Skoči na vsebino

NLP

453 replies to this topic

#451 nexus

nexus
  • Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 15 July 2007 - 10:06 AM

zdaj sem naredila preizkus z digitalnim aparatom in sem s flešem slikala zatemnjeno sobo. no, fleš bi lahko bil razlog za ta svetlobni pojav (čeprav se pri meni ta odblesk zgodi v ekranu tv-ja, se pravi, da se svetloba odbije od stekla, kar pa v tvojem primeru verjetno ni tako). ne vem, no. to bi moral pogledati kdo, ki res obvlada te stvari. podatek o uporabi fleša pa je tudi pomemben.

#452 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 15 July 2007 - 10:56 AM

ne, je reku da tega ko je slikal ni bilo. šele ko je pregledoval slike se je pokazalo. Sem vprašal, je reku, da je uporabil fleš. Samo vseeno dvomim da bi se odbilo od kakega stekla. ker grog zgleda kot da je pred drevesi. oz stoji v zraku na mestu kjer mislim da steklo ne bi moralo biti. če pa se je odbilo od kakga delčka prahu pa je bolj možno. Samo potem je moral biti ta prahec kar blizu pomoje glede na velikost,.. samo na sliki se mi pa zdi kot da je ta krog oddaljen kar precej. ne vem heh :D imam tukaj kakega strokovnjaka?

#453 nexus

nexus
  • Člani
  • 81 Objav:

Objavljeno 15 July 2007 - 06:39 PM

azmond, zanimiva se mi zdi barva svetlobnega kroga. če bi bil odblesk zaradi fleša, bi verjetno bil krog bele barve, je pa izrazito temno rumen. vsaj po mojem preizkusu sodeč bi moralo biti tako :D

#454 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 16 July 2007 - 02:01 PM

ena možnost je še, da je to kako angelsko bitje. baje naj bi jih v naravi tkole nad polji bilo ful veliko, in se jih da kdaj pa kdaj ujet na sliko. samo mislim da lahko samo domnevamo glede tega kroga, brez kake prave rešitve. je pa zanimva slika :D

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0