Prva skupina "ghost hunterjev" v Sloveniji
Started by Ghost Hunter, Jan 24 2011 10:12 PM
28 replies to this topic
Objavljeno 24 January 2011 - 10:12 PM
Lep pozdrav.
Mogoče malo pod vtisom raznih serij, ki jih trenutno vse polno, poskušam ustanoviti skupino podobno tistim, ki jih lahko vidimo na televiziji. Ukvarjali bi se z iskanjem in potrjevanjem obstoja duhov oz. potrjevanja, da jih ni.
Zadeve bi se lotili profesionalno (kolikor nam bo pač dovoljevala oprema).
Trenutna moja oprema je sledeča: UV luč, srednje kakovostna naprava za zaznavanje elektromagnetnega polja, profesionalen digitalen infrardeč termometer z razponom merjenja temperature od -18 do 200°C, digitalen diktafon z dodatnim zunanjim mikrofonom, digitalen fotoaparat (v kratkem bom kupil še ir filter oz. če ga ima kdo od vas), digitalna kamera z night plus opcijo za snemanje v popolni temi(zazna ir svetlobo), elektronska naprava za zaznavanje zemeljskega , vodnega in kozmičnega sevanja in naprava, ki zazna energijske nepravilnosti v prostoru.
Torej, vabljeni vsi, ki želite pustolovščin te vrste, ste stari nekje okoli 15 let in navzgor, imate kakšne izkušnje s fotografijo, zvokom, videom, duhovi, imate kakšno uporabno napravico in ki ste pripravljeni dati nekaj svojega časa volontersko (upam, da nam bo uspelo in bomo v kakšni oddaji...).
Javite se mi na moj email ali pa pustite podatke tukaj.
Hvala in lepo se imejte.
Mogoče malo pod vtisom raznih serij, ki jih trenutno vse polno, poskušam ustanoviti skupino podobno tistim, ki jih lahko vidimo na televiziji. Ukvarjali bi se z iskanjem in potrjevanjem obstoja duhov oz. potrjevanja, da jih ni.
Zadeve bi se lotili profesionalno (kolikor nam bo pač dovoljevala oprema).
Trenutna moja oprema je sledeča: UV luč, srednje kakovostna naprava za zaznavanje elektromagnetnega polja, profesionalen digitalen infrardeč termometer z razponom merjenja temperature od -18 do 200°C, digitalen diktafon z dodatnim zunanjim mikrofonom, digitalen fotoaparat (v kratkem bom kupil še ir filter oz. če ga ima kdo od vas), digitalna kamera z night plus opcijo za snemanje v popolni temi(zazna ir svetlobo), elektronska naprava za zaznavanje zemeljskega , vodnega in kozmičnega sevanja in naprava, ki zazna energijske nepravilnosti v prostoru.
Torej, vabljeni vsi, ki želite pustolovščin te vrste, ste stari nekje okoli 15 let in navzgor, imate kakšne izkušnje s fotografijo, zvokom, videom, duhovi, imate kakšno uporabno napravico in ki ste pripravljeni dati nekaj svojega časa volontersko (upam, da nam bo uspelo in bomo v kakšni oddaji...).
Javite se mi na moj email ali pa pustite podatke tukaj.
Hvala in lepo se imejte.
Objavljeno 26 January 2011 - 05:22 PM
Nasa je skoraj en let pred vaso, lahko ste druga;)
Paranormal researcher
http://www.sprs.webs.com
Objavljeno 27 January 2011 - 02:07 PM
Rush, je 26 January 2011 - 05:22 PM, rekel:
Nasa je skoraj en let pred vaso, lahko ste druga;)
Lep pozdrav.
Objavljeno 27 January 2011 - 04:14 PM
Sem ti že napisal na pvt.. 20+.. Trenutno se ne išče članov:) Če pa, pa max 1
Prek mojga foruma, ki ga vidš spodi lahko najdeš stran za trenutno opremo, nekaj pa še nisem dodal gor..stran ni še izdelana do konca.
LP
Prek mojga foruma, ki ga vidš spodi lahko najdeš stran za trenutno opremo, nekaj pa še nisem dodal gor..stran ni še izdelana do konca.
LP
Paranormal researcher
Objavljeno 27 January 2011 - 05:06 PM
Objavljeno 28 January 2011 - 02:32 PM
Maš nazaj, s kje si sem pozabil prašat?
Paranormal researcher
Objavljeno 16 April 2011 - 05:32 AM
Objavljeno 16 April 2011 - 08:17 AM
Seveda Anna, če nameravaš opremo kupiti od proizvajalcev, ki jih priporočajo skupine, ki imajo oddaje na televiziji (kot so GHI in podobno), potem se res lahko približaš ceni, ki si jo navedla. Delovala pa bo že oprema, ki se jo da dobiti po mnogo bolj ugodni ceni.
