Skoči na vsebino

Prva skupina "ghost hunterjev" v Sloveniji

28 replies to this topic

#1 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 24 January 2011 - 10:12 PM

Lep pozdrav.
Mogoče malo pod vtisom raznih serij, ki jih trenutno vse polno, poskušam ustanoviti skupino podobno tistim, ki jih lahko vidimo na televiziji. Ukvarjali bi se z iskanjem in potrjevanjem obstoja duhov oz. potrjevanja, da jih ni.
Zadeve bi se lotili profesionalno (kolikor nam bo pač dovoljevala oprema).
Trenutna moja oprema je sledeča: UV luč, srednje kakovostna naprava za zaznavanje elektromagnetnega polja, profesionalen digitalen infrardeč termometer z razponom merjenja temperature od -18 do 200°C, digitalen diktafon z dodatnim zunanjim mikrofonom, digitalen fotoaparat (v kratkem bom kupil še ir filter oz. če ga ima kdo od vas), digitalna kamera z night plus opcijo za snemanje v popolni temi(zazna ir svetlobo), elektronska naprava za zaznavanje zemeljskega , vodnega in kozmičnega sevanja in naprava, ki zazna energijske nepravilnosti v prostoru.
Torej, vabljeni vsi, ki želite pustolovščin te vrste, ste stari nekje okoli 15 let in navzgor, imate kakšne izkušnje s fotografijo, zvokom, videom, duhovi, imate kakšno uporabno napravico in ki ste pripravljeni dati nekaj svojega časa volontersko (upam, da nam bo uspelo in bomo v kakšni oddaji...).
Javite se mi na moj email ali pa pustite podatke tukaj.
Hvala in lepo se imejte.

#2 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 25 January 2011 - 12:08 AM

Mimogrede... Toplo vabljeni vsi, ki ste poskušali ustanoviti podobno skupino nekaj časa nazaj.

#3 Rush

Rush
  • Člani
  • 27 Objav:
  • Interests:Searching for paranormal activity

Objavljeno 26 January 2011 - 05:22 PM

Nasa je skoraj en let pred vaso, lahko ste druga;)
Paranormal researcher
http://www.sprs.webs.com

#4 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 27 January 2011 - 02:07 PM

Preberi objavoRush, je 26 January 2011 - 05:22 PM, rekel:

Nasa je skoraj en let pred vaso, lahko ste druga;)
Ok. Super. Nisem še slišal za vas... Povejte, kakšno opremo imate in povprečno starost ekipe in se bomo dogovorili. Mogoče se bom celo vaši pridružil, da ne zgubljam energije z izbiro tima po nepotrebnem.
Lep pozdrav.

#5 Rush

Rush
  • Člani
  • 27 Objav:

Objavljeno 27 January 2011 - 04:14 PM

Sem ti že napisal na pvt.. 20+.. Trenutno se ne išče članov:) Če pa, pa max 1
Prek mojga foruma, ki ga vidš spodi lahko najdeš stran za trenutno opremo, nekaj pa še nisem dodal gor..stran ni še izdelana do konca.

LP
Paranormal researcher

#6 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 27 January 2011 - 05:06 PM

Preberi objavoRush, je 27 January 2011 - 04:14 PM, rekel:

Sem ti že napisal na pvt.. 20+.. Trenutno se ne išče članov:) Če pa, pa max 1
Prek mojga foruma, ki ga vidš spodi lahko najdeš stran za trenutno opremo, nekaj pa še nisem dodal gor..stran ni še izdelana do konca.

LP
Poslal sem ti pvt :(

#7 Rush

Rush
  • Člani
  • 27 Objav:

Objavljeno 28 January 2011 - 02:32 PM

Maš nazaj, s kje si sem pozabil prašat? :(
Paranormal researcher

#8 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 28 January 2011 - 03:49 PM

Ker ne morem narediti popravka v svoj post bom kar tukaj popravil napako. V glavnem postu sem se zmotil in namesto 25 napisal 15. Torej, iščem osebe, ki so stare 25+ let.

