Živjo
Mene pa zanima a je že kdo slišal za prerokbe svete Šembilije?
lp
Prerokbe
Started by Bina, Nov 23 2004 03:33 PM
185 replies to this topic
Objavljeno 03 November 2009 - 03:14 PM
Glede Nostradamusa ima vsak svoje mišljenje. Jaz mislim, da je Nostradamus bil veliki človek, ki je dejansko videl v prihodnost. Na podlagi njegovih prerokb je bil posnet tudi dokumentarni film z naslovom Nostradamus 2012. Priporačam vam, da si ga odgledate mogoče vam bo spremenil mnenje o Nostradamusu.
Objavljeno 10 March 2010 - 04:34 PM
Pozdravljeni!
Ah prosim vas lepo, več boste o tem razmišljali, bolj resnično bo to postalo... a garantiram vam, da v svetu ne bo nobene vojne več! Zakaj? Zato, ker smo nekako bolj civilizarana bitja, kot smo pa bili pred 50-imi ali 100-imi leti! Kljubtemu, da je res, da bi dandanes vsako bitje tega sveta imelo premoč nad vsem!
Lep dan vam želim
Ah prosim vas lepo, več boste o tem razmišljali, bolj resnično bo to postalo... a garantiram vam, da v svetu ne bo nobene vojne več! Zakaj? Zato, ker smo nekako bolj civilizarana bitja, kot smo pa bili pred 50-imi ali 100-imi leti! Kljubtemu, da je res, da bi dandanes vsako bitje tega sveta imelo premoč nad vsem!
Lep dan vam želim
Tisti, ki me obrekuje in kritizira, je moj najboljši prijatelj. Nihče drug mi ne more napraviti večje usluge. Kdor me obrekuje, me čisti. On odstrani vso umazanijo z moje obleke in to zastonj. Ne pere je, ampak jo izsesava s svojimi usti. Vse nečisto v meni in na moji obleki vpija vase. On mi dela ogromno uslugo. Zato moram biti zelo ljubezniva do tistega, ki me obrekuje in blati, ker bom zaradi njegove dobrote in milosti prečkala neizmeren ocean on pa se bo v njem utopil.
TRUE
TRUE
Objavljeno 03 May 2010 - 07:53 PM
civilizirana jaz, ti, ostali tukaj prisotni in najbrž velika večina prebivalstva. s tem, da je treba pojem civiliziranosti jemati dokaj široko. z vojnami je pač tako. civiliziranost gor al dol, vedno je vojna nekomu v interesu, bodisi proizvajalcem orožja, bankirjem in vsem ostalim pujsom pri koritu. in ravno tisti mali del populacije prašičev me skrbi. nikoli jim ni ničesar dovolj dobro in vedno jim je vsega premalo.
kar se pa tiče samih prerokb me pa zanima, kako si pa razlagate dejstvo, da se v zadnjih letih marsikaj ni uresničilo od napovedanega?
kar se pa tiče samih prerokb me pa zanima, kako si pa razlagate dejstvo, da se v zadnjih letih marsikaj ni uresničilo od napovedanega?
Objavljeno 07 May 2010 - 01:00 PM
nirti, je 03 May 2010 - 07:53 PM, rekel:
civilizirana jaz, ti, ostali tukaj prisotni in najbrž velika večina prebivalstva. s tem, da je treba pojem civiliziranosti jemati dokaj široko. z vojnami je pač tako. civiliziranost gor al dol, vedno je vojna nekomu v interesu, bodisi proizvajalcem orožja, bankirjem in vsem ostalim pujsom pri koritu. in ravno tisti mali del populacije prašičev me skrbi. nikoli jim ni ničesar dovolj dobro in vedno jim je vsega premalo.
Civilizirani, v tem smislu včasih niso imeli telefonov, kot sedaj, drugačna miselnost, kot sedaj itp.,.
to je sicer res-denar je sveta vladar, in marsikateri bi zanj ubijal, vendar, vojene ne bo to ti lahko garantiram, če tako pogledaš, če bi bila, res 3.svetovna vojna, ter pri današnji tehnologiji ja, je zelo mogoče, da potem izbrišejo celotni svet iz zemljevida, vendar vrjemi, tega ne bi radi, naša resna grožnja je povsem takem, mati narava, ki je močnejša od celotne tehnologije, ki jo poznamo...
Kar se tiče samih prerokb kolikor, vem so konec sveta napovedali, tudi v prerokbah za leto 2000 in kaj se je zgodilo, ničesar, in naslednji konec sveta se napoveduje 2012, po koledarju starodavnih majev, tudi tega ne bo, mogoče si pa to le domišljajo, tisti, kateri so to priredili, tako, kot za nevem koliko časa nazaj, vsa zgodovina je prirejena, koliko arheoloških najdbišč je bilo, do danes odprtih, za katere se sploh nezavedamo oz. ne vemo, a ko najdejo, nekaj dinozavrskih kosti, pa iz tega naredijo senzacijo... Malo premisli!
Tisti, ki me obrekuje in kritizira, je moj najboljši prijatelj. Nihče drug mi ne more napraviti večje usluge. Kdor me obrekuje, me čisti. On odstrani vso umazanijo z moje obleke in to zastonj. Ne pere je, ampak jo izsesava s svojimi usti. Vse nečisto v meni in na moji obleki vpija vase. On mi dela ogromno uslugo. Zato moram biti zelo ljubezniva do tistega, ki me obrekuje in blati, ker bom zaradi njegove dobrote in milosti prečkala neizmeren ocean on pa se bo v njem utopil.
TRUE
TRUE
Odgovori
1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0