čez 2 leti bomo zihr vedl če je mel prov.

#45 lizaa

lizaa
  • Člani
  • 5341 Objav:

Objavljeno 21 February 2005 - 10:58 AM

Ti že zdaj povem da se to ne bo zgodilo..pri meni je tako..najprej šola, diploma, magisterij, služba in pol poroka!!! In to v naslednjih 5 letih!
Objavljena slika

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0