#9 annalovelife

annalovelife
  • Člani
  • 7 Objav:
  • Interests:i like reading about ghost....and i am anna i am 12 years old i am from slovenia.....:)....love u all

Objavljeno 16 April 2011 - 05:32 AM

Preberi objavoGhost Hunter, je 25 January 2011 - 12:08 AM, rekel:

Mimogrede... Toplo vabljeni vsi, ki ste poskušali ustanoviti podobno skupino nekaj časa nazaj.

ojla
js sm anna 12 letna punca.želim ti povedati da duhovi obstajajo in da so resnični sama da veš ta oprema stane več kot 10 000 tisoč eurov.
Lp,Anna

#10 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 16 April 2011 - 08:17 AM

Seveda Anna, če nameravaš opremo kupiti od proizvajalcev, ki jih priporočajo skupine, ki imajo oddaje na televiziji (kot so GHI in podobno), potem se res lahko približaš ceni, ki si jo navedla. Delovala pa bo že oprema, ki se jo da dobiti po mnogo bolj ugodni ceni.
Sam imam trenutno: dva snemalnika (za "electronc voice phenomenon") z dodatnim zunanjim mikrofonom, fotoaparat za slikanje infrardečih slik, profesionalni digitalni termometer, ki meri temperaturo od -18 do 200°C, UV luč, srednje kakovostna naprava za zaznavanje elektromagnetnega polja, digitalna kamera z night plus opcijo za snemanje v popolni temi(zazna ir svetlobo), elektronska naprava za zaznavanje zemeljskega , vodnega in kozmičnega sevanja in naprava, ki zazna energijske nepravilnosti v prostoru in pa digitalna kamera z night plus opcijo snemanja (snemanje v popolni temi).
To je že oprema s katero se lahko podaš "tja ven", stane pa preeeecej manj kot si napisala.
Ker pa sem sam doživel precej čudno in strašljivo, hja mogoče celo grozljivo in nevarno izkušnjo, sem načrte glede ustanovitve omenjene skupine za nekaj časa opustil.
Lep pozdrav, Hunter

#11 r0m1n4

r0m1n4
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 03 June 2011 - 11:39 PM

GhostHunter, sicer nisem stara lih 25+ ampak 22, imam pa kar nekaj izkušenj z duhovi, če ne drugo, ti lahko razkrijem par lokacij, kjer se pojavljajo paranormalni pojavi že leta in leta (recimo da tam nekje od 2.sv vojne naprej, mogoče še kaj prej, ampak zaenkrat ni znano)...Je pa seveda na primorskem koncu...V kolikor si zainteresiran se mi lahko javiš na pvt... Drugače pa že nekaj časa poskušam na tistih parcelah izvesti eno raziskavo, ampak še nisem našla človeka ki bi upal poleg... :)Aja pa poglej si fotografije na tem forumu Real Ghost , slikano za 1.maj lansko leto in povem ti, blo je prau zanimivo :(

LP Romina

#12 davko33

davko33
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 04 June 2011 - 10:17 AM

ghost hunter, ti veš sem spreten z prvimi tremi torej slika video pa zvok ampak vseeno nebi mogel prit ker sem premlad...

#13 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 27 June 2011 - 09:12 AM

A mogoče ve kdo, če je kje kakšna lokacija v okolici Celja kjer najbi se dogajali paranormalni pojavi in pa če je kdo za t, da bi šli skupaj malo raziskat...Jst vsaj za enkrat še ne poznam nikogar, ki bi si upal..oz rečejo no pa gremo ampak vem da je to bolj v hecu kot pa res.Jst pa mislim resno.

#14 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 27 June 2011 - 11:14 AM

Hehe, ravno v okolici Celja se mi je zgodila tista čudna in nekoliko strašljiva izkušnja, o kateri sem govoril 3 poste nazaj.
Malo sem "vohljal" po gradu Lemberg, ki je poznan po tem, da je tam "železna grofica" mučila mnoge ljudi. Izkušnje ne bi podrobneje opisoval tukaj, je bila pa strašljiva in me je za nekaj časa odvrnila od "ghost huntinga".
Naj še dodam, da so izsledki, do katerih pride skupina GHI v primerjavi z mojo izkušnjo otroški vrtec :(
Lep pozdrav

#15 RainbowGirl

RainbowGirl
  • Člani
  • 282 Objav:

Objavljeno 27 June 2011 - 06:21 PM

Omg! a res? :( drugače pa prvič slišim za ta grad sploh pa o tem da bi kaj tam strašilo. A ti si bil sam tam?

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0