No da ne bom pisal samo po temah ufologije bi tudi jaz dodal nekaj k paranormalnemu in duhovom!
Namreč tudi meni se je zgodilo nekaj kar lahko opišem kot lebdenje in rahel padec brez poškodb.
Bilo je nekega jesenskega popoldneva datuma se več ne spomnim bil sem mislim da v 5 ali 6 razredu osnovne šole takrat. No sicer se je to zgodilo doma v dnevni sobi, ko sem hotel vzeti nekaj iz omare na vrhu posameznega dela omare, ko sem plezal na omaro sem se oprijel zgornjega dela omare ter s svojo težo povzročil zdrs omare. Nato se je zgodilo nekaj čudnega omara je na polovici zdrsa nenadoma obstala jaz pa sem se prepustil padcu toda nenadoma sem pod seboj začutil nekaj kar me je zaustavilo za nekaj trenutkov sem lebdel v zraku približno 1,5 metra nad tlemi. Moram povedati tudi to da sem bil takrat doma popolnoma sam. No po tistih nekaj trenutkih lebdenja sem začel padati proti tlom lahek kot pero po tem, ko sem padel na tla kot da bi me negdo počasi spustil na tla je začela padati proti tlom tudi omara, ko je padla na me je bilo tako kot bi jo negdo položil na me. Odnesel sem jo brez prask niti bušk ni bilo no en del šipe na balkonskih vratih se je razbil vem da je bil to paranormalni dogodek.
Kaj vi mislite na to?
Je bil na delu psifaktor?
Morda celo duh nekoga ki ne želi da bi se mi kaj zgodilo?
MOJA PARANORMALNA IZKUŠNJA IZ OTROŠTVA
Started by top sicret, Jan 27 2011 05:32 PM
8 replies to this topic
Objavljeno 26 February 2011 - 09:51 PM
Dario, je 26 February 2011 - 04:24 PM, rekel:
Si to povedal staršem? Mogoče vedo nekaj česar ti neveš...Malo se pogovori doma o teh stvareh...
Zgodilo pa se mi je še nekaj česar do sedaj nisem še nikomur povedal sicer se ne spomnim več gdaj je to bilo spomnim se samo da je bil dan, balkonska vrata so bila odprta oče in mati pa sta bila od doma. Doma sem bil sam družbo mi je delal le papagaj Nimfa po imenu Koki, ki je bil zelo živahen toda tistega dne je za nekaj minut onemel. Jaz pa kot da me nekaj vleče v sobo iz dnevne sobe kjer so bila odprta balkonska vrata, ko sem prišel v sobo sem se skril pod posteljo in skrivaj gledal proti dnevni sobi naenkrat po dnevni sobi zakorakata dve čudni postavi veliki približno kot 11 letni otrok z ogromnimi glavami in vitko postavo nekaj sta gledala po dnevni sobi eden se je še celo obrniv proti sobi kot da je vedel da sem tam a ni hotel iti do mene izgledalo je kot da ve da ga jaz opzujem in da sem prestrašen nenadoma se v ključavnici vhodnih vrat zasliši odklepanje bila je mati tisti dve postavi pa sta izginili ravno tako kot so se pojavili. Danes vem da sta bila to Greya kaj sta iskala ne vem!? Kasneje, ko sem odraščal sem se začel zanimati za ufologijo, ko sem dobil svoj prvi fotoaparat sem na pohajanju po bližnjih hribih videl in fotografiral svoj prvi nlp, ko sem sliko zanalašč pokazal mami mi je rekla da je samo napaka na filmu jaz pa vem da kar sem slikal sem tudi videl. No to je bilo malce na dolgo.
Objavljeno 26 February 2011 - 10:39 PM
bizjak3, je 26 February 2011 - 06:49 PM, rekel:
si misliš zdaj ti pa povejo da ste ubistvu angeli in da mate nadnaravne moči katere vas ščitijo in s katerimi lahko zaščitiš druge 
Denimo lep primer je Bruno Groening, ki je svoje sposobnosti zdravljenja na daljavo odkril in izval čisto po naklučju, ko pa so mu na sodišču prepovedali zdraviti ljudi ker so ga spoznali za krivega nagovarjanja bolnikov da so zdravi, takrat ga je kot je sam rekel prepoved zdravljenja žgala od znotraj in je umrl. Z drugimi besedami povedano imel je tako močno avro da je izžarevala neko pozitivno energijo katero je moral nekako dajati iz sebe da je preživel spoznal je da ta energija lahko pomaga drugim, ki so bolni ko pa je dobil prepoved se je ta energija obrnila njemu v slabo saj se je kopičila v njem in to ga je ubijalo več o Brunotu Groeningu si lahko ogledate na tej povezavi www.bruno-groening-film.org
Objavljeno 26 April 2011 - 01:18 PM
Da morda imam res Angela, ki me z nekim namenom varuje. Denimo kake 2 tedna nazaj se mi je pripetil zanimiv dogodek, ko sem šel od svoje sestre proti domu bil sem na kolesu in se peljal blizu zdravstvenega doma v Škofji Loki vedno, ko se peljem tam mimo grem po cesti nižje od Z.D. toda tokrat mi je en instinkt govoril pojdi zgoraj ob Z.D. in jaz sem šel povzpel sem se po klančini in, ko sem prišel na ravnino pri Z.D. sem spodaj na cesti videl kako se je en motorist sesul z športnim motorjem ravvno tam kjer bi običajno šel jaz, ko sem videl njegov crash sem vedel zakaj mi je instinkt pravil da naj ne grem tam, ko sem se vračal proti domu sem razmišljal o dogotku inkaj se bi mi lahko zgodilo če nebi ubogal tistega instinkta.
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0