Jih je kdo zares videl
Started by irena p, May 19 2004 09:57 AM
141 replies to this topic
Objavljeno 02 August 2004 - 05:20 AM
Mogoče....saj veš kako je, da te takoj začnejo gledat po strani in se zafrkavat s tebe, če samo omeniš kakšno takšno zadevo...
Vem po sebi, kadar komu omenim, da me ta zadeva pač zanima, imajo takoj hudomušne pripombe o zelenih in takšno...ker nimajo pojma. In če bi to tudi jaz sama doživela, verjetno ne bi kaj dosti razpravljala z drugimi o tem...
Vem po sebi, kadar komu omenim, da me ta zadeva pač zanima, imajo takoj hudomušne pripombe o zelenih in takšno...ker nimajo pojma. In če bi to tudi jaz sama doživela, verjetno ne bi kaj dosti razpravljala z drugimi o tem...
Vzemi vse, kar ti življenje ponuja...
Objavljeno 20 August 2004 - 10:43 PM
Ruski astronavt zatrjuje, da je videl NLP in obtožuje svoje sodelavce astronavte, da so vest o tem dolga leta prikrivali. Vladimir Kovalenok, ki je na krovu vesoljskega plovila Soljut 6, med leti 1977 in 1982, preživel kar 217 dni v vesolju trdi, da je v tem času videl več NLP in bil priča celo eksploziji enega izmed njih. Danes je dvainšestdeset letni Kovalenok, predsednik ruskega združenja astronavtov in je zelo razočaran in tudi začuden nad prikrivanjem dogodkov svojih kolegov in drugih raziskovalcev vesolja.
(Vir - Svarog)
Hera
(Vir - Svarog)
Hera
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0