Od kod so?
Started by Hot_head, Mar 05 2003 10:01 PM
127 replies to this topic
Objavljeno 29 August 2003 - 07:19 AM
Malo smo se oddaljili od glavne teme. Hot_head je vprašal od kod so in kaj hočejo, nezemljani seveda?! Veliko teorij o tem sem že slišala, a vprašanje kaj o tem je res. Če sploh kaj je. Včasih se mi zdi, da je resnica čisto nekaj drugega, kot si mi sploh lahko predstavljamo. :roll:
Objavljeno 26 December 2003 - 01:22 PM
Citat
Js mislm da so NLP iz nam najbližje galaksije ali pa celo našega osončja(ni nujno da so na površju), lahko pa da so iz čisto neke druge galaksije, ki smo jo domnevno poznali v preteklosti(veliko so o zvezdah,planetih vedele stare civilizacije in ne bi me čudilo če so že kdaj bili na Zemlji).
Citat
ali pa so samo potniki med drugimi dimezijami, ali pa se je pojavila anomalija v času in prostoru in so mogli preko naše dimezije.
Citat
Jest sm mnenja, da so oni iz naše daljne prihodnosti, ko bomo mi našli še kak nov element (do sedaj jih je znanih 109) in izdelali nove spojine. Lahko je na njih prežala kaka katastrofa in so šli v preteklost, da bi se ji izognili. Hočejo ostati nevidni, (včasih jih opazimo) ker bi lahko škodili sami sebi, če bi spremenili preteklost. :wink: :idea:
Morda, pa so NLP-ji iz Area51. Mogoče delajo poskuse z kakimi novimi zračnimi plovili :?:
Morda, pa so NLP-ji iz Area51. Mogoče delajo poskuse z kakimi novimi zračnimi plovili :?:
Od kod so, teorij je mnogo resnice nobene. No, pa kljub temu vemo od kod so, vsaj takrat, ko vemo kateri vrsti oz. rasi pripadajo določena plovila. Nekaj pa je po moje gotovo, da večina prihaja iz območja galaksije Rimske ceste, nekateri celo s planetov v našem osončju (naj bolj znan je Nibiru). Prihajajo tudi s planetov ki nam niso vidni ali še niso vidni, ti planeti so na višjih dimenzijah kot naša Zemlja denimo. NLP-ji sem prihajajo fizično ali pa uporabljajo meddimenzijski prehod - portal. Takšni portali so bili odkriti, ko so bili slučajno uničeni na območjih kjer je človek izvajal poskuse z jedrskimi bombami, tam so bili videni NLP-ji in tudi nezemljani.
Neka teorija menda govori o tem, da bi naj bili oni iz naše prihodnosti (a..ni bil o tem neki film).
Area51 je znana po poskusih z NLP-ji, tam hranijo NLP-je, ki so padli na Zemljo in raziskujejo njihovo tehnologijo in jo preizkušajo.
Amerika bi naj pripravljala nekaj novih, javnosti manj znanih ali neznanih zračnih letal brez posadke, s katerimi bi nadzorovali državne meje. Zaradi nepoznavanja teh letal jih bodo ljudje zlahka zamenjevali z NLP-ji. Skratka, resnica čaka.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0