Sorry,ampak zato,ker se je par mesecev nazaj isto en tak javu na forumu,pa ste mu verjeli na besedo(Nekateri!),pa ceprav sm vas opozoru.
Jih je kdo zares videl
Started by irena p, May 19 2004 09:57 AM
141 replies to this topic
Objavljeno 09 August 2007 - 07:45 AM
nirti, je Aug 7 2007, 07:31 PM, rekel:
vsem novodošlim članom lep pozdrav! malo pozno, sam ni veliko časa biti tukaj. postaja pa zanimivo. kaj je zdaj s tem prijateljem, ki je vido nlp v črnečah pri dravogradu? lahko poveš zgodbo, kje, kdaj, kako, kakšen... in tako naprej...zanima me vsak najmanjši detajl 
Objavljeno 20 September 2007 - 09:32 PM
HJA MISLIM DA MAM STEM ISKUŠNJO SICER ME NE POZNATE PA MI DOL VISI ZA VAŠE BEDNE ODGOVRE NA TO KA R BOM NAPISAU....star sem biu prbližno nekej 10 let ko je moja sestra čakala svojega fanta kjer sma bla na počitnicah pri najinem dedeku seveda je to na kmetiji kjer se lepo vidi jasno nebo ko pade noč in sicer sva sedela nedaleč vstran ot hiše ura je bla nekje 10 zečer ko je seveda po dolgem čakanju le prišeu njen zdajšnji mož smo ležali na travniku in gledali v nebo seveda samo še ja ker sta mela ljubezenske opravke poljubljanje da nebo kiri kaj mislo ko se je naenkrat na nebu prikazala ta velikanska stvar polna luči ki osvetljevala nebo in sicer nekaj časa stala na mestu pol pa se z zmanjšanjo hitrostjo premaknila naprej ter izginila..blo te res zelo veliko nekje na višini1 kliometralepo se dalo videt njeno obliko sodeč po lučeh bla je res čudovita vse tiste luči kot igrišče na nebu ....odločitev pa je vaša če mi verjamete ali ne mi je vse eno .lp
Objavljeno 21 September 2007 - 09:26 PM
oi hoi, sicer ne vem če sem jaz delil že tele izkušnje z vami, ampak vseeno povem (upam da ne bo kdo jezen če sem to kdaj že pisal in mora zdaj spet brat..lol, sem slabega spomina) no torej enkrat se je zgodlo da me je brat vn poklical ker je ravno gledau zvezde s teleskopom in uglavnem me pokliče vn ves navdušen in evforičen da je vidu nekaj na nebu in ne ve kaj bi to blo. Ok pridem vn in me razloži da je gledau v nebo, ko je kr naenkrat...hm kako nej to napišem, no je reku tako da je zagledau neko rjavo liso na nebu, samo ne močno rjavo, bolj kot malo drugačen odtenek od nočnega neba, vendar dovolj opazen. rekel je da je bila lisa v obliki trikotnika, in da jo je sprva opazil tako ker so tam kjer se je stvar premikala izginile zvezde, saj jih je stvar zakrila. Potem sva skupej čakal če so bo spet stvar pojavila, saj jo je on opazil že dvakrat v roku parih minut. In potem res sem vidu na lastne oči, taka bol težko vidna rjava temna lisa v obliki bumranga (tako se je men zdelo) je čist lahkotno drsela po nebu, prehitro za ptiča ker je delala kroge nad našo njivo, in vsekakor prevelika za kako ptico. Ni bilo nobenih luči niti nobenega zvoka, tako da sva izključila možnost kakšnega motornega zmaja (bila je noč) Ptič pomojem tudi ni biu, ker stvar niti enkrat ni zamahnila s krili. in najbolj noro je bilo , ko sem videl kako je stvar zarivala svetlobo od zvezd...
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0