Skoči na vsebino

Matična ladja Luna pridobiva energijo od Sončevega vetra

32 replies to this topic

Anketa: ZADNJA STRAN LUNE (7 član(i) so oddali svoj glas)

Ali verjamete v obstoj Nezemjanov na Luni in da je Luna stara matična ladja?

1. Verjamem (5 glasovi [71.43%] - Rezultati ankete)

Odstotkov glasov: 71.43%

2. Ne verjamem (2 glasovi [28.57%] - Rezultati ankete)

Odstotkov glasov: 28.57%

Glasuj Gosti ne morejo glasovati

#31 T-100

T-100
  • Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 31 January 2012 - 02:20 PM

so se že  kaj približale vesoljske ladje???

#32 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 01 February 2012 - 08:31 AM

Motherships na Sky mapu so še vedno na enakih koordinatah. čeprav so jih nekaj časa nazaj potem, ko so se mediji razpisali in, ko je Sky map doživel serijo obiskovalcev spletne strani  odstranili  in je izgledalo, kot da  so se premaknili so te slike zopet postavili nazaj toda zakaj so to storili?
Odgovor je na dlani očitno nam nekaj prikrivajo očitno je bilo dejansko nekaj prisotnega na teh koordinatah vendar, kot sem že nekje na netu zapisal je tisti, ki je odkril plovila odkril le zvočni signal in je v naglici zapisal koordinate 19 25 12- 89 46 03 nakar številke so pravilne edino, kar se je v naglici zmotil je to da je napisal( - )namesto( +), kar bi pomenilo da se je objekt nahajal na drugi strani neba in ne na tej na kateri ga mi iščemo. Ko sem šel iskati na 19 25 12 +89 46 03 je tam bila preprosta črnina oz praznina, kar je logično da bi se plovilo nahajalo v območju potovanja kjer ni stalnih ovir in da ga zdaj tam več ni. In za kaj so potem odstranili sliko iz 19 25 12 -89 46 03 ? Zato, ker so mislili da so to prave koordinate in ker so naposled ugotovili da niso prave in da nimajo kaj prikrivati so sliko prilepili nazaj.
Vse skupaj pomeni da ladje potujejo na nebesni strani + in ne - in imajo ubrano varp hitrost zanimivo pa je da tiste lise na strani - zelo spominjajo na logično obliko ladij.

#33 T-100

T-100
  • Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 03 February 2012 - 06:50 AM

Hvala za odgovor!

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0