Sam imam trenutno: dva snemalnika (za "electronc voice phenomenon") z dodatnim zunanjim mikrofonom, fotoaparat za slikanje infrardečih slik, profesionalni digitalni termometer, ki meri temperaturo od -18 do 200°C, UV luč, srednje kakovostna naprava za zaznavanje elektromagnetnega polja, digitalna kamera z night plus opcijo za snemanje v popolni temi(zazna ir svetlobo), elektronska naprava za zaznavanje zemeljskega , vodnega in kozmičnega sevanja in naprava, ki zazna energijske nepravilnosti v prostoru in pa digitalna kamera z night plus opcijo snemanja (snemanje v popolni temi).
To je že oprema s katero se lahko podaš "tja ven", stane pa preeeecej manj kot si napisala.
Ker pa sem sam doživel precej čudno in strašljivo, hja mogoče celo grozljivo in nevarno izkušnjo, sem načrte glede ustanovitve omenjene skupine za nekaj časa opustil.
Lep pozdrav, Hunter
Sam imam trenutno: dva snemalnika (za "electronc voice phenomenon") z dodatnim zunanjim mikrofonom, fotoaparat za slikanje infrardečih slik, profesionalni digitalni termometer, ki meri temperaturo od -18 do 200°C, UV luč, srednje kakovostna naprava za zaznavanje elektromagnetnega polja, digitalna kamera z night plus opcijo za snemanje v popolni temi(zazna ir svetlobo), elektronska naprava za zaznavanje zemeljskega , vodnega in kozmičnega sevanja in naprava, ki zazna energijske nepravilnosti v prostoru in pa digitalna kamera z night plus opcijo snemanja (snemanje v popolni temi).
To je že oprema s katero se lahko podaš "tja ven", stane pa preeeecej manj kot si napisala.
Ker pa sem sam doživel precej čudno in strašljivo, hja mogoče celo grozljivo in nevarno izkušnjo, sem načrte glede ustanovitve omenjene skupine za nekaj časa opustil.
Lep pozdrav, Hunter
Objavljeno 03 June 2011 - 11:39 PM
GhostHunter, sicer nisem stara lih 25+ ampak 22, imam pa kar nekaj izkušenj z duhovi, če ne drugo, ti lahko razkrijem par lokacij, kjer se pojavljajo paranormalni pojavi že leta in leta (recimo da tam nekje od 2.sv vojne naprej, mogoče še kaj prej, ampak zaenkrat ni znano)...Je pa seveda na primorskem koncu...V kolikor si zainteresiran se mi lahko javiš na pvt... Drugače pa že nekaj časa poskušam na tistih parcelah izvesti eno raziskavo, ampak še nisem našla človeka ki bi upal poleg... :)Aja pa poglej si fotografije na tem forumu Real Ghost , slikano za 1.maj lansko leto in povem ti, blo je prau zanimivo 
LP Romina
LP Romina
Objavljeno 27 June 2011 - 09:12 AM
A mogoče ve kdo, če je kje kakšna lokacija v okolici Celja kjer najbi se dogajali paranormalni pojavi in pa če je kdo za t, da bi šli skupaj malo raziskat...Jst vsaj za enkrat še ne poznam nikogar, ki bi si upal..oz rečejo no pa gremo ampak vem da je to bolj v hecu kot pa res.Jst pa mislim resno.
Objavljeno 27 June 2011 - 11:14 AM
Hehe, ravno v okolici Celja se mi je zgodila tista čudna in nekoliko strašljiva izkušnja, o kateri sem govoril 3 poste nazaj.
Malo sem "vohljal" po gradu Lemberg, ki je poznan po tem, da je tam "železna grofica" mučila mnoge ljudi. Izkušnje ne bi podrobneje opisoval tukaj, je bila pa strašljiva in me je za nekaj časa odvrnila od "ghost huntinga".
Naj še dodam, da so izsledki, do katerih pride skupina GHI v primerjavi z mojo izkušnjo otroški vrtec
Lep pozdrav
Malo sem "vohljal" po gradu Lemberg, ki je poznan po tem, da je tam "železna grofica" mučila mnoge ljudi. Izkušnje ne bi podrobneje opisoval tukaj, je bila pa strašljiva in me je za nekaj časa odvrnila od "ghost huntinga".
Naj še dodam, da so izsledki, do katerih pride skupina GHI v primerjavi z mojo izkušnjo otroški vrtec
Lep pozdrav
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0