Od kod so?
Started by Hot_head, Mar 05 2003 10:01 PM
127 replies to this topic
Objavljeno 06 March 2003 - 02:08 PM
Js mislm da so NLP iz nam najbližje galaksije ali pa celo našega osončja(ni nujno da so na površju), lahko pa da so iz čisto neke druge galaksije, ki smo jo domnevno poznali v preteklosti(veliko so o zvezdah,planetih vedele stare civilizacije in ne bi me čudilo če so že kdaj bili na Zemlji). Glede tega, kaj hočejo pa je takole:
1. Raziskovalci
2. Zavojevalci
3. Naši stvaritelji ali pa nadzorniki(nekakšna vesoljska policija,ki nadzoruje razvoj določenih civilizacij)
4. Prej poznana civilizacija, ki nas obiskuje še iz preteklosti(za katero mislim da bojo odkrili dokaze, kje v Egiptu)
1. Raziskovalci
2. Zavojevalci
3. Naši stvaritelji ali pa nadzorniki(nekakšna vesoljska policija,ki nadzoruje razvoj določenih civilizacij)
4. Prej poznana civilizacija, ki nas obiskuje še iz preteklosti(za katero mislim da bojo odkrili dokaze, kje v Egiptu)
Objavljeno 03 July 2003 - 11:30 AM
Jest sm mnenja, da so oni iz naše daljne prihodnosti, ko bomo mi našli še kak nov element (do sedaj jih je znanih 109) in izdelali nove spojine. Lahko je na njih prežala kaka katastrofa in so šli v preteklost, da bi se ji izognili. Hočejo ostati nevidni, (včasih jih opazimo) ker bi lahko škodili sami sebi, če bi spremenili preteklost. :wink: :idea:
Morda, pa so NLP-ji iz Area51. Mogoče delajo poskuse z kakimi novimi zračnimi plovili :?:
Takšno, je pač moje mnenje :!: :!: :!:
Morda, pa so NLP-ji iz Area51. Mogoče delajo poskuse z kakimi novimi zračnimi plovili :?:
Takšno, je pač moje mnenje :!: :!: :!:
Objavljeno 15 July 2003 - 09:14 AM
Možno je, da znajo že tud v area 51 potovat v času. Mogoče pa so NLP-ji iz prihodnosti. Sej lahko grejo tud v daljno preteklost, če znajo pridt do nas :?:
Govori se tud, da je že davno pred nami obstajala zelo napredna civilizacija. Mogoče celo oni prihajajo v prihodnost. Ampak ta zadnja teorija, se mi zdi še najmanj verjetna :!: :?: :!:
Govori se tud, da je že davno pred nami obstajala zelo napredna civilizacija. Mogoče celo oni prihajajo v prihodnost. Ampak ta zadnja teorija, se mi zdi še najmanj verjetna :!: :?: :!:
